jogos.
viszont jelezned kell Neked is a ha éppen töltesz vagy azt, hogy be vagy töltve és merre nézel kb., meg persze jelöld a tankot amit éppen célzol
Mivel a klánban sokat játszunk 1 spotter+2 arty felosztással, már hozzászoktam, hogy infokkal lássam el a spottereket. Töltésidőt 10-15 másodpercenként közlöm, jelölöm a célzott területet, a célzott járművet, jelzem a tűzkész vagyok. És ugyanezt gyakorlásként soloban random csatában is csinálom. Szakaszban 2 arty esetén létfontosságú, hogy a szakasztársak még véletlen se lőjönek mindketten ugyanoda egyszerre.
Ha biztosra akarunk menni, akkor mindkét arty ugyanoda céloz. Az egyik lő, és figyeljük a találatot. Ha a célpont túlélte (Hp mennyiségtől függetlenül, legyen neki akár 500 vagy csak 5 Hpje), akkor a második arty tüzel. Így maximalizálva az ellenség veszteségét. Éppen ezért, ha aránylag jó a térkép és a csapat is kitart egy kicsit, simán elpusztítjuk az ellen negyedét (volt már, hogy tier 5-ben 8 tankot lőtünk ki, de ezt nem reklámozom, mert még jön valaki és meganyáz, hogy noob arty vagyok

). De ehhez rengeteg gyakorlásra és szerencsére van szükség. Viszont pl a személyes küldiket, ahol spotereknek és artykank kell együtt lenni, aránylag könnyen kész vannak, hacsak a játék nem szopat meg minket (városi pálya, hülye csapat, profi ellenfélek).
Néha van egy-két jó spotter aki hajlamos segíteni, de ez ritka.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...