9 éve 3 hónapja#193369Írta: aranyipeti@freemail.hu
Megválaszolva: aranyipeti@freemail.hu
Üdv.
Ma láttam egy olyan topicot, hogy 2 éve voltak valami búnuszkódok stb. Ez konkretice hogy megy, és ti pl. honnan szereztek ? És én honnan szerezhetek?
azt szeretném kérdezni hogy nem tudjátok van e ejelenleg valami bónusz kód új account regisztrálásához.
Egy másik klánnak szeretnék segíteni egy accountal de arra már költeni nem tudok jó lenne egy prém tank hogy tudjak majd valamivel farmolni azon a karakteren is
Előre is köszi
azt szeretném kérdezni hogy nem tudjátok van e ejelenleg valami bónusz kód új account regisztrálásához.
Egy másik klánnak szeretnék segíteni egy accountal de arra már költeni nem tudok jó lenne egy prém tank hogy tudjak majd valamivel farmolni azon a karakteren is
Előre is köszi
Ha itt visszalapozol párat, akkor találhatsz pár kódot.
Az új karaktert hívd meg a régivel, akkor kapsz a régire egy prémium T95-ös közepes tankot. A kódot attól függetlenül lehet használni.
Részletek itt: worldoftanks.eu...riend/
Last edit: 9 éve 2 hónapja by matyiabagoly.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: NightShadow
Üdv mindenkinek , úgy gondoltam elkezdem ismét a World of Tanks ,
Csak annyi hogy pont nem az a tank van le árazva amire számítottam
És azt szeretném kérdezni tőletek valaki nem tud valami bónusz kódot , kezdőknek ?
vagy prém 3 - tank vagy valamilyent mert 1x még karácsonykor volt olyan hogy a kezdőknek arany+
prém tank , de már nem lehet aktiválni
Láttam sok jó kódot de már egyet sem hagy aktiválni , aki tudna bónusz kódot létcives irja válaszba vagy esetleg nekem játékba a nevem Lazok80 , Előre is köszi mindenkinek
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...