Jelenleg 83 vendég és nincs Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Látok egy ilyen egyszeri ajánlatot a shopban. Gondlom ti ...
PZoli 5 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 12 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 13 órával ezelőtt
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 14 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 1 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 2 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 2 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 2 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 2 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 3 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 3 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 3 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 3 napja

Szovjet harckocsik

9 éve 3 hete #206578 Írta: singes
Megválaszolva: singes

Figyelem: Spoiler!

Érdekes a statisztikai adatok. Kis magyarázat:
Első kilencesem az m103 volt - látszik is rajta. Nekem túl troll volt a páncélzata, vagy minden, vagy semmi. De ezzel vagyunk így páran, ezért nem is írtam soha sehol, hogy jó a páncélja.

Kv-t hagyjuk, rémálom. Első 8-asom volt, azt se tudtam, mit csinálok. :happy:
is3. Mostanában (pár hónapja, max fél éve) kezdtem el vele megint játszani, személyes okokból. Értelemszerűen sokkal többet pattintok, mint anno, tehát falsch az eredmény, mert mostanában javítom az eredményt, a t-10 pedig réges-régen nincs a garázsomban. T32 pedig egy lassú, hulldown-os tank, remek gundeppel.

És akkor mi a különbség a t-10 és a t32 között? Az, hogy ha meglátnak egy t32-t hulldwonban, akkor mepróbálják meglőni a kupolát, ami közepes távolságból már elég lutri, de azért megpróbálják. És gyűlik a pattintás. Ezzel szemben ha meglátnak egy t-10-t hulldwonban, akkor sokszor inkább más célpontot keresnek. Tudom, mert én is így csinálom. Ahogy egy hulldwonban lévő is-7-re sem lövök rá, mert minek pazaroljam a lőszert.

A t-10 este nem olyan kemény, mint az is-7 saját szintjén, igaz. De a kérdés az volt, melyik a jobb, a t-10 vagy az st. A másik állítás pedig az volt, hogy papír a t-10 teste és tornya is. Egyik sem igaz.

Az st-nek jobb a páncélja, de ennek ellenére rosszabb tank. Lassabb, nehezebben talál hulldwon részt a magassága miatt, testén nem csak a hasát könnyű belőni.

De egy egyszerű kérdés: ha veled szemben van egy st és egy t-10, mindegyik egyenesen, és mindegyik rejti a hasát, akkor kit lősz át könnyebben, mondjuk egy fcm-mel 150 m-ről?

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

9 éve 3 hete #206579 Írta: uBootVII
Megválaszolva: uBootVII
Köszönöm százados hozzászólását, teljesen egyetértek.

singes:
Szóval te sem érted. Attól, hogy egy lila -vagy kék - nem néztem a statod - játékos jól használja, nem lesz jobb a jármű. Én leírtam a tapasztalatom, te is leírtad, hogy neked bejön, ennyi. Én szívesebben ajánlok neki, olyan tankot, amit tudom, hogy egy átlag játékos, mint pl én, nehezebben lő be (páncél miatt és nem a weak célzásának hiányában) és nagyobb a visszatartó ereje.

Nekem is van olyan "tankom", amit nagyon sokan nem szeretnek/nem használnak jól, pedig szerintem iszonyat jók (Scorpion, Kanonenjpz).

9 éve 3 hete - 9 éve 3 hete #206583 Írta: uBootVII
Megválaszolva: uBootVII
FCM-el AP-val egyiket sem, golddal a T-10-et már lehetséges :izmena:

De akkor felteszem, úgy a kérdést, hogy ha mezőn van a T-10 vagy ST-I, melyikre mész rá fcm-el, ha csak AP-d van? :trollol:

Hulldown elég ideális helyzet mindkét járműnek.

szerk.: szintén nem közelről, mer akkor mind2nek vége.

9 éve 3 hete #206584 Írta: Medden_EU
Megválaszolva: Medden_EU

Ha csak a T9 a cél, akkor T-10; a WoT-ban az agilitás többet ér, mint a páncélzat. Ha T10 a cél, akkor mindkettő; nekem mondjuk az IS-4 jobban tetszik.

Csak az a nyamvadt kv-4 ne lenne előtte! :sick:

Én is utáltam, és elkövettem a hibát: egyedül húztam. Utólag már tudom a receptet: személyes xp tartalék aktiválás, stronk szakasz, így 80-100 csatával átléphető. Nekem ezek nélkül 160 csata kellett, ami olyan volt, mint a fogorvos: utálsz elmenni, utálsz várni, utálod, amikor matat a szádban, gyűlölöd a fúró hangját, és amikor végzett, az emlékét is utálod. De az IS-4 megéri a szenvedést (lásd örömködő tegnap este).

