Jelenleg 83 vendég és nincs Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Látok egy ilyen egyszeri ajánlatot a shopban. Gondlom ti ...
PZoli 5 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 12 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 13 órával ezelőtt
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 14 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 1 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 2 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 2 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 2 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 2 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 3 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 3 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 3 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 3 napja

Szovjet harckocsik

9 éve 4 hónapja #191151 Írta: bodogzus
Megválaszolva: bodogzus
Sziasztok! A SU-101- hez megéri megvenni a 122mm-es ágyút? A T28HTC TD15 küldihez fejlesztettem a tankot, miután az ISU-152 sajnos számomra nehezen játszhatónak bizonyult. Köszönöm a válaszokat előre is!

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

9 éve 4 hónapja #191157 Írta: Camper03
Megválaszolva: Camper03

Sziasztok! A SU-101- hez megéri megvenni a 122mm-es ágyút? A T28HTC TD15 küldihez fejlesztettem a tankot, miután az ISU-152 sajnos számomra nehezen játszhatónak bizonyult. Köszönöm a válaszokat előre is!

Nem éri meg. Kifejleszteni mindenképp ki kell, mert az a löveg lesz a kilences gépen is, de szerintem a 100 milissel sokkal jobb a SU-101. 4k sebzéshez az is elég. A 122-es mindenben szöges ellentéte a 100-asnak, de sajnos a rossz irányba (kivéve átütés/sebzés, de szar lövegkarakterisztikákkal az sem ér semmit).
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: bodogzus

9 éve 4 hónapja #191174 Írta: Rallyefan81
Megválaszolva: Rallyefan81

Szia! Mivel használod az ISU-t? Nekem miután meg lett a nagy löveg, kb a 30. meccsen beadta a HTC td 15-öt. :)

9 éve 4 hónapja #191199 Írta: Xizor111
Megválaszolva: Xizor111

Ezt ép most mentem vele:

Nagyon nehéz vele rossz kört menni! Kell rá a top löveg a 152 mm-es, de azzal tarol! Aki eléd kerül abba megy a 750! Talán a legjobb TD a ruszkiknál.
Ha nem megy vele, akkor videókat néz, leírás van róla. Menni kell annak !!! :)
Mellékletek:

9 éve 4 hónapja #191203 Írta: bodogzus
Köszönöm a tanácsokat!
Először (kb 1 éve) megvettem az ISU-t és a 26. csata után, mikor a majrélámpa kivillanásával egy időben instant garázsmenetet kaptam immáron sokadjára alig vártam, hogy vége legyen a csatának és rákattintsak az "elad" gombra. Majd egyből elkezdtem kifejleszteni a másik vonalat. A nem létező lövegsülyedést már az ob416-nál "megszoktam" és tetszett is a 7-es, és a SU101-is bejön, roham TD stílusban küzdök vele. Közben "leálltam a szerről" kb fél évre és 1-2 hónapja újra kezdtem játszani, de nagyon izgatja a fantáziámat a BL10. Ezért visszavásároltam az ISU-t és már csak a BL10 hiányzik, de nagyon. Óvatosan próbálok vele lopakodni. minél távolabbról. Sokszor lemaradok emiatt a csata lényegi részéről. párat játszok vele naponta hátha eljutunk "Rettegett Ivánig". Hozzászólásaitokból ítélve megéri megküzdeni érte.

9 éve 4 hónapja #191212 Írta: Rallyefan81
Megválaszolva: Rallyefan81

Köszönöm a tanácsokat!
Először (kb 1 éve) megvettem az ISU-t és a 26. csata után, mikor a majrélámpa kivillanásával egy időben instant garázsmenetet kaptam immáron sokadjára alig vártam, hogy vége legyen a csatának és rákattintsak az "elad" gombra. Majd egyből elkezdtem kifejleszteni a másik vonalat. A nem létező lövegsülyedést már az ob416-nál "megszoktam" és tetszett is a 7-es, és a SU101-is bejön, roham TD stílusban küzdök vele. Közben "leálltam a szerről" kb fél évre és 1-2 hónapja újra kezdtem játszani, de nagyon izgatja a fantáziámat a BL10. Ezért visszavásároltam az ISU-t és már csak a BL10 hiányzik, de nagyon. Óvatosan próbálok vele lopakodni. minél távolabbról. Sokszor lemaradok emiatt a csata lényegi részéről. párat játszok vele naponta hátha eljutunk "Rettegett Ivánig". Hozzászólásaitokból ítélve megéri megküzdeni érte.

Személyes tartalék bekapcsol, a su-152-es troll ágyúja, HE-vel és néhány goldal, ha megteheted , plusz prém fiók. Seperc alatt meglesz a BL10 rá ;) persze , nem árt rá némi skilles legénység.

