Jelenleg 67 vendég és nincs Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Gratula hozzá. Minden ingyen megszerezhető ládát kiszoktam venni az ...
bazsikatoma 2 órával ezelőtt
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Nekem tetszik az ingyen ládából meglett az SFAC 105.
krazso 5 órával ezelőtt
Nem minden esetben. Nekem a kígyós eventnél 150 láda ...
Mikroby 13 órával ezelőtt
Neked köszönhetem, mivel magamtól elfelejtettem volna ránézni. Köszi!
Tas_Lee 22 órával ezelőtt
Akkor adja be ha nem vásárolsz eventen ládát. Én ...
máté.tóth 1 napja
Már rég befejeztem ezt a Waffenträger. Ez is olyan ...
Shunz 1 napja
Áááá, nem adja a harmincat.
Sixtyfeetofbridge 1 napja
A befejezéshez nem lehet köze, mert én is látom ...
21Megahertz 1 napja
Érdekes. Azután kaptam meg, amikor befejeztem a 20 szintet ...
PZoli 1 napja
Nem mindenkinek adja. Nekem nincs ilyen ajánlatom...
Shunz 2 napja
Látok egy ilyen egyszeri ajánlatot a shopban. Gondlom ti ...
PZoli 2 napja
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 2 napja
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 2 napja
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 2 napja

Német harckocsik

11 éve 2 hónapja #53405 Írta: Grievous
Megválaszolva: Grievous
Én a porschet még 8.8 előtt szereztem, akkor valóban jobb volt a simánál, egyszerűbbnek éreztem azzal megszerezni a hosszú 88-sat, mint a simával, már láttam olyant, hogy a kis howitzerrel volt felszerelve egy fullos tiger :huh:
Annyi előnye van még, hogy az a 200mm páncél az 200mm páncél. Tudom, hogy vannak gyenge pontok ott és a tornyon is, de szépen lehet pattintani az ellenfeleket.

3k xp és ki lesz fejlesztve a panther, yeah. A legénység a jgpz4-en még nem elég jó, első skillek csak 70%-on, de lehet, hogy majd lecserélem rögtön. Tiger ágyú már megvan a 7-es td-n (ferdit kifejlesztettem tigerp-ről)

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

11 éve 2 hónapja #53474 Írta: carlson77
Megválaszolva: carlson77
Én a Tiger P-vel nagyon utáltam játszani, szerintem is szar......
Viszont a Tiger fasza, szeretem :)

11 éve 2 hónapja #53475 Írta: dfd122
Megválaszolva: dfd122
Sziasztok!

Azt szeretném kérdezni, hogy a közel jövőben lehetséges, hogy az E-100 is bekerül a Top of the Tree-be?
Mert akkor inkább a Tiger II-t fejlesztem ki a Panther-ből, nem pedig a PantherII-t

11 éve 2 hónapja #53477 Írta: DrangHun
Megválaszolva: DrangHun

Meg kell vele találni a hangot.Az eleje döcögős volt ugyan, de kezdünk egymásra hangolódni.Még a végén meg is tartom :).
Ha a "sima" T még ennél is jobb (jobb?) akkor nyami..
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Toydolls2

11 éve 2 hónapja #53478 Írta: Toydolls2
Megválaszolva: Toydolls2
Nekem a TigerI így muzsikál:

Igen, lehetne jobb is, de én noob vagyok vele. De imádom, és jó vele farmolni is. :)
Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: tibi144

11 éve 2 hónapja #53481 Írta: tibi144
Megválaszolva: tibi144

Már áruld elnekem,hogy miért szar a TigerP,de a Tiger1 azt viszont szereted? :P

11 éve 2 hónapja #53485 Írta: Morphelo
Megválaszolva: Morphelo

A legénységen ne, a nemzeten változtass. Add el inkább a TigerP-t, nem érdemes ezzel az ággal foglalkozni. Elég hulladék. Még azzal is jobban jársz ha a tiger-t visszaveszed. Az se nagy szám, de még mindig jobb, mint ez a noobpáncélos tetű.

csak azért mert te nem tudsz játszani vele nem kell ócsárolni... a német haewy tankok mindegyike kiváló! és már nem azért de a Tiger(P) majdnem hogy jobb mint a sima tiger (már a játékban) mát bocs de engem nagyon is szíven szokott ütni amikor valaki egy kiváló tankot ócsárol csak azért mert valami nem tetszik neki rajta.