Én a VII és VIII free XP-ből toltam ki :)
IS4 a legszexibb tank a játékban :-* Már csak a külseje miatt megéri :lol:
Sajnos E100-al jobban szeretek játszani :(

9 éve 3 hete #206586 Írta: singes

De akkor felteszem, úgy a kérdést, hogy ha mezőn van a T-10 vagy ST-I, melyikre mész rá fcm-el, ha csak AP-d van? :trollol:

St sofőrnyílása 210-215 körül belőhető, fcm-nek 212 az átütése. Szóval nem nyert. Továbbá a kupolája is nagyobb.

De kérdés volt: melyik a jobb. A válasz: t-10. Ha van erős páncélzatod, de nincs mobilitásod, mi történik? 1. Töltik a goldot, és már nincs páncélod. 2. Nem érsz oda a csatára, és vagy nem marad semmi, vagy túl sokan maradnak rád. 3. Nem érsz vissza resetelni, nem tudsz oldalt váltani.

Állításod: papír a t-10 tornya és teste: nettó baromság, látszik, hogy nem ismered a tankot. Esetleg csak úgy láttad használni, ahogy nem kellene.

Ennyi, több kört nem ér meg nekem ez a téma. Van jobb dolgom is, mint sokadszorra leírni ugyanazt.

9 éve 3 hete - 9 éve 3 hete #206587 Írta: nyilas2
Megválaszolva: nyilas2

szia én a kv4-et szoktam vinni csapatcsatába nagyon jó kis op tank is3-at szereti megenni :trollol: :trollol:

1v1-ben egy normális is-3 úgy esz meg egy kv-4-t, ahogy akar. :trollol: :trollol: :trollol:

nemazèrt a tiz fillérélt de nemtudom megmutatni mert kitöröltem de csapatcsatában volt olyan meccsem hogy 4 kill mind a 4 is3 volt ugy kiszedtem öket hogy csak lestek a kv4-el :trollol: :trollol:

9 éve 3 hete #206589 Írta: Black_Sheep_01
Megválaszolva: Black_Sheep_01

Egyértelmű, hogy az ST-I-re. Lassabb, lassabban forog a teste és a tornya is, ha rámehetek 1v1-ben, akkor esélye sincs. A T-10 már veszélyesebb.

9 éve 3 hete #206590 Írta: singes

szia én a kv4-et szoktam vinni csapatcsatába nagyon jó kis op tank is3-at szereti megenni :trollol: :trollol:

1v1-ben egy normális is-3 úgy esz meg egy kv-4-t, ahogy akar. :trollol: :trollol: :trollol:

nemazèrt a tiz fillérélt de nemtudom megmutatni mert kitöröltem de csapatcsatában volt olyan meccsem hogy 4 kill mind a 4 is3 volt ugy kiszedtem öket hogy csak lestek a kv4-el :trollol: :trollol:

Csapatcsata =/= random.
Az is-3 jobb. Szerinted cw-n/sh-n miért nem kv-4 van? Mert a kv4 csak arra jó, hogy egy utat elálljon. Pl. lakevillen bemegy középre, keresztbeáll, és azon senki nem megy át. Szervezett csatákban kb. ennyiben ki is merül a haszna.

Én is láttam többször is csapatcsatában, és mindig jókat röhögünk, hogy minek hozták be. Ennél csak egy jobb volt: egyszer egy - nem mondom meg, melyik - klán cw-re t34-t és kv-5-t hozott be. :trollol:

9 éve 3 hete - 9 éve 3 hete #206591 Írta: nyilas2

Csapatcsata =/= random.
Az is-3 jobb. Szerinted cw-n/sh-n miért nem kv-4 van? Mert a kv4 csak arra jó, hogy egy utat elálljon. Pl. lakevillen bemegy középre, keresztbeáll, és azon senki nem megy át. Szervezett csatákban kb. ennyiben ki is merül a haszna.

Én is láttam többször is csapatcsatában, és mindig jókat röhögünk, hogy minek hozták be. Ennél csak egy jobb volt: egyszer egy - nem mondom meg, melyik - klán cw-re t34-t és kv-5-t hozott be. :trollol:

figyu jó pár csatát már lejátszottam vele csapatcsatában is nekem bejött csapatcsatában átlagban 2500-környékén van az átlagsebzésem és hozzá a 2-3kill átlagban az azért nemolyan rossz! Volt olyan hogy 4000 sebzésem volt 3killel

9 éve 3 hete - 9 éve 3 hete #206592 Írta: Serious_Black
Megválaszolva: Serious_Black
Ha a nicked NYILAS1, akkor átlag 1179 kiosztott sebzésed van KV-4-gyel. Tekintve, hogy a KV-4 1700 HP-val rendelkezik...Illetve az okozott sebzés és a bekapott aránya is 0.97, tehát többet nyelsz be mint sebzel.
63 csatából 36 kill nem éppen 2-3 csatánként, hanem 0.57.
Ez igen messze van a fentebb leírtaktól.

