b@zdmeg megint loszerrekeszt lottek stilusu jargany.
Hűha ez a mondat elég ijesztően hangzik. Ugyan olvastam pár helyen, hogy a lőszerrekesz gyakran elszáll, de valóban ennyire vészes?
A Cent 1-et is ezért utáltam meg (többek között).
A 7/1-hez viszont kb. 200e XP kell, hogy fullos legyen ami nem kevés, ráadásul free XP-m sincs hozzá.
Attól félek, hogy mire kifullozom olyan szintre süllyed vele a statisztikám, ahonnan már nehéz lesz visszahozni.
Megígértem, hogy írok egy elemzést a cent7/1-ről. Folyamatban (még nem kezdtem neki ). Teljesen kifejlesztve ég és föld az elődjéhez képest.
Nem gondoltam volna, hogy ennyire fogom szeretni, de azt kel, hogy mondjam sosem fogom eladni.
Addig ne állj neki, míg nem lesz sok free xp-d, mert én a második ágyúval sem tudtam 2200 átlagsebzés fölé menni cca. 60 körig. Majd megőrültem. Bár kurva gyorsan tölt újra, de kevés az átütés és kicsi az alfa.
Viszont ha felrakod a nagyágyút... Eszméletlen átütés APCR alap lőszer. 390 átlagsebzés. Pontos.
Sokan mondják, hogy lassú, ami igaz is, mert 35-40 között kullog a kicsike, de a nehéz talaj abszolút nem fogja meg. Vízben, sárban, hegyen, alig lassul be, majdhogynem utolérd vele a T54-et. S mivel ez egy hulldownos tank, nagyon fontos, hogy miként mozog a dombon.
Centurion tornya van csak ami hagy kivetnivalót maga után. De T7-T8-T9 ellen használható, de azért 220mm-es pen fölöt már vigyázni kell.
Ebben a toronyban viszont az a jó, hogy lapos. Tehát messziről nagyon pontosan kell lőni, hogy eltaláld. Pont emiatt és a centurion 7/1 ágyújának pontossága miatt, szinte mindig úgy lőheted a snapshotokat az ellenre, hogy nem tud majd eltalálni. És ha el is talál, nagy eséllyel pattan.
1vs1-et kerülni kell, de amúgy abban is nagyon jól megállja a helyét. Jobb játékos ellen szemből nem szabad beforgatni a tankot, mert tuti a görgőt lövi el, de rosszabb játékos ellen ha kicsit is beforgatod az oldalad nagy eséllyel pattintja majd. Én múltkor 1vs1-ben 3x pattintottam egy obj430-at az oldalammal.
Elég jó eséllyel pattint, ha 250 mm alatti átütéssel lőnek meg. Érdemes kicsit rázni az elejét is. Mivel a super pershinget szereted a tornyozást nem ecsetelem, de ezzel a tankkal végig azt kell csinálni.
Ami még fontos, hogy a tankra amíg nincs meg a legnagyobb ágyú én vstabot, ventit, és célzásgyorsítót tettem, mert gyorsan tölt az ágyú, de a pontossága valamiért troll. Majd ha felraktad a nagyágyút a célzásgyorsítót le kell cserélni a lövésgyorsítóra. Optics nem kell... nem fogod érezni a hiányát mert tornyozás miatt így is faszán spotolsz majd.
Egy baja van az ágyúnak, hogy a prém lőszere HESH. Az pedig egy kalap szar. Ez azt eredményezi, hogy E100-ra, Mausra szemből csak akkor menj rá ha tudod lőni a az alsó lemezt, illetve a torony felső részét, mert csak ott tudod átütni. S mindezt sose egyedül, inkább menekülj el a fenébe. T54-gyel szét lehet spammolni a tornyot cent7/1 erre az egy dologra alkalmatlan. Viszont az alap lőszer imádnivaló. És még jól is keres.
Sokkal jobb, mint az a szar PTA.
280 meccs alatt 2919-es az átlagsebzésem vele, s mindezt úgy, hogy grindeltem cca. 60 körön keresztül, ahol az átlagsebzésem nem ment 2200 fölé. Ha az nem lett volna... (majdnem eladtam)
Bár ez német topic de gondoltam leírom.
Köszönöm a gyors elemzést meggyőztél!
Gyűjtöm a free XP-t és várom az elemzést.