:huh: Szerintem ennél még az m4 45 is jobb, sőt azt is ki merem jelenteni, hogy a legrosszabb tier 7-es heavy. Ezért alapból nem venném meg, de ha meg is venném se élvezném a játékot vele. Annak ellenére, hogy nem mennék vele rosszul.

11 éve 2 hónapja #53494 Írta: Cave
Megválaszolva: Cave

A legénységen ne, a nemzeten változtass. Add el inkább a TigerP-t, nem érdemes ezzel az ággal foglalkozni. Elég hulladék. Még azzal is jobban jársz ha a tiger-t visszaveszed. Az se nagy szám, de még mindig jobb, mint ez a noobpáncélos tetű.

csak azért mert te nem tudsz játszani vele nem kell ócsárolni... a német haewy tankok mindegyike kiváló! és már nem azért de a Tiger(P) majdnem hogy jobb mint a sima tiger (már a játékban) mát bocs de engem nagyon is szíven szokott ütni amikor valaki egy kiváló tankot ócsárol csak azért mert valami nem tetszik neki rajta.

:huh: Szerintem ennél még az m4 45 is jobb, sőt azt is ki merem jelenteni, hogy a legrosszabb tier 7-es heavy. Ezért alapból nem venném meg, de ha meg is venném se élvezném a játékot vele. Annak ellenére, hogy nem mennék vele rosszul.

Morphelo: Szia! Kérlek, csak a kedvemért vegyél egyet! Aztán majd egyeztessünk a tapasztalatokról, és ha nem felelt meg, jövök neked egy sörrel! És ezt tényleg vállalom...

A magam részéről én sem szerettem, de aztán...
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Morphelo

11 éve 2 hónapja #53498 Írta: lacissius
Megválaszolva: lacissius

A Tiger P nem rossz, lehet vele jókat menni, viszont, ha ágakról van szó akkor egyértelműen a tigris 1-king-e75-e100 a jobb.az e75 brutáldisznó.az E100-ról még csak hallottam, de az alapján a nagy fegyverrel elég szép dolgokat lehet vele művelni:)

11 éve 2 hónapja - 11 éve 2 hónapja #53521 Írta: W4SS4W
Megválaszolva: W4SS4W

Mjobb az M4 45? legrosszabb 7-es haewy? nincs több kérdésem! egy ilyen had ne mondjam ki milyen emberel nem vitatkozok. :) pááá

szerk: bocs, nem akartalak leminősíteni, csak mint mondtam az ilyen szíven üt, most ez jött ki mert az ilyet magamra szoktam venni. remélem nincs harag :lol:

11 éve 2 hónapja #53528 Írta: Hunyadi_Loveszdandar
Megválaszolva: Hunyadi_Loveszdandar
A tigris valóban nem olyan szar, mint ha híg fos szar lenne! :P

de... a tűzgyorsaságán kívül túl sok jót nem tudok mondani róla.

Ellenben a Tigri2 már teljesen használható tank, az E75 meg nagyon is jó és az E-100 is használható. Szóval ami utána jön, az némileg kárpótol.
A másik ágon tigrisP) viszont minden tierben gyengébb tankok vannak.

De ha az a kérdés, hogy melyik a legjobb Tier7-es nehéztank? Akkor a válasz egyértelműen: T29

11 éve 2 hónapja #53530 Írta: Toydolls2
Megválaszolva: Toydolls2

Ellenben a Tigri2 már teljesen használható tank, az E75 meg nagyon is jó és az E-100 is használható. Szóval ami utána jön, az némileg kárpótol.

De ha az a kérdés, hogy melyik a legjobb Tier7-es nehéztank? Akkor a válasz egyértelműen: T29

Van benne igazság amit írtál, nem is vitázok, de a T29-en kívül még megemlíteném az IS-t. Azzal is lehet csuda dolgokat művelni! ;) De nekem akkor is jól fekszik a TigerI! :P :)
De úgyis mindenki maga fogja eldönteni tapasztalatok alapján, melyik jön be neki jobban, ezért nem is érdemes ócsárolni egyiket sem!

11 éve 2 hónapja #53533 Írta: Morphelo
Megválaszolva: Morphelo

Van benne igazság amit írtál, nem is vitázok, de a T29-en kívül még megemlíteném az IS-t. Azzal is lehet csuda dolgokat művelni! ;) De nekem akkor is jól fekszik a TigerI! :P :)
De úgyis mindenki maga fogja eldönteni tapasztalatok alapján, melyik jön be neki jobban, ezért nem is érdemes ócsárolni egyiket sem!

