Üdvözlet! Ha van valaki, akinek ismerőse, barátja, barátnője még nem játszik a játékkal, de szívesen regisztrálna, és játszana, írjon rám itt pü-t,vagy felkereshet játékban privin, mert rendelkezem:
-2500 aranyas
-1000 arany+3 nap prémium
-1000 aranyas
invite kódokkal.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Naif_Hazazi, s3n1c, Cimar, Lancelot_1, BOKII2001, MARCELL2005
Ezt miért nem tavaly szeptemberben írtad? Jól jött volna egy kis kezdőlökés, de most már ezért nem adom fel a 4000 csatámat.
mondjuk azért nem, mert idén márciustól jutottam hozzájuk. és ha megkérdeznéd, hogy miért nem márciusban írtam ezt ki, a válaszom erre az, hogy elöbb próbáltam haverjaimnak, ismerőseimnek elpasszolni de folytonos "Richose"-ket kaptam, így most szántam el magam a meghirdetésükre.
Gondoltam, hogy akkor még nem volt meg, viccnek szántam a beírást, egyébként tényleg jól jött volna egy ilyen kezdőlöket, ilyet pedig második accountra nem lenne szép dolog elkérni. Valaki biztos jelentkezik, szép tőled, hogy így meghirdetted.
Gondoltam, hogy akkor még nem volt meg, viccnek szántam a beírást, egyébként tényleg jól jött volna egy ilyen kezdőlöket, ilyet pedig második accountra nem lenne szép dolog elkérni. Valaki biztos jelentkezik, szép tőled, hogy így meghirdetted.
ja oké hát igen elég jó kis Handicappal indul az illető(pl: 1 hónap prémium idő) akinek birtokába jut a kód. miért nem lenne szép dolog elkérni? max csinálsz egy uj accot amin csak prém tankokat veszel(ha érdekel valamelyik kisebb tier-es tank) amikor féláron lesznek,azt kipróbálod. Én ezen filóztam,hogy ezt bejátszanám, ha hosszabb távon a nyakamon maradna egy ilyen kód.
12 éve 3 hónapja - 12 éve 3 hónapja#5390Írta: petike2014
Megválaszolva: petike2014
Igen,én ugyan ezen a néven játszom, neki meg ugye még nincs acc-ja, esetleg a mail címemre megírnád? Onnan tuti nem veszik el, megköszönném. petike2014 kukac gmail pont com
Azért nem lenne szép elkérni 2. accountra, mert azzal úgysem sokat játszanék és akkor inkább legyen olyané, aki ki is tudja használni ezeket az előnyöket. Nekem már van egy 2. accountom (a múltkori újságos invite kóddal regeltem) ott van 650 gold, abból majd akció esetén veszek valami tuti prémium tankot, monjuk a tier III-as francia villám TD-t.
Azért nem lenne szép elkérni 2. accountra, mert azzal úgysem sokat játszanék és akkor inkább legyen olyané, aki ki is tudja használni ezeket az előnyöket. Nekem már van egy 2. accountom (a múltkori újságos invite kóddal regeltem) ott van 650 gold, abból majd akció esetén veszek valami tuti prémium tankot, monjuk a tier III-as francia villám TD-t.
jaa igy már egészen más a dolog:) akkor nem szóltam. amúgy meg most volt hétvégén féláron a francia prémium TD...
Hali! Engem is érdekelne. Egyik haverom el akarta nem rég kezdeni, csak még suli miatt nem tette, de akkor mondom neki, hogy tudok szerezni kódot. Mivel vége a sulinak tuti fogja érdekelni. Azt lehet tudni, hogy meddig használhatók fel?
Hali! Engem is érdekelne. Egyik haverom el akarta nem rég kezdeni, csak még suli miatt nem tette, de akkor mondom neki, hogy tudok szerezni kódot. Mivel vége a sulinak tuti fogja érdekelni. Azt lehet tudni, hogy meddig használhatók fel?
Szia! Ha adsz valami elérhetőséget akkor tudok küldeni. amugy az aranyas kódokat tudomásom szerint bármikor beaktiválhatóak, ha a prémium idős invite kód kell, az meg csak idén dec.31ig.
Last edit: 12 éve 3 hónapja by LESIPUSK4S.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: GMester13
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...