10 éve 6 hónapja - 10 éve 6 hónapja#106278Írta: Tasken10
Megválaszolva: Tasken10
Üdv. Szerintetek m12 artynál melyik ágyut érdemes használni? Mert úgy tapasztaltam eddig, hogy a második ágyu (a lassabb töltésű) pontatlanabb és nem is sebez nagyobbat. Az első ágyu (a gyorsabb töltésű) tapasztalatom szerint pontosabb is és átlagban is többet sebez. Mi a véleményetek erről. Előre is köszönöm.
3 Tier 7-es artynál érem éppen el a 100%-os első skillt. Mindenhol camot válaszottam (kivéve a Crusader 5.5-nél, ahol a parancsnoknak az FV304 miatt 6th sense-t válaszottam, de végül nem álltam meg ott).
Szerintetek lecseréljem még most az akciós időszakban BIA-ra a skilleket? A camo jól jöhet végjátékban vagy kamikaze scoutok ellen, de a BIA addig sok lövésnél jól jöhet.
3 Tier 7-es artynál érem éppen el a 100%-os első skillt. Mindenhol camot válaszottam (kivéve a Crusader 5.5-nél, ahol a parancsnoknak az FV304 miatt 6th sense-t válaszottam, de végül nem álltam meg ott).
Szerintetek lecseréljem még most az akciós időszakban BIA-ra a skilleket? A camo jól jöhet végjátékban vagy kamikaze scoutok ellen, de a BIA addig sok lövésnél jól jöhet.
BIA.
6. érzék ugye 3 sec múlva jelez, ha észrevettek. Ha light van mellett, 3 sec múlva magadtól is tudod, hogy észrevett.
Camo meg csak a végén hasznos, rakj rá hálót, oszt jónapot! Szvsz.
van egy kó kemény kérdésem. Ne röhögjetek ki nagyon.
Látom sok videón, hogy az artyra periszkópot raknak. A kérdésem, hogy minek? Nem tök mindegy, hogy meddig lát az arty? Úgyis rádión tudja meg, hogy merre van az ellenfél.
Grat!
Sajnos nekem meg már hármat kellene egyszerre sebezni, nem is emlékszem rá, hogy sikerült-e már valaha.
Köszi.
Hármat sebezz 1 lövéssel? Ahhoz marha nagy mák kell. Mostanában nem nagyon akarnak tömörülni a népek. Szerintem nekem sem volt még olyan, hogy 3-at sebeztem volna.
van egy kó kemény kérdésem. Ne röhögjetek ki nagyon.
Látom sok videón, hogy az artyra periszkópot raknak. A kérdésem, hogy minek? Nem tök mindegy, hogy meddig lát az arty? Úgyis rádión tudja meg, hogy merre van az ellenfél.
Szerintem is fölösleges, mondjuk pár napja volt egy csatám ahhol jól jött volna. Már csak én voltam a bázis környékén és jött egy tiger 2, aki úgy lőtt ki hogy én nem is láttam őt, engem más nem spotolhatt mert már nem úgy álltak a dolgok, volt álcahálóm is, mégis hamarabb kiszúrt minthogy megláttam volna. De ez nagyon ritka, töltésgyorsító, célzásgyorsító, venti(ha lehet), álcaháló szerintem fontosabbak.
Mondjuk milyen arty? Nem FV304? Mert arra jól jöhet.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: _HENTES_
Rammer, EGLD mellett sok hasznosat már nem tudsz artyra feltenni. Én nagyon prózai okból használok rajta periszkópot: ingyen feltehető és az Autoequip modnál azt állítottam be, hogy ahol van üres hely, oda elsősorban ezt tegye.
Végjátékban, ha az ellen már közel van -vagy ha letámad egy scout- életmentő lehet ha a többieknek mutatod az ellenfelet és (talán) kilövik.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: _HENTES_
Hármat sebezz 1 lövéssel? Ahhoz marha nagy mák kell. Mostanában nem nagyon akarnak tömörülni a népek. Szerintem nekem sem volt még olyan, hogy 3-at sebeztem volna.
T55A-hoz a három közül az egyiknek meg is kell halnia.
Obj. 260-nál meg egy lövéssel kettő tankot kell kilőni. (Bár ez szerintem még könnyebb lehet mint az 1 kill + 2 sebzés)
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...