Meglátom még, hogy kifejlesztem-e, pl a T-10-en nem fejlesztettem ki a jobb motort, mert anélkül is elég mozgékony volt, de persze az heavy tank.
A mostani szerencsétlenkedésem fő forrása nem a motor, hanem az ágyú-torony hiány, ami erőteljesen elrontja az összképet.
Ha az alap lenni az egyetlen motorja, akkor sem érezném vészesen lassúnak. Szóval ha csak átszaladsz rajta a 10-esig, akkor szerintem használható így is.
Okés, köszönöm szépen, akkor szerintem kihagyom a motort Most nem tudtad kihasználni hétvégén a kétszeres győzelmi szorzót a modulok fejlesztésére? Mondjuk elhiszem, hogy stockos tankkal nem szívesen megy az ember, én a Protyt 1 évig nem használtam, mert csak a legjobb ágyúval voltam hajlandó menni, és megérte, az az egyik legjobb löveg a játékban
Most nem tudtad kihasználni hétvégén a kétszeres győzelmi szorzót a modulok fejlesztésére? Mondjuk elhiszem, hogy stockos tankkal nem szívesen megy az ember.
Sziadbgirl!
Ha rámegy a stock láncra a torony (freeből?), és marad annyid, hogy megvedd a löveget, akkor már nyersz. Bika ágyúval egyszerűbb kifarmolni a többire valót..
Amúgy az alap löveggel is egy teljesen használható tankot kapsz. Eddig mentem vele 350 csatát, és ahogy emlékszek, a stock löveg sebző lövéseit jobban dobálja felfelé az RNG (1-1 lövés többet sebez a stock-on, mint a tárason.) Mindenesetre a löveget minél hamarabb. Annál hamarabb szereted meg, annál hamarabb lesz a többire is XP
Sziadbgirl!
Ha rámegy a stock láncra a torony (freeből?), és marad annyid, hogy megvedd a löveget, akkor már nyersz. Bika ágyúval egyszerűbb kifarmolni a többire valót..
Amúgy az alap löveggel is egy teljesen használható tankot kapsz. Eddig mentem vele 350 csatát, és ahogy emlékszek, a stock löveg sebző lövéseit jobban dobálja felfelé az RNG (1-1 lövés többet sebez a stock-on, mint a tárason.) Mindenesetre a löveget minél hamarabb. Annál hamarabb szereted meg, annál hamarabb lesz a többire is XP
Szia! Na, ezzel jó ötletet adtál, de a kérdés, hogy rámegy-e a stockos láncra a torony meg a 10-es löveg? Mert jó ágyúval már tényleg jobb kifarmolni a lánctalpat, mint fordítva. Amúgy a stock lövegtől nem félek, mert nem tűnik rossznak, örülök, hogy te is így gondolod. Akkor végül is ha a torony meg a lánctalp megvan, nagy baj már nem lehet, de nyilván, a 10-es táras löveg ennek a tanknak a lényege
Most nem tudtad kihasználni hétvégén a kétszeres győzelmi szorzót a modulok fejlesztésére? Mondjuk elhiszem, hogy stockos tankkal nem szívesen megy az ember.
Felesleges... Kis kaliberrel lőtt repesz ritkán sebez nagyot. Ha igen, akkor brutál, de inkább csak minimálisat. AMX CDC-vel lőttem RHM vonalat (Grilléig bezárólag), kb 130 volt a max hp, amit leszedtem vele. Arty-ról mostanában szintén csak hasonló nagyságrendben tudom a hp-t leszedni. Táras tanknál felesleges lőszerjavadalmazás-pocsékolás, inkább vigyél normált. Csak akkor használom mostanában, ha az ellenfélnek 20-50 hp-ja marad és nem biztos, hogy a normál lőszer beüti onnan, ahonnan lőni fogom.
Nagyobb kalibernél már más, pl RU251-nél 105-ös átütéssel már rendesen lehet vele bontani a többieket, abban a tankban szinte csak repeszt használok...