9 éve 4 hónapja - 9 éve 4 hónapja #191215 Írta: bodogzus
Ez eszembe sem jutott. Drága lesz, de megpróbálom. Köszi!
(A prémium fiókot kihagyom, de az ágyút rárakom)

9 éve 4 hónapja #191232 Írta: Tomax96
Megválaszolva: Tomax96

Ezt ép most mentem vele:

Nagyon nehéz vele rossz kört menni! Kell rá a top löveg a 152 mm-es, de azzal tarol! Aki eléd kerül abba megy a 750! Talán a legjobb TD a ruszkiknál.
Ha nem megy vele, akkor videókat néz, leírás van róla. Menni kell annak !!! :)

Hát az a 750 alfa nekem kb 700 lehet. Nem ritka a 650 körüli lövés. Persze ha engem talál meg valami tomato ISU,akkor az inkább 800 fölött lő. Én úgy érzem szereti alá adni. Meg képes 50 m-ről is el nem találni a tankot. Elég troll.

9 éve 1 hónapja #203619 Írta: [A-HUN] gekkomester
Megválaszolva: [A-HUN] gekkomester
Bajtársaim!
Az érdekelne hogy t-44-be milyen felszerelést érdemes vásárolni? (most venti, töltésgyorsító, vizes láda van benne) A válaszokat előre is köszönöm!
-gekko-

9 éve 1 hónapja #203631 Írta: Kovacs
Megválaszolva: Kovacs

Bajtársaim!
Az érdekelne hogy t-44-be milyen felszerelést érdemes vásárolni? (most venti, töltésgyorsító, vizes láda van benne) A válaszokat előre is köszönöm!
-gekko-

Én töltésgyorsító, stabi optika kombót használnám. A vizesláda felesleges, csak helyet foglal, a venti meg nem ad annyi bónuszt hogy megérje használni stabi vagy optika helyett szerintem.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: [A-HUN] gekkomester

9 éve 1 hónapja #203666 Írta: [A-HUN] gekkomester
Megválaszolva: [A-HUN] gekkomester
Az az igazság hogy nagyon könnyen TÚL könnyen kap ammo-t és mióta benne van ritkábban következik be a tűzijáték/ ammo sérülés! de még mindenképp megfontolom!
Köszi a segítséget :beer2:

9 éve 1 hónapja #203672 Írta: uBootVII
Megválaszolva: uBootVII
Régebben a KV-1 ágról az IS felé kanyarodtam, de valahogy sosem volt kedvem IS-3 után továbbmenni T-10-re így tegnap rávetemedtem a KV-3-ra. (úgy érzem ott jobb a 9-10es felhozatal)...

Hát, én nem tudom, hogy a játék szivatott, vagy csak elszoktam a játéktól mostanában, de kb 10 meccsből 8x biztos, hogy a lista legalján voltam. Eddig úgy vettem észre, hogy alap ill. közepes ágyúkkal preferálja, hogy saját vagy +1 tierbe (pl 3-5 T8, többi T7) rak, ami még nem is lenne gond, amire nem elég a 163 pen szemből, a gold biztos viszi, de persze a csapatokra sem lehetett számítani így 2-3 lövés után ki is lőttek.

Eléggé elszomorodtam, mert a tornyot kéne rátenni, utána már a másik ágról minden megvan, de így 2-300 xp-ket lehetett hozni. :/

Egyébként egész jó kis gép, lehet vele pattogtatni, csak ne a 9eseket találtam volna meg mindig (direkt nem a tipikus heavy ütközőkhöz mentem) :(

9 éve 1 hónapja #203675 Írta: uBootVII
Megválaszolva: uBootVII

Bajtársaim!
-gekko-

Nálam töltésgyorsító, stabilizátor, venti. Megkapták a biztonságos elhelyezés perket, utána már nem volt vele semmi gond. Remek jármű, én sajna eladtam, de egyszer majd visszaveszem. Szépen pattogott, mikor ráéreztem hogy kell forgatni :)

9 éve 1 hónapja #203676 Írta: kipeti
Megválaszolva: kipeti
A vizes ládát szerintem cseréld le célzás gyorsítóra vagy vertikális stabilizátorra attól függően, hogy hogy használod a tankot. Ha gyakrabbal lősz menet közben akkor vertikál, de ha megállsz célzol és lősz módszert prefalálod akkor szerintem inkább célzás gyorsító

9 éve 1 hónapja #203684 Írta: Solinari
Megválaszolva: Solinari

A vizes ládát szerintem cseréld le célzás gyorsítóra vagy vertikális stabilizátorra attól függően, hogy hogy használod a tankot. Ha gyakrabbal lősz menet közben akkor vertikál, de ha megállsz célzol és lősz módszert prefalálod akkor szerintem inkább célzás gyorsító

Bármelyiket taktikával játszol a V.stab jobb mint a célzásgyorsító.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: dobilaci

Téma: OFF topik

• TegRazor profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Én nem tudom ,hogy miért vagytok annyira oda......
    • Írta: TegRazor
    • 9 órája ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 10 órája 32 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 6 napja 2 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 3 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.