Jelenleg 106 vendég és 3 Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

A befejezéshez nem lehet köze, mert én is látom ...
21Megahertz 3 órával ezelőtt
Érdekes. Azután kaptam meg, amikor befejeztem a 20 szintet ...
PZoli 4 órával ezelőtt
Nem mindenkinek adja. Nekem nincs ilyen ajánlatom...
Shunz 10 órával ezelőtt
Látok egy ilyen egyszeri ajánlatot a shopban. Gondlom ti ...
PZoli 17 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 1 napja
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 1 napja
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 1 napja
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 1 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 2 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 2 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 2 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 2 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 3 napja

Arty - Kell vagy sem?

10 éve 7 hónapja #100876 Írta: Black_Sheep_01
Megválaszolva: Black_Sheep_01

Valami megmagyarázhatatlan oknál fogva ma elkezdtem artyzni :cheer: (Egyszer mindent ki kell próbálni :) )
Vettem egy 4 - es francia és amcsi artyt. De bááááázzzz ez sokkal nehezebb, mint gondoltam :blink: Sejtettem hogy nem könnyű, na de ennyire.

Háát ilyen statot is rég produkáltam :) Ebből lesz ám szép stat rombolás :)

Elkezdtem az amerikai arty ágat T5-nél, ugyanígy vöröslik a statom vele. De nem zavar. Inkább azokat fogja zavarni, akik találkoznak velem, ha meglesz végre a T8-as... :)

Ez pedig tegnapi GW kör, top xp vesztes csatában T10-ben... Éedemes megnézni a saját csapatom sebzését. :woohoo:

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

10 éve 7 hónapja #100898 Írta: Hunyadi_Loveszdandar
Megválaszolva: Hunyadi_Loveszdandar

Ez pedig tegnapi GW kör, top xp vesztes csatában T10-ben... Éedemes megnézni a saját csapatom sebzését. :woohoo:

noob clicker, only géjsz play with arty

10 éve 7 hónapja #100942 Írta: Get200
Megválaszolva: Get200
Hamár.. :)

Mellékletek:

10 éve 7 hónapja #100951 Írta: Black_Sheep_01

Már megint általánosítasz, Drágám! :kiss: (trollolo)

Amúgy ez a noob kör az első a wotreplays-en 9.6-ban a sebzés tekintetében. :woohoo:

10 éve 7 hónapja #100953 Írta: Hunyadi_Loveszdandar
Megválaszolva: Hunyadi_Loveszdandar

Már megint általánosítasz, Drágám! :kiss: (trollolo)

Amúgy ez a noob kör az első a wotreplays-en 9.6-ban a sebzés tekintetében. :woohoo:

gratula!

10 éve 7 hónapja #100965 Írta: treffhetes10
Megválaszolva: treffhetes10

Fogyóeszköznek prém kaját adsz? Ha igen, megéri? (ok, látom :P)

10 éve 7 hónapja #101016 Írta: Black_Sheep_01

Fogyóeszköznek prém kaját adsz? Ha igen, megéri? (ok, látom :P)

:)
T8 felett már etetem őket, túl hosszú a töltésidő és a célzás. A 10% sokat dob az artyn.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: treffhetes10

10 éve 7 hónapja #101066 Írta: Red_Doki
Megválaszolva: Red_Doki
Hát én szerintem semmi nem változott a pecs óta. Ha a játéknak "olyan" napja van akkor lelövöm az egér bajuszát is S-51-el, ha meg "amolyan" napja van akkor azt se találom el aki a pofámba mászik.

Mivel volt már hasonló komment, hogy változott valami, az utóbbi időben kicsit figyeltem a játékomat. (Mivel tolom az arty küldetéseket, több cssatából van lehetőségem infohoz jutni).

Ugyanojan kretén az rng mint eddig.

Ajánlom elolvasni a "Kezdőknek" menüpontnál az artys írtást. sok jó dolog van benne. De pl amit én tapasztaltam, ha álló tankra célzol a kurzort vid oda ahova akarod hogy mennyen a lövés, függetlenül attól, hogy hol van a célkör közepe. Picit növeltem így a találati arányom. Persze mozgó járműnál ez már kicsit bizonytalan taktika.

A pályák: ez is nap függő. tegnap szinte mindig jó artys pályákat kaptam, de tegnapelőtt és előtte meg sok városit.

Szóval semmi nem változott érezhetően, legalább is szerintem.

10 éve 7 hónapja #101087 Írta: _HENTES_
Megválaszolva: _HENTES_
A VTEPS - es leírást már 2x elolvastam. Lehet el fogom még1x (vagy még többször). Plusz nézek egy rahedli arty videót, hova kell célozni, hova kell állni, stb... Igyekszem tanulni minél többet minél gyorsabban.

Hááát. Elég borzasztóan megy :) De ha kilövök egy ellent (véletlenül) annak úgy örülök, hogy az vmi hihetetlen :cheer:

Sajnos elég keveset tudok még sebezni, így az XP is baromi lassan gyűlik. A legénység is épp hogy jobb a 75% nál, szóval... De nem adom fel! Még... :cheer:

A városi pályák azok igazi ajándékok :)

Egy igazi nobb artys kérdés:

Nem akarom végignyomni a fél billentyűzetet, inkább megkérdem, hogy melyik gomb lenyomásával tudom jelezni a csapatnak, hogy még mennyi idő a töltés, illetve, hogy már be vagyok töltve?

10 éve 7 hónapja #101090 Írta: Solinari
Megválaszolva: Solinari

chaos a régi szép idők visszatértek! 3 perccel ezelőtti csata 6-6 arty el halluf...azt gondoltam arty safe-ben vagyok-nemvoltam..click click

Replayt tudsz adni? Eddig úgy tudtam, hogy oldalanként 5 a max. Ha felemelték a limitet, akkor morcos leszek.

