Jelenleg 147 vendég és nincs Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 20 órával ezelőtt
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 21 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 1 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 1 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 1 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 1 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 2 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 2 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
A játék főkönyvtárában lévő mods és res_mods mappájában lévő ...
varsa 3 napja
[2.0] Aslain's ModPack Installer
Üdv mikor lesz használható mód meg magyar szinkron????????
turbi72 3 napja
A T803 lenne az ÚJ legerősebb 11-es tank? (by Tankelit)
természetes!De hogy mnden tankomat egyből 3x ammo rackezik, ez ...
okecsapogi 4 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
"Továbbá tájékoztatunk, hogy bővítettük a tiltott modok listáját, és ...
Sammie 4 napja
[2.0] Jacktor modpack
Szia,te már nem csinálsz modot?
az.ellenséged.mert 4 napja

Csehszlovák harckocsik

8 éve 8 hónapja - 8 éve 8 hónapja #223861 Írta: Balista1
Megválaszolva: Balista1
Sokból, időnként egy-egy jó kör. Ettől még egy ócska, használhatatlan, az ember életéből-idejéből értékes perceket feleselgessen elraboló jószág. Hogy a dög jönne rá! Hála Isten, valaki élesebb eszű mérnők már a tervezőasztalon meglátta, hogy bűn lenne ebből még egy prototípust is legyártani.Egy szemét fantáziatank, de ezen státuszában nem egyedül álló a játékban.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Artyom1986

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

8 éve 8 hónapja #223869 Írta: bfreshfishb
Megválaszolva: bfreshfishb

Én most a T40-re gondoltam :d2:

Felejtsd el! Vegyél helyette svéd hatost. Az a gép buli. A Skoda egy hulladék. Hiába van buffolva a penje, ha menet közben az istennek nem találsz el semmit... Pedig a T50 és a TVP T50/51 legényei verették benne, 2 teljes skillel.
Az én "hatalmas tapasztalatom"-mal ( :troll: ) bátran mondom, NE VEGYÉL SKODA T40-et. Ha van Cromwell B csapj le rá. aztán a svédre. :)

8 éve 8 hónapja #223871 Írta: Artyom1986
Megválaszolva: Artyom1986

Felejtsd el! Vegyél helyette svéd hatost. Az a gép buli. A Skoda egy hulladék. Hiába van buffolva a penje, ha menet közben az istennek nem találsz el semmit... Pedig a T50 és a TVP T50/51 legényei verették benne, 2 teljes skillel.
Az én "hatalmas tapasztalatom"-mal ( :troll: ) bátran mondom, NE VEGYÉL SKODA T40-et. Ha van Cromwell B csapj le rá. aztán a svédre. :)

Nekem már sajnos megvan :wb: Már sokszor szidtam itt is :lol: Nálam ha nincs teljesen beszűkülve akkor egy OI-nak is képes mellé lőni.Én a Cromwell B-t imádom,Skoda T-40et meg rohadtul gyűlölöm :sick:

8 éve 8 hónapja #223876 Írta: bfreshfishb
Megválaszolva: bfreshfishb
shaking :beer2:

Nekem már sajnos megvan :wb: Már sokszor szidtam itt is :lol: Nálam ha nincs teljesen beszűkülve akkor egy OI-nak is képes mellé lőni.Én a Cromwell B-t imádom,Skoda T-40et meg rohadtul gyűlölöm :sick:

shaking :beer2:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Artyom1986

8 éve 8 hónapja #223877 Írta: Bence0721
Megválaszolva: Bence0721

Szia Jani!
Szerintem BIA mindenkinek, mindenek előtt.
2.: parancsnoknak-rádiósnak látótávnövelés, vezető-lövegkezelő pontosságnövelő skill töltő bizt.elhelyezés
3.: parancsnoknak-rádiósnak látótávnövelés, lövegkezelőnek mesterlövész, vezetőnek offroad, töltőnek javítás
4.5.6..... ami tetszik.
*Második képességnek azért pontosságnövelés, mert 100as legénységgel is hord ez a béna gun összevissza... AT10-es skodáról meg nem is beszélve...

