Esetleg van valakinek meghívókódja a Wowarplanes-hez vagy a Wowarships-hez?
Úgy hallottam ha ugyanazzal a mailcímmel és néven regisztrálok azokba a játékokba is akkor, kaphatok 2-3 nap prémnapot, ami a WoT-ban is elérhető.
Örülnék neki ha ez igaz lenne, és valaki küldene is ilyen kódot.
Úgy hallottam ha ugyanazzal a mailcímmel és néven regisztrálok azokba a játékokba is akkor, kaphatok 2-3 nap prémnapot, ami a WoT-ban is elérhető.
Akkor ha jól értelmezem feltelepítem a WoWships-et és kapok 3nap prémet amit megkapok a már feltelepített WoT-ra is?! (Persze ha minden email bla bla stimmel
Nekem magadta a 3 prémnapot, pedig csatát még nem is próbáltam menni a WoWs-ban. ( Franc se fogja megtanulni az irányítását.. max ha tényleg jáccani akarok majd vele.)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: 1st_Division
FONTOS
Szóval akkor:
1) W of Warships - regisztrálsz és kapsz 3 prémnapot!
2) W of Warplanes - elvileg itt van valami tutorial, amit ha megcsinálsz kapsz goldot. A gold pedig mindhárom játékban ugyanannyi, mivel egy számlán fut. Tehát ha megcsinálod a WoT-ban is több aranyad lesz. (ezt meg tudja nézni valaki???) 3) Van még valakinek ötlete, hogyan lehet még ügyeskedni, mert szerintem ez nagyon hasznos lenne mindenkinek. Főleg, hogy most évforduló van és "lehet" a hajón és a repülőn is el lehet érni plusz prémnapot és goldot.
FONTOS
Szóval akkor:
2) W of Warplanes - elvileg itt van valami tutorial, amit ha megcsinálsz kapsz goldot. A gold pedig mindhárom játékban ugyanannyi, mivel egy számlán fut. Tehát ha megcsinálod a WoT-ban is több aranyad lesz. (ezt meg tudja nézni valaki???) 3) Van még valakinek ötlete, hogyan lehet még ügyeskedni, mert szerintem ez nagyon hasznos lenne mindenkinek. Főleg, hogy most évforduló van és "lehet" a hajón és a repülőn is el lehet érni plusz prémnapot és goldot.
World of Warplanes-ben 3x50 goldot tudsz szerezni, nagyon könnyű megcsinálni, kábé 10 perