Volna egy gyors kérdésem: WZ-111-gyel hogyan lehet 1:1 legyőzni egy IS-3-at?

Na jó, kérdezek értelmesebbet: IS-3-mal ugye én ellenfélként szoktam találkozni....
Helyzet: be van töltve a HEAT vagy épp töltődik ... és úgy alakul hogy oldalba tudok lőni egy IS-3-at.
Hol bántsam hogy üreges páncél ne egye megy?
Amikor 2011-ben elkezdtem ezt az azóta elhülyült játékot, az akkori tapasztalt játékosoktól sokat kérdezgettem, melyik tankot hol kéne meglőni, hogy gyenge pontot találjak?
Többen is azt mondták, hogy kezdőként a legegyszerűbb megjegyeznem, hogy az első vagy a hátsó nagy lánckereket lőjem, az minden tankot a sírba tesz.
Nekem ez azóta is bejön, pláne, ha egy olyan új tankot látok a játékban, amiről gőzöm nincs micsoda, annyira új.
Ezen 2 nagykerék közül is nekem valamiért az első "jobban kézre áll", kb. 90%-ban azt lövöm, ha oldalról lőhetek egy ellenséget.
Persze, amelyik tanknál biztosan tudom, hogy oldalról hol kell lőni hogy kigyulladjon vagy lőszerrekeszt lőjek, hát az a nagyon király... de ezeket csak pár tanknál tudom 1000%-os biztonsággal, ezért marad az ősi módszer: 2 nagy lánckerék valamelyikének a közepe (ez nem leláncolás lesz, hanem megsemmisítő lövés).
Vannak "szoknyával" védett lánctalpak, de ezeknél is átlőhetők a szoknyák (általában) vagy ha talán helyzet van és kockáztatni nem akarok, akkor a torony és a test találkozásánál lövöm azt a kis rést, ahol forog a torony (messziről ma már nem lehet ezt lőni, mert az új szóráskép miatt valószínűleg nem találsz be a résen messziről, de közelről nagyszerű megoldás).
Nekem ezek a megoldások eredményesek, ezért maradtam ezeknél... de, ismerek olyanokat, akik minden tank minden nézetéről (elöl-hátul-oldal) pontosan tudják melyik pontokat érdemes lőni... ezért gondolom, mások majd írnak az enyémnél jobb megoldásokat is.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...