egy kis tájékoztatót írnék pár szóban: többen félreértettétek a dolgot, ugy hogy most akkor tisztázzuk a dolgot:
ez a kód csak ÚJ fiók létrehozásánál működik, tehát akinek van meglévő accountja, az NEM tudja beaktiválni!
a beaktiválásról:
rá kell menni a "Create Account" gombra, és az adataink kitöltése közben alul rálelhetünk a "Have an invite code?" gombra, azt kell lenyitni, és oda kell ezt az általam küldött kódot beírni.
a kódok mennyisége rohamosan fogy, tehát sok mindenkinek már nem tudok kódot küldeni. Amint a kódok elfogynak, megkérem Jacktort, legyen kedves majd lezárni a topicot.
Szia
Jöhet egy nekem is. Köszi Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Mit ad az inv kód ?
[UPDATE] no szereztem még 2db invite kódot én is. ha jól számolom még van 4 db. Alash: majd kérlek jelöld meg azon mail cimeket, ahová dobsz kódot.köszi
12 éve 2 hónapja - 12 éve 2 hónapja#7646Írta: Tealq
Megválaszolva: Tealq
jöhet nekem is ha van még kód kérnék szépen Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
előre is kösz
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...