Naszóval... tetszene a csehszlovák ág, főleg a vége, de én nem vagyok hajlandó addig nekiállni, amíg az a nyomorult T-24 nem kap buffot...
Esetleg valakinek infója erről? Mert az lehetetlen hogy ezzel nem feltűnően rosszak a játékosok...
Az a tank egy vicc... 1,2 k DPM
Naszóval... tetszene a csehszlovák ág, főleg a vége, de én nem vagyok hajlandó addig nekiállni, amíg az a nyomorult T-24 nem kap buffot...
Esetleg valakinek infója erről? Mert az lehetetlen hogy ezzel nem feltűnően rosszak a játékosok...
Szerintem nem annyira rossz a T24, jókat lehet vele zúzni, illetve mivel 5-ös szintű, ezért nagyon hamar túl leszel rajta. Emiatt kár kihagyni a cseh ágat .
ui.: ránéztem, kőkemény 21 csatát mentem vele, és léptem is tovább a 6-osra. 20-30 csatát meg gyakorlatilag bármivel kibír az ember .
A T-34/100 és a TVP VTU az igazi idegbaj tankok az ágon. Legalábbis szerintem.
Én a T-34/100-nál tartok (kb. 10k xp és meglesz a nyolcas) de én imádok vele játszani, szerintem nagyon jó tank. Viszont ez esélyes hogy csak azért van így mert általában a játékosok által legjobban utált tankok jönnek be a legjobban...
Szerintem nem annyira rossz a T24, jókat lehet vele zúzni, illetve mivel 5-ös szintű, ezért nagyon hamar túl leszel rajta. Emiatt kár kihagyni a cseh ágat .
ui.: ránéztem, kőkemény 21 csatát mentem vele, és léptem is tovább a 6-osra. 20-30 csatát meg gyakorlatilag bármivel kibír az ember .
Igaz, kevés csatával át lehet lépni. De elvem (többek között) hogy hatosba nem megyek míg nincs minimum egy skilles legénységem. Namármost a St. vz. 39 még négyfős, meg még tán a T24-nél is rosszabb, szóval azzal kéne húznom a legényeket.
8 éve 7 hónapja - 8 éve 7 hónapja#229458Írta: Sics
Megválaszolva: Sics
Bence, nagyon rosszul értékeled a T-24-et!!!
Ne medként tekints rá, hanem úgy, hogy "az egy tornyos TD". ( HP-d sincs sok, és a páncélja is kb a Wolverine-éval vetekszik..)
Kibaszott gyors(an ér oda bárhova) de mivel se DPM se toronyforgási sebesség nem igazán acélos (és HP-ja sincs túl sok) így nem az első sorban kell rohanni vele, hanem kb úgy kell vele játszani mint ha egy t5-ös tornyos TD volna kezedben.
Átütése okés ( 132 AP 185 APCR, pontossága 0.38 ezen a szinten bőven elmegy, amúgy ugyanez lesz t6-ban is csak ott 3 lövetű táras lesz már az ágyú. )
Támogató sniper funkció a csata elején... végén pedig rá lehet menni az egy-két lövéses ellenfelekre.
Ne medként tekints rá, hanem úgy, hogy "az egy tornyos TD". ( HP-d sincs sok, és a páncélja is kb a Wolverine-éval vetekszik..)
Kibaszott gyors(an ér oda bárhova) de mivel se DPM se toronyforgási sebesség nem igazán acélos (és HP-ja sincs túl sok) így nem az első sorban kell rohanni vele, hanem kb úgy kell vele játszani mint ha egy t5-ös tornyos TD volna kezedben.
Átütése okés ( 132 AP 185 APCR, pontossága 0.38 ezen a szinten bőven elmegy, amúgy ugyanez lesz t6-ban is csak ott 3 lövetű táras lesz már az ágyú. )
Támogató sniper funkció a csata elején... végén pedig rá lehet menni az egy-két lövéses ellenfelekre.
Hát majd meglátom, milyen lesz, mert ugye most leírások, adatok alapján értékelem... de kénytelen leszek nekiállni
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...