Én nem ócsároltam, csak kicsit nyers voltam. Két jó barátomnak bejött a tigerP (kb. olyan játékosok, mint én), és mindig ki voltak akadva, hogy miért szidom azt a tankot. Majd megvették a T29-et és IS-t és megértették.
A Tigerp csalóka, városban biztos jó, és nagy előnye (a német tier 7 heavyknek), amit már előttem le is írtak RoF és a HP mennyisége. De Sand Riveren, miként használod a TigerP-t? Sorolhatnám még a pályákat, de én túl lassúnak tartom és a páncél nem ad annyit, hogy ily lassú legyen. Biztos lehet menni vele jó köröket. Szembeállsz 3 db tier 6-os holt vak játékossal, akik lövik a melledet és amellett, hogy sebzel 2000-et lesz 2500 lepattanód. Kb. 8000 csata után rájöttem nekem olyan tankok kellenek, amelyeknek jó az átütése(+hull down), vagy kicsi az átütés cserébe kurva gyors. Nekem az is-is az nem adja (lásd TigerP) mert, a kapott xp is is-is lesz.
Két hete a t29-emet egy tigerp 2-es szakasz támadta meg. Sidescrapelve szépen kilőttem az egyiket, mire a másik mellém ért és kettőt belém lőtt. Majd miután a társa meghótt (6/6 találat bubira), ráfordultam és nekivezettem a t29-et. Gondolom nem kell mondani mi történt utána. ;) Szegény srác, a ráfordulás és nekivezetés után már küldtem is a smileyt. De Cave söre érdekel, úgyhogy kipróbálom :)

*az amx m4 45-öt nagyon alul értékelik, pedig jóóóó, az HA rázoomol nem pattan. Jó hulldownban.

11 éve 2 hónapja #53536 Írta: lacissius
Megválaszolva: lacissius

Én nem ócsároltam, csak kicsit nyers voltam. Két jó barátomnak bejött a tigerP (kb. olyan játékosok, mint én), és mindig ki voltak akadva, hogy miért szidom azt a tankot. Majd megvették a T29-et és IS-t és megértették.
A Tigerp csalóka, városban biztos jó, és nagy előnye (a német tier 7 heavyknek), amit már előttem le is írtak RoF és a HP mennyisége. De Sand Riveren, miként használod a TigerP-t? Sorolhatnám még a pályákat, de én túl lassúnak tartom és a páncél nem ad annyit, hogy ily lassú legyen. Biztos lehet menni vele jó köröket. Szembeállsz 3 db tier 6-os holt vak játékossal, akik lövik a melledet és amellett, hogy sebzel 2000-et lesz 2500 lepattanód. Kb. 8000 csata után rájöttem nekem olyan tankok kellenek, amelyeknek jó az átütése(+hull down), vagy kicsi az átütés cserébe kurva gyors. Nekem az is-is az nem adja (lásd TigerP) mert, a kapott xp is is-is lesz.
Két hete a t29-emet egy tigerp 2-es szakasz támadta meg. Sidescrapelve szépen kilőttem az egyiket, mire a másik mellém ért és kettőt belém lőtt. Majd miután a társa meghótt (6/6 találat bubira), ráfordultam és nekivezettem a t29-et. Gondolom nem kell mondani mi történt utána. ;) Szegény srác, a ráfordulás és nekivezetés után már küldtem is a smileyt. De Cave söre érdekel, úgyhogy kipróbálom :)

*az amx m4 45-öt nagyon alul értékelik, pedig jóóóó, az HA rázoomol nem pattan. Jó hulldownban.

Tiger P szakasz 2 fővel igencsak amatőr lehetett,ha nem rohantak le és a gyors töltéssel nem lőtték szitává a testét a t29-nek..Minden csak gyakorlat kérdése..aki tudja mit kell lőni, milyen tank ellen mit érdemes, ja és van annyi esze, hogy 2 vs. egyben letolja az ellent annak minden tank jó lesz

11 éve 2 hónapja #53538 Írta: Grievous
Megválaszolva: Grievous
A sima tiris csak tűzgyorsaságban előzi meg a másik tigrist, semmi másban. Ha kettő összefut akkor nehéz megmondani ,hogy ki fog nyerni, 8.8 előtt nagy eséllyel a porsche, de azóta inkább tapasztalat dönt.

Én szeretem mindkettő tigrist, egyik páncélos, másik gyors tüzelésű.

Téma: OFF topik

• Kopasz0721 profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Hiányos a golyókészlet ... ettől minden...
    • Írta: Kopasz0721
    • 5 órája 20 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 2 napja 11 órája ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 1 hete 1 napja ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 4 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 5 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.