A KV-2-t azért nem egyszerűsíteném le ennyire. Eleve, a 700 sebzés, 110 pen nem nagyon releváns, mert a játékosok nagy része HE lőszerrel használja. Azzal 910 a sebzés, alacsony átütéssel, viszont nagyon sok esetben beadja. Papír td-k, medek, legtöbb 5-ös tank bekapja, de vertem már be 900-at Tiger 2 oldalába is, ilyenkor a delikvens általában nem is érti, hogy mi történt.

És amikor megvolt a KV-2, még nem is volt a játékban a Nashorn és társai által képviselt papír-széria...
Ami még fontos, hogy ha nem is üt be a HE, az is stabil 350-450 közti sebzést jelent legtöbb esetben, amit 8-as nehezeknek is bead, más 6-os tankokkal pedig szemből nemigen lövöd be őket arany nélkül. Plusz, ilyenkor egy-két modul és legény megy a levesbe. Persze pontatlan, de nem is kell vesződni a weakspotra szűküléssel. Emellé megfelelő felszerelésekkel 20 mp körüli töltésidő párosul, ami kellemetlen, de valamit valamiért. Ennek megfelelően kell játszani vele, a legfontosabb hogy legyen fedezék ami mögé visszamehetsz lövés után. Domborzat, ház, szikla, bármi megteszi, ilyesmit akármelyik mapon találhatsz.
Persze elhiszem, hogy intéztél már el KV-1-gyel KV-2-t, én is, már nem egyszer, viszont ezzel együtt bölcsebb dolog nem kimenni elé, mert könnyen a garázsban találhatod magad 1 lövés után.
A KV-2 igazi fun tank, nem azért tartják a legtöbben hogy továbbmenjenek róla, ezzel együtt a T-150-es ág húzása előtt is érdemes kipróbálni, húzhatsz vele legénységet a későbbi tankokra, plusz remek móka. Nekem 980-1000 körüli átlagsebzésem volt vele mikor eladtam, nincs kizárva hogy egyszer majd még visszaveszem.
Battlefield 2D style