SZERK: csak a nem rangsoroltat néztem, rangsoroltban átlag 876 dmg-d van 0.33-as kill arány mellett.

9 éve 3 hete #206594 Írta: nyilas2

Ha a nicked NYILAS1, akkor átlag 1179 kiosztott sebzésed van KV-4-gyel. Tekintve, hogy a KV-4 1700 HP-val rendelkezik...Illetve az okozott sebzés és a bekapott aránya is 0.97, tehát többet nyelsz be mint sebzel.

SZERK: csak a nem rangsoroltat néztem, rangsoroltban átlag 876 dmg-d van 0.33-as kill arány mellett.

9 éve 3 hete #206595 Írta: Black_Sheep_01
Megválaszolva: Black_Sheep_01

Ezeket az értékeket, pedig tőled vettem.

Átlagos pattintás:

KV4 (20 csata) - 1113
T32 (212 csata) - 732
IS3 (569 csata) - 695

kilences heavyk

M103 (302 csata) - 840
És akkor a T-10 (200 csata) - 690

Le lehet ebből szűrni, hogy mennyire kemény a T-10. Nem, nem az, maximum a tornya.

Plusz megnéztem még, ismertebb játékosok átlagos pattintását (Qb, SirFoch, Circon...) és mindenhol alulmarad a T-10 a keményebb nehezekkel szemben.
Továbbra sem vagyok meggyőzve arról, hogy a T-10 olyan kimondottan kemény heavy lenne. További hátránya, hogy csukaorrú, így olyan sidescrape esetén, ahol lőni is akarsz, lesz fasza 180-190 mm páncélod szemből. Nem mondom, hogy rossz tank a T-10, sőt, illik a mostani metába. De a teste továbbra is gyenge, maximum kisebbek ellen lehet nagyon keménykedni. (és nem, nem azt írom, hogy nem fog néha pattintani nagyokat is, csak nem olyan gyakran hathatósan, mint a keményebb nehezek).

Óvatosan a pattintás számlálással, mert a régen húzott tankoknál nullás értéket hoz, abban az esetben pedig, ha régen grindelt vki egy tankot, de most is megy vele, az értéke fals lesz.

IS-8-cal a pattintottam 0, T32-vel szintén. Csak azoknál a tankoknál korrekt az adat, amit (viszonylag) újonnan húz a delikvens.

Ja, igen. Ha már a baromság szót használod, akkor az, hogy a T-10 jobb páncélzatú, mint az ST-I, na EZ a baromság.

Az ST-I jobban páncélozott, ez nem is lehet vita tárgya. Hulldown-ban mindkettő erős. A T-10 jobb tank, szerintem ez is egyértelmű.

9 éve 3 hete #206596 Írta: singes

figyu jó pár csatát már lejátszottam vele csapatcsatában is nekem bejött csapatcsatában átlagban 2500-környékén van az átlagsebzésem és hozzá a 2-3kill átlagban az azért nemolyan rossz! Volt olyan hogy 4000 sebzésem volt 3killel

Csapatcsatában a csapat együtt dolgozik. Megbeszéljem klánon belül, hogy egy sh-n csak én adjak le sebző lövést? :trollol:
Egy dolog, hogy csapatban mit csináltok, mert ott úgy alakítjátok az eredményt, ahogy akarjátok. A random már más. Ezért nem lehet a legtöbb kitüntetést (nagy kaliber, top gun, stb.) megszerezni csapatcsatában, mert mindenki úgy alakítaná az eredményt, ahogy akarná.

De ami a lényeg: lehet, hogy neked tetszik a kv-4. Nekem nem tetszett, mert egy lassú, vak, benzines fáklya, amin az automata tűzoltó sem segít. Pár hete egy lttb alapőszerével kétszer gyújtottam ki egy hősies kv-4-t.
A kv-4 nem jó tank, se randomra, se sh-ra, se cw-re. Vkinek tetszik, oké. De azzal ne kérkedj, hogy csapatcsatában mennyire jó. Ha olyan a csapat, egy 6-os lighttal lőhetek 2-3k-t, amíg van benne lőszer. És képzeld, egyszer egy t1 cunningemmel lőttem 3k-t! :P Csak sajnos nincs meg a replay, de mások is látták ám! :trollol:

9 éve 3 hete #206597 Írta: nyilas2

én csak a csapatcsatárol beszéltem hogy ott azért ott van lehet vele szépen játszani csapatcsatában

9 éve 3 hete #206599 Írta: nyilas2

én csak a csapatcsatárol beszéltem hogy ott azért ott van lehet vele szépen játszani csapatcsatában

de mindegy nekem bejött nekem jó

Téma: OFF topik

• TegRazor profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Én nem tudom ,hogy miért vagytok annyira oda......
    • Írta: TegRazor
    • 9 órája ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 10 órája 31 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 6 napja 2 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 3 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.