Azaz te a rinyalámpát negyediknek vagy még később rakod rá? :whistle:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: dobilaci

8 éve 8 hónapja - 8 éve 8 hónapja #223879 Írta: zetike02
Megválaszolva: zetike02
Olyan sokan mondják, hogy rossz a T 40, hogy már teljesen elment a kedvem tőle. Na de lehet, hogy nem is baj, ha tényleg ennyire haszontalan! A svéd csodagépet meg fogom venni. Cromwell B-t nem tudok venni, mert csak goldom van. (Összespórolt, ajándékként kapott, stb.)

8 éve 8 hónapja #223880 Írta: Tomat
Megválaszolva: Tomat

Olyan sokan mondják, hogy rossz a T 40, hogy már teljesen elment a kedvem tőle. Na de lehet, hogy nem is baj, ha tényleg ennyire haszontalan! A svéd csodagépet meg fogom venni. Cromwell B-t nem tudok venni, mert csak goldom van. (Összespórolt, ajándékként kapott, stb.)

Szeretem a T40-et, ajándékba kaptam, ez volt az első prémium tankom, így eszmei értéke van, tehát nem feltétlenül ítélem meg reálisan :).
A svéddel jól fogsz járni, ha szeretsz táras tankokkal játszani :).

8 éve 8 hónapja #223994 Írta: zetike02
Igen, a Skoda T 50-et nagyon szeretem, és az is táras! :) Még nagyon gondolkozok azon a T 40-en... :dry:

8 éve 8 hónapja #223998 Írta: Serious_Black
Megválaszolva: Serious_Black

Igen, a Skoda T 50-et nagyon szeretem, és az is táras! :) Még nagyon gondolkozok azon a T 40-en... :dry:

Nekem van, szeretem. SHban prémmel és kreditbónusszal 50k kredit per 3-4 perc győzelem esetén, ha nem kell OI kempet törni. Ráadásul SHban lehet az alfájára is játszani a sok light meg med ellen.
Randomba jó ideje nem viszem, de eladáson soha nem gondolkoztam.

8 éve 8 hónapja #224036 Írta: zetike02

Nekem van, szeretem. SHban prémmel és kreditbónusszal 50k kredit per 3-4 perc győzelem esetén, ha nem kell OI kempet törni. Ráadásul SHban lehet az alfájára is játszani a sok light meg med ellen.
Randomba jó ideje nem viszem, de eladáson soha nem gondolkoztam.

Köszi, minden vélemény számít, bár egyelőre még mindig nem tudom, hogy megvegyem-e. :)

8 éve 8 hónapja - 8 éve 8 hónapja #224048 Írta: Balista1
Zetike! Feljebb néhányan szidtuk a TVP VTU-t, Az örömködőben Rohamnyuszi nevű felhasználó zengi saját dicséretét, hogy mily eredményes ezzel a tankkal.Az élet már csak ilyen. Az arcok pillanatok alatt nőnek, majd ugyanilyen gyorsan összeszottyannak. Felváltva tíz perc az örömködőben, tíz perc a dühöngőben.
Megint ott vagyunk, kinek a pap, kinek a papné. Általában elfogadott, hogy ezen az ágon az említett tankon túl kell esni, előtte és utána jó gépek vannak, jönnek. Nekem- többek közt - a Nashornnal és a T28 -al van több kiválóság jelem, de soha senkitől nem láttam, hogy e tankok fanjai lettek volna. Ez van.
De ha te már a T50-nél tartasz, nem értem mire kell ez a gyanús T40?
Szerintem ne vedd meg. Egy kis spórolással hátha összejön egy épkézláb- kevésbé megosztó - prem. tank.

