Jelenleg 92 vendég és egy Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Nekem tetszik az ingyen ládából meglett az SFAC 105.
krazso 1 órával ezelőtt
Nem minden esetben. Nekem a kígyós eventnél 150 láda ...
Mikroby 9 órával ezelőtt
Neked köszönhetem, mivel magamtól elfelejtettem volna ránézni. Köszi!
Tas_Lee 17 órával ezelőtt
Akkor adja be ha nem vásárolsz eventen ládát. Én ...
máté.tóth 23 órával ezelőtt
Már rég befejeztem ezt a Waffenträger. Ez is olyan ...
Shunz 1 napja
Áááá, nem adja a harmincat.
Sixtyfeetofbridge 1 napja
A befejezéshez nem lehet köze, mert én is látom ...
21Megahertz 1 napja
Érdekes. Azután kaptam meg, amikor befejeztem a 20 szintet ...
PZoli 1 napja
Nem mindenkinek adja. Nekem nincs ilyen ajánlatom...
Shunz 1 napja
Látok egy ilyen egyszeri ajánlatot a shopban. Gondlom ti ...
PZoli 2 napja
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 2 napja
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 2 napja
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 2 napja

Német harckocsik

10 éve 9 hónapja #83298 Írta: FrankeeHUN
Megválaszolva: FrankeeHUN

SZiasztok,

a VK 4502 A-ról kellene nekem néhány infó ... most vettem meg, eddig kb. csak statrombolásra tudtam használni, mert többek közt nem igazán tudom megszokni, hogy a nincs csőlehajlása (annak ellenére sem, hogy a 113 az egyik kedvenc tankom)... szabadból és a másik ágnak köszönhetően a torony és a top motor hiányzik, más minden rajta van... Előre is köszönöm.
Üdv: P.

Üdv!
Ahogy párszor már leírtuk, próbáld medhez hasonlóan kezelni. Elég jól megy, páncélja bizonytalan, viszont jó a DPM. Erre építs felszereléssel is (töltésgyorsító+venti+szerszámosláda, legényeknek 6.érzék+javítás; bia; 3. körben vegyes skillek-ami az enyémen van)!
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: pitzen

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

10 éve 9 hónapja #83301 Írta: WT14
Megválaszolva: WT14

Figyelem: Spoiler!

én a spall liner csak azért gondoltam mert védi egy kicsit a legényeket mert sajna azok hullanak ebben a tankban mint a legyek :D

Gondolom hogy a papírtoronyban hullanak a legények, de szerintem mégis maradj inkább az álcahálónál, az gyakrabban fog kihúzni a szarból, mint a spall liner, de te tudod. Ez a tank véleményem szerint csak addig jó ameddig nem kezdik el lőni, és az álcaháló pont ezen segít, hogy lehetőleg minél később kezdjenek el lőni. Egy legényt pedig vissza lehet hozni kis elsősegély csomaggal, de ha folyamatosan többen elhalnak, tegyél bele nagyot.

10 éve 9 hónapja #83311 Írta: szekkernyak
Megválaszolva: szekkernyak

néha sajna az se segít,plusz még szeret ammo-t is kapni olyankor nagyon finom a háromperces töltés :D.egyébként köszi a segítséget az általad leírt kombót fogom rádobni.sajna egyszer már eladtam mert picit befeszültem tőle de most az akcióban visszaveszem és megpróbálom megtanulni hogyan is kell használni :D

10 éve 9 hónapja #83338 Írta: Kopasz
Megválaszolva: Kopasz
Pitzen - VK 4502 A
Hello
Én csak fullosan tankkal toltam 3,5 skilles legénységgel.
Amit eltudok mondani róla, hogy semmi képpen nem heavy stilust kell vele alkalmazni, inkabb úgy, mint egy sok hp s mediumot. Ne harcolj vele az első sorban, arra ott vannak az igazi heavy tankok (saját tierjében meg lehet próbálni). Fullosan nagyon mozgékony, ezért ezzel könnyen tudsz poziciót valtani és est is kell alkalmazd. A gyorsulása elfogadhat.
Sidescrape re nem igazán alkalmas a magas felépitménye miatt, de amennyiben a hasát eltudod rejteni simán tud pattintani (én is meglepödtem, hogy még is3 is pattogot róla - ő is- :P ). A fegyvere elég pontosnak mondható. X tierben arany löszer nélkül nem sokra mész, néha még IX is be kell tölteni a -tudást- (arany lőszer).
Hp van redesen, ezért ezt beosztva pozició váltásokkal karöltve komoly köröket lehet vele tolni.
Használd ki a mozgékonyságát és a hpját, én az esetek többségében inkabb a médiumokkal tartottam vagy a második sorból tamogattam.
Amit használtam rajta : függőleges stabilizátor, venti, töltésgyorsitó.
Én heavyket szeretem, ezért azt hittem, hogy nehéz lesz megszoknom, de számomra nagyon pozitiv élmény volt. Az össes tankom közül, ezzel játszottam a legjobban.
A játékosok töbsége lenézi ezt a tankot, de tud meglepetéseket okozni.
Ne add fel, mert fullosan szerethető kis tragacs :)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: pitzen, FrankeeHUN, TivadarToth, krysss81

10 éve 9 hónapja - 10 éve 9 hónapja #83363 Írta: Get200
Megválaszolva: Get200

sziasztok!
olyan kérdésem lenne hogy a wt e 100-ra ti milyen felszerelést raknátok?gondolkoztam olyanon hogy optics + bino + gld vagy spall liner vagy rakjak rá inkább álcahálót?a két kukkernek egyszerre egyébként van értelme?mármint a mechanizmusát értem hogy az ellenfél camo-jából von le plusszba mert hogy asszem 455 m a max spotting range,de ez a játékon belül mennyire érezhető?