Elvileg még mindig 5 a plafon persze lehet hogy szakasszal meg lehet buherálni.

10 éve 7 hónapja #101105 Írta: Black_Sheep_01

A VTEPS - es leírást már 2x elolvastam. Lehet el fogom még1x (vagy még többször). Plusz nézek egy rahedli arty videót, hova kell célozni, hova kell állni, stb... Igyekszem tanulni minél többet minél gyorsabban.

Hááát. Elég borzasztóan megy :) De ha kilövök egy ellent (véletlenül) annak úgy örülök, hogy az vmi hihetetlen :cheer:

Sajnos elég keveset tudok még sebezni, így az XP is baromi lassan gyűlik. A legénység is épp hogy jobb a 75% nál, szóval... De nem adom fel! Még... :cheer:

A városi pályák azok igazi ajándékok :)

Egy igazi nobb artys kérdés:

Nem akarom végignyomni a fél billentyűzetet, inkább megkérdem, hogy melyik gomb lenyomásával tudom jelezni a csapatnak, hogy még mennyi idő a töltés, illetve, hogy már be vagyok töltve?

Nekem is gyenge a T5-ös arty eredményem, jelenleg 715 WN8 "teljesítményt" értem el vele 14 csatából.
Jobban fog menni magasabb tierben, ahol több a HP és lassabbak a tankok. A 100%-os legények BIA-val már érezhetően jobban teljesítenek, addig szenvedés.

Ugyanúgy jelzed, ahogy a töltésidőt. Én az "Y" nyomva tartása mellett választom ki a menüből.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: _HENTES_

10 éve 7 hónapja #101112 Írta: Toydolls2
Megválaszolva: Toydolls2

Figyelem: Spoiler!

Töltésidőt még az F8-al lehet jelezni. Az egyik kezed úgyis szabad.. :D (Én is artyzok, onnan tudom! :whistle: )
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: _HENTES_

10 éve 7 hónapja #101115 Írta: Red_Doki
Megválaszolva: Red_Doki
Hát nekem épp hogy magas tierben nem megy. Mármint ha T7 magasnak mondható. (203 mm-es van az S-51-emen, ami T9-ig a TOP ágyú, és ezzel az artyval is csak a T10-et nem lőhetem).

SU-122A-val sokkal jobban megy. Pedig saját szintjén az is marha pontatlan a 152-es ágyúval (122-vel is). sajna ez a szovjet artyk átka. Hamar kapnak nagy ágyút (hamarabb mint mások), de kapják vele a pontatlanságot is.

Lehet a SU-122A töltésifeje miatt van, jobban tolerálja az elhibázott lövést, és a találatok több sebzést adnak. De azért mosolyfakasztó amikor az S-51 203 mm-esével eltrafálok valakit, és még a házfal/kerítés is összedől mellette. Volt egy vicces eset, mikor az egyik pályán 2 ház közt ált az ellen tankja. telibevertem, és a két ház is félig összedőlt mellette. :)

10 éve 7 hónapja #101154 Írta: Black_Sheep_01

Hát nekem épp hogy magas tierben nem megy. Mármint ha T7 magasnak mondható. (203 mm-es van az S-51-emen, ami T9-ig a TOP ágyú, és ezzel az artyval is csak a T10-et nem lőhetem).

SU-122A-val sokkal jobban megy. Pedig saját szintjén az is marha pontatlan a 152-es ágyúval (122-vel is). sajna ez a szovjet artyk átka. Hamar kapnak nagy ágyút (hamarabb mint mások), de kapják vele a pontatlanságot is.

Lehet a SU-122A töltésifeje miatt van, jobban tolerálja az elhibázott lövést, és a találatok több sebzést adnak. De azért mosolyfakasztó amikor az S-51 203 mm-esével eltrafálok valakit, és még a házfal/kerítés is összedől mellette. Volt egy vicces eset, mikor az egyik pályán 2 ház közt ált az ellen tankja. telibevertem, és a két ház is félig összedőlt mellette. :)

Az S-51 nagyjából értékelhető sebzése 1500 körül mozog, azzal az ágyúval elméletileg nem lehetetlen ezt hozni. Nekem nincs orosz artym, csak próbálgattam egy haver accján, nagyjából a német GW Tiger P ágyújához hasonlít.
Olvasd el a VTEPS arty oktató szövegét, nézz replayeket.
A high tier jobb az artynak, mert lassabb tankokat tudsz lőni, több a HP, hosszabbak a csaták.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Bogancs79

10 éve 7 hónapja #101220 Írta: doom13
Megválaszolva: doom13
Ha már 203 mm, akkor m40/m43. Fantasztikus érzés, mikor istenesdit játszik a löveg mert úgy van kedve és full hp-ről oneshotolja az E75-öket (nem egyszeri eset), rekordsebzésem egy lövésből 1985, egy szerencsétlen T57 Heavy kapta, az oldalába, se nem gyújtás, se nem ammorack, mindössze a láncát szedte le, no meg 1985 hp-t. De valahogy még ezzel se sikerül a sebezz meg 3 ellenséget egy lövéssel küldi, valahogy nincs olyan helyzet, nem csoportosul az ellen, vagy a pálya nem olyan.

Téma: OFF topik

• karnevalkupa@gmail.com profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Nem biztos, hogy a víz a hibás, ha a kacsa nem...
    • Írta: karnevalkupa@gmail.com
    • 23 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 22 órája 37 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 6 napja 14 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 3 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.