Akinek megvan a Skoda T50, tudna segíteni? Nemsokára meglesz rá a kredit, úgy tervezem, hogy megveszem rá aranyból a lánctalpat meg a tornyot, a 10es löveget meg kifarmolom. VIszont a jobb motort soknak tartom 41 ezer xp-ért, megéri azzal foglalkozni? A stockos motor is ugyanúgy 10es rajta, bár láttam, h az 750 lóerő csak, a másik meg 1000, ami nyilván sokkal jobb. Tehát szerintetek fejlesszem ki, vagy nélküle is lehet boldogulni?
Olyan sokan mondják, hogy rossz a T 40, hogy már teljesen elment a kedvem tőle. Na de lehet, hogy nem is baj, ha tényleg ennyire haszontalan! A svéd csodagépet meg fogom venni. Cromwell B-t nem tudok venni, mert csak goldom van. (Összespórolt, ajándékként kapott, stb.)
Szerintem jó tank, de kb én vagyok egyedül ezen a fórumon aki szereti. Jó az alfája, szellőzéssel meg töltésgyorsítóval gyorsan is tölt, vmi 6 másodperc. Nyilván nem fronton kell vele harcolni. Ha gondolod nézd meg vele a statomat, noobhoz képest ezzel olyan 1 körüli a sebzés és kilövés arányom, ami rám nem nagyon jellemző semmilyen tankkal. Kreditet is jól adja, én szeretek vele menni. Mostanában kicsit elhanyagoltam az IS3-A miatt, de most kell a kredit a Skoda T50-re, ezért szerintem újra előveszem, ha meguntam a 8-as prém heavyket.
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...