Egy baja van az ágyúnak, hogy a prém lőszere HESH. Az pedig egy kalap szar. Ez azt eredményezi, hogy E100-ra, Mausra szemből csak akkor menj rá ha tudod lőni a az alsó lemezt, illetve a torony felső részét, mert csak ott tudod átütni. S mindezt sose egyedül, inkább menekülj el a fenébe. T54-gyel szét lehet spammolni a tornyot cent7/1 erre az egy dologra alkalmatlan. Viszont az alap lőszer imádnivaló. És még jól is keres.
Én imádtam a HESH-t, ezért sajnálom annyira a 4202 cserét.
Tudom,hogy ez nagyon hülye kérdés lesz.Szóval melyiket húzzam ki?
Jagdpanzer E 100 vagy E50M?
Jagdpanther II ig jutottam a td vonalon és nagyon szerettem most Panther II-nél tartok a med vonalon,a Panthert utáltam és egyelőre ez sem győzött meg,biztosan jó tank csak hülye vagyok hozzá és nem jól játszom vele.
Melyik utat válasszam?
Jagdpanther II ig jutottam a td vonalon és nagyon szerettem most Panther II-nél tartok a med vonalon,a Panthert utáltam és egyelőre ez sem győzött meg,biztosan jó tank csak hülye vagyok hozzá és nem jól játszom vele.
Melyik utat válasszam?
Attól függ: Melyik kell jobban? Egy randomra remek all-rounder, vagy egy nagy lassú arty csemege, amit egyébként a medek is imádnak.
Melyik utat válasszam?
állj meg a jp2-nél mert azon az ágon kb az a csúcs és fejleszd ki az e50m-et.
Szerintem a jt is jól használható td. Jó ágy és egész hasznalható páncél.
Egy DPM-es ágyút ráraktak egy lassú tankra, szerinten ez egyáltalán nem jó kombó. Emellé az átütés is kicsi, és ezzel a bunkerrel nem fog flankelni az biztos.
Nyilván nem flankelésre való, de szerintem a 270+ átütés nem olyan kevés.
Magamhoz képest elég jó köröket tudok vele menni, ezért szerintem egy nálam jobb játékos kezében "csodákra" lehet képes.
Mindettől függetlenűl nyilván jobban használható az E50 a mostani helyzetben.
Nyilván nem flankelésre való, de szerintem a 270+ átütés nem olyan kevés.
Magamhoz képest elég jó köröket tudok vele menni, ezért szerintem egy nálam jobb játékos kezében "csodákra" lehet képes.
Mindettől függetlenűl nyilván jobban használható az E50 a mostani helyzetben.
nem tudom,olyanom nem volt sosem csak haver accján próbáltam de szerintem a jp2 saját tierjében sokkal nagyobb durranás mint a jagdtiger.pláne mint a jagde100.nincs is annál jobb amikor a panther 88ról pattan meg a spicről
már én sajnálom olyankor szegény tulajt
Tudtok valamit arról, hogy a dicker kapott-e valamilyen pontosság nerfet, vagy csak nekem tűnik hihetetlenül pontatlanabbnak, mint kb 2 hónapja?
A JgPz100-ban az a legidegesítőbb, hogy iszonyúan lassú!!!! Ha nincs valaki a ki vigyázza a seggedet és átjön egy ellenséges med vagy light akkor véged. Én nagyon sajnálom, hogy ezt az ágat fejlesztettem ki teljesen és nem a másikat, bár a JP II nagyon bejött és azt hittem hogy a JgTiger meg az e100 is olyan jó lesz, de nem...az e100 meg nagyon nem...bár én nem vagyok egy túl jó játékos és lehet hogy csak rosszul használom
Tudtok valamit arról, hogy a dicker kapott-e valamilyen pontosság nerfet, vagy csak nekem tűnik hihetetlenül pontatlanabbnak, mint kb 2 hónapja?
A JgPz100-ban az a legidegesítőbb, hogy iszonyúan lassú!!!! Ha nincs valaki a ki vigyázza a seggedet és átjön egy ellenséges med vagy light akkor véged. Én nagyon sajnálom, hogy ezt az ágat fejlesztettem ki teljesen és nem a másikat, bár a JP II nagyon bejött és azt hittem hogy a JgTiger meg az e100 is olyan jó lesz, de nem...az e100 meg nagyon nem...bár én nem vagyok egy túl jó játékos és lehet hogy csak rosszul használom
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...