Az a baj az indiennel, hogy kicsit sebez. Én szerettem, mert fürge, jó a csőlehajlása, pontos és aránylag gyorsan lő, gyors zoom. Ma már a fejét is könnyen belövik sajna, nem úgy, mint amikor frissen lehetett kapni, mert, akkor a 10-esek nem lőtték át. Ezzel nem nyersz csatát, Tier 8 ellen 1vs1-ből nagy eséllyel Te jössz ki rosszul.
E75 frontja érdekes. Ha 1vs1 re kerül sor, mindig a frontot mutasd az ellennek, esetleg vezesd neki (pl IS7, IS4, 50120, T54E1 nem lövi át ha neki mész szemből), de ha tiger II magasságú tankokkal találkozol, aminek jó a csőlehajlása, és pont merőlegesen néz a frontra, golddal sajna háromból kétszer átlövi. Azt tudom a tankhoz javasolni, hogy mindig olyan helyet keress ahol a tankodtól balra van fal, így sidescrapelve és a kupolát eldugva bedarálod az összes 10-es nehéz tankot. (persze legyen gold az e100-ak ellen, hagy lepődjenek meg, mikor keresztbe lövöd a fejüket). Pl. T30-nak 0% esélye lesz, előbb lövöd át a kupoláját.
A tier 10-es tdt kerülj, golddal az E3 kupoláját sem lövi át. Ráadásul a jagde100 a második pattanó után tölti a goldot és akkor mindegy mit csinálsz. FV-t messze kerüld el, jó kezekben simán egylövésezi az e75-öt.
WT e100-at tudod pattintani, t57 nem tud kiszedni egy tárral

azt is érdemes ütközni.
Lehetőleg orosz 10-es meddel kerüld a párharcot, mert bedarál és simán átlő, E50M ellen már van esélyed.
Próbálj rammolni vele amennyit csak tudsz, eszméletlen mikor 800-1000-et leütközöl egy medről. Az ágyúja sztem van annyira pontos, hogy messziről is lőhess vele. Ráadásul nyílt terepen e75-nek jót tesz a távolság, ott nem nagyon lövik be a gyenge pontokat.
Az aljára nagyon vigyázz! Konstans kiütik ammoracket.
Battlefield 2D style