Nálam periazkóp+álcaháló+spall liner van rajta. Elég jól szűkűl magától is, igaz nálam van BIA a legényeken. Fogyóeszközök meg mind nagyok, mivel gyakran sérül egyszerre több modul meg legénység is.. :) az automata tűzoltót meg néha lecserélem csokira..
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: szekkernyak

10 éve 9 hónapja #84008 Írta: Grievous
Megválaszolva: Grievous
Sziasztok, E75-höz milyen felszerelés ajánlott? Most töltés és célzásgyorsítót használok, emellett a torony miatt torziós rugó is van fent, de a láncot cseréltem alatta, de várok a felszerelések leárazásáig, addig marad a helyén a rugó. Mit érdemes felrakni: stabilizátort, vagy ventilátort? (legénységi skill csak az elsőnek a 30%-nál tart)

10 éve 9 hónapja #84014 Írta: CrawlingChaos
Megválaszolva: CrawlingChaos

Sziasztok, E75-höz milyen felszerelés ajánlott? Most töltés és célzásgyorsítót használok, emellett a torony miatt torziós rugó is van fent, de a láncot cseréltem alatta, de várok a felszerelések leárazásáig, addig marad a helyén a rugó. Mit érdemes felrakni: stabilizátort, vagy ventilátort? (legénységi skill csak az elsőnek a 30%-nál tart)

Én mozgékony stílusban tolom a nehéz tankokat (mindent), így nálam a stabilizátor, amire szerelhető, kötelező darab. Nálam inkább az a kérdés, hogy célzásgyorsító vagy venti. Mivel a német ágyuknál a célzásgyorsító 2-3 tizedmásorpercet jelent, ezért én töltésgyorsítő+venti+stab párti vagyok.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Toydolls2

10 éve 9 hónapja #84038 Írta: BiO_rOo_BOT
Megválaszolva: BiO_rOo_BOT
Úgy van ahogy CrawlingChaos írja - ezek kellenek rá. (töltésgyorsító, vert.stab., ventillátor).
Amúgy a vert. stab szinte mindig hatékonyabb mint a célzásgyorsító (egy-két extrém kivételtől eltekintve), szerintem szokj át rá :-)

Én mozgékony stílusban tolom a nehéz tankokat (mindent), így nálam a stabilizátor, amire szerelhető, kötelező darab. Nálam inkább az a kérdés, hogy célzásgyorsító vagy venti. Mivel a német ágyuknál a célzásgyorsító 2-3 tizedmásorpercet jelent, ezért én töltésgyorsítő+venti+stab párti vagyok.

Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Toydolls2, CrawlingChaos

10 éve 9 hónapja #84043 Írta: Grievous
Asszem van egy stabom a depóban, akkor felrakom. Köszönöm a válaszokat!

10 éve 9 hónapja #85666 Írta: 93DavidOFFF
Megválaszolva: 93DavidOFFF
VK 30.01 (H)- Imádom ezt a tankot, nagyon jókat lehet vele csatázni. Lőttem is egy pikcsört róla a csata hevében!:)
Mellékletek:

10 éve 9 hónapja - 10 éve 9 hónapja #85749 Írta: Daddy56
Megválaszolva: Daddy56

VK 30.01 (H)- Imádom ezt a tankot, nagyon jókat lehet vele csatázni. Lőttem is egy pikcsört róla a csata hevében!:)

Te Dávid! Milyen ágyú van ezen? Ez "jónak" látszik. Nekem a német ággal a bajom igazából a csuzlikkal van. Pontosak, de kicsik (75 mm)
Ahogyan néztem, csak a Tigriseknél "lesz" változás :dry:

10 éve 9 hónapja #85823 Írta: Grievous
Szép ágyú, de nem ez a maxos rá :) Már nem tudom melyik ez, mert a VK3601H-n használatosat asszem szabadból lett meg, vagy a VK kifejlesztésével (másik ágról)

Tigrisnál mennyi sebzés kell a 3. vonal megszerzéséhez? Egy kis ideje ott van nálam a 2. :) (csak kár, hogy az átlag leesett 85% alá :unsure: )

10 éve 9 hónapja - 10 éve 9 hónapja #85896 Írta: Balista1
Megválaszolva: Balista1
Szerintetek mivel szereljem fel újonnan megszerzett Waffentrager auf Pz IV - emet? Látótávja elég jó /400 m / gondolom a periszkópot nem igényli.
Venti nem játszik, mert nyitott. Raktam rá egy töltésgyorsítót, az mindíg jól jön, és egy álcahálót, mert az volt a raktárban. Egy nehéz repeszpáncélra gondoltam még, mert feltételezem, hogy elég kihívó arty célpont. Vagy van valakinak jobb ötlete?

10 éve 9 hónapja #85900 Írta: Filler1
Megválaszolva: Filler1

Szerintetek mivel szereljem fel újonnan megszerzett Waffentrager auf Pz IV - emet?

Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Balista1

10 éve 9 hónapja #85907 Írta: Balista1
Megválaszolva: Balista1
Köszönöm fiúk, akkor mégiscsak periszkóp lesz.

Téma: OFF topik

• Kopasz0721 profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Hiányos a golyókészlet ... ettől minden...
    • Írta: Kopasz0721
    • 53 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 2 napja 7 órája ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 1 hete 23 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 3 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 5 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.