Az én családomban is van valaki, aki levéltárazik szal ismerjük a céget. Sok kitartás kell hozzá, az biztos De nem baj, most már csak egy nyolcaskát és egy kilenceskét kell találnod
Amúgy lehet hogy csak én látom "ennyire egyszerűen", a kisebb nemzetek beemelését a játékba, de ha már adott egy valós történelem, akkor miért ne lehetne azt beemelni a játékba? Tudom, tudom, nem szimulátor, de ha egyszerűen kb az összes EU szerveren játszó nemzetnek kedvezni akarnának, akkor a legegyszerűbb pontosan az lenne, ami meg is történt. Nyugati blokk, keleti blokk. Nekünk se kellene keresni T8-T9-et, (mert már van T10-ünk) meg tuning T55-ünk, igaz ezt "apa" letiltotta, mint a PSZH 2-t, BTR 2-t, amikor már konkurenciát tudott volna csinálni a hazai fegyvergyártás. De attól ezek még voltak annyira "kész tervek" mint pl. a Skoda T50, vagy a TVP T50/51...
A magyar MINOR ágat meglehetne úgy oldani, hogy t7-ből egyszerre egy t10-est lehessen kifejleszteni 700.000-800.000-1.000.000 XP és 15.000.000 kredit költségen.
Valamint a magyar ág (és román, spanyol, svájci, izraeli.... nép minor ág) elkezdésének lenne egy másik roppant egyszerű feltétele, hogy legyen egy már kifejlesztett t10-esed, amit 2000 csatával meglehet szerezni.
És ha találnánk tier VIII és IX-es tankokat papíron akkor bizakodhatnánk? Végül is a japán és a csehszlovák tankok jó része is csak papíron létezett. Akkor nálunk lenne még kettő ilyen és akkor van már egy full ág.
És ha találnánk tier VIII és IX-es tankokat papíron akkor bizakodhatnánk? Végül is a japán és a csehszlovák tankok jó része is csak papíron létezett. Akkor nálunk lenne még kettő ilyen és akkor van már egy full ág.
A T-55 jó lehet IX-es jelöltnek, csak az a baj vele, hogy szovjet...
-T8-ra egy sok, 1500-1600 hp-s, sajna nem létező Tas rohamlöveg lehetne, amire egy hosszú 88-ast szerelnének, igen durva DPM-el. Plsuz egy 700 Le-s Jurek-motor hajtaná.
De még a kinézetét sem lehet tudni. Korbuly-féle vagy Bíró féle a jobb.
-T9-re ha van eszük ezeknek a wg-seknek, akkor egy klón T-54/55-öt bigyesztenek oda. T-54-et úgyis sokan szeretik. Úgyis szovjet klóntakokkal van teli a játék, még egyet csak el bír.
Mondjuk a Straussler MBT VIII-as TD-nek berakható, mivel nincsenek valódi paraméterei (csak tervek), így bármilyen lehet.
Így már jó lehet IX-esnek a T-54 klón, X-esnek meg a T-55.
Mondjuk a Straussler MBT VIII-as TD-nek berakható, mivel nincsenek valódi paraméterei (csak tervek), így bármilyen lehet.
A gyakorlatban minimális volt a különbség a T-54 és a T-55 között. NBC védelem, más formájú lövész periszkóp meg ilyesmi. Semmi olyan különbség, ami tier 10-essé tenné a T-55-öt.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: DarkRaven73
A gyakorlatban minimális volt a különbség a T-54 és a T-55 között. NBC védelem, más formájú lövész periszkóp meg ilyesmi. Semmi olyan különbség, ami tier 10-essé tenné a T-55-öt.
Pár kérdés:
A T-55AM miben különbözik a T-55A-tól?
Van-e akkora különbség, hogy az lehessen a 10-es?
Pár kérdés:
A T-55AM miben különbözik a T-55A-tól?
Van-e akkora különbség, hogy az lehessen a 10-es?
Félautomata tűzvezető rendszer, 'Kladivo' lézeres távolságmérő, röppálya számoló computer, rátét toronypáncél, aknák ellen megerősített alsó front lemez. Nagy részük olyan dolog, ami tilos a WoT-ban, szóval a T-55AM nem fog bekerülni sehova sem.
Azon gondolkodtam , hogy ha bekerülne egy magyar fejlesztési fa, akkor mi lenne a pótkaja?
Tippek.
-Gulyás
-Pálinka
-Bikavér (prém fiók esetén Tokaji aszú )
-Pörkölt
-Szalonna hagymával
-Rétes
-Tepertős pogi
-Húsos palacsinta
-Erős kávé energia itallal lefőzve
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Szete58
Azon gondolkodtam , hogy ha bekerülne egy magyar fejlesztési fa, akkor mi lenne a pótkaja?
Tippek.
-Gulyás
-Pálinka
-Pörkölt
-Szalonna hagymával
-Rétes
-Tepertős pogi
-Húsos palacsinta
Tippek.
-Gulyás
-Pálinka
-Pörkölt
-Szalonna hagymával
-Rétes
-Tepertős pogi
-Húsos palacsinta
Kis helyzetjelentés.
Amikor pár hete ráakadtam erre: "Specification of 88mm Straussler Self-Propelled Gun" (Leírás egy Straussler 88mm önjáró löveghez) egy angol levéltárban, tökre megörültem, hogy talán használható lesz a WoT magyar fához is. De, mint kiderült, az említett 88mm löveg
egy visszarúgás nélküli puska
volt, s a jármű is leginkább erre hasonlított:
Szomorú
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Angelus1991ster, gwr
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...