8 éve 8 hónapja #224054 Írta: zetike02

Zetike! Feljebb néhányan szidtuk a TVP VTU-t, Az örömködőben Rohamnyuszi nevű felhasználó zengi saját dicséretét, hogy mily eredményes ezzel a tankkal.Az élet már csak ilyen. Az arcok pillanatok alatt nőnek, majd ugyanilyen gyorsan összeszottyannak. Felváltva tíz perc az örömködőben, tíz perc a dühöngőben.
Megint ott vagyunk, kinek a pap, kinek a papné. Általában elfogadott, hogy ezen az ágon az említett tankon túl kell esni, előtte és utána jó gépek vannak, jönnek. Nekem- többek közt - a Nashornnal és a T28 -al van több kiválóság jelem, de soha senkitől nem láttam, hogy e tankok fanjai lettek volna. Ez van.
De ha te már a T50-nél tartasz, nem értem mire kell ez a gyanús T40?
Szerintem ne vedd meg. Egy kis spórolással hátha összejön egy épkézláb- kevésbé megosztó - prem. tank.

A legénységet szeretném benne fejleszteni, tudom, hogy a T 40-ben egy rádióssal több ül, de ugyan ez van az IS-3 - Churchill III párosításban, mégis gyorsabban fejlődnek a többiek is azért.

8 éve 8 hónapja #224056 Írta: Tomat
Megválaszolva: Tomat

Zetike! Feljebb néhányan szidtuk a TVP VTU-t, Az örömködőben Rohamnyuszi nevű felhasználó zengi saját dicséretét, hogy mily eredményes ezzel a tankkal.

Végtelenül megtisztelő, ha Rohamnyuszival kevernek össze :dancing: .

Egyébiránt teljesen igazad van, mindenkinek más tank jön be, és elismerem, hogy a TVP kissé kínlódós, de tartom a véleményem, miszerint ebből is ki lehet hozni ezt azt. A legjobb taktikát pedig ismerjük mindannyian: (két Jäger) xp-s személyes tartalék be, aztán húzni a tankot. Hamar túl lehet lenni rajta. A 9-es pedig tök jó lesz (ha már nem stockos :D).

8 éve 8 hónapja #224074 Írta: Balista1
Igen-igen. Elnézést kérek Rohamnyuszitól és Tomattól is a nevek felcserélése miatt.
Annyira kihoz a sodromból az a járgány, hogy valakire még haragudnom kellett. :) Magamat már csak nem okolhatom szerencsétlenkedéssel. Az hogy venné ki magát?
És megfogadva a javaslatot igyekszem gyorsított ütemben túlesni rajta.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Tomat

8 éve 8 hónapja #224372 Írta: Szamóca
Megválaszolva: Szamóca
Hello!

Bocsi, hogy ismeretlenül rádírok, de nem kell félni a cseh ágtól, nem csak a T9-10 az, ami jó... Csak ajánlani tudom 6-tól, egy kis ízelítő a statomból:

Škoda T 40  6 887,26 489 394 52,28% 1841,49
Konštrukta T-34/100 7 1035,53 502 175 53,14% 1658,18
Škoda T 25 6 763,85 471 139 48,92% 1465,05
TVP VTU Koncept 8 1080,25 561 102 52,94% 1554,30

Szóval nem kell félni tőlük, hálásak tudnak lenni... A TVP VTU-hoz csak annyit, hogy a kisebb ágyúval használom. Az MM-je nem valami jó, de T10-ben nem is az a dolgom, hogy első sorből lőjjem az ellent... arra ott vannak a többiek (T10-es tankok). T8-ban szerintem nagyon jó, simán le lehet vele hozni a csatát. Sajnos azonban 10 meccsből kb. kétszer vagyok Top Tier. Egyébként nagyon szeretem.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Balista1

Téma: OFF topik

• karnevalkupa@gmail.com profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Erősen konteó gyanús hozzászólás, remélem...
    • Írta: karnevalkupa@gmail.com
    • 3 napja 12 órája ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 4 napja 23 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 23 órája ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • perretz profilkép
    • Adminok figyelmébe (2)
    • Bármikor le lehet mondani, az időszakának...
    • Írta: perretz
    • 2 hete 12 órája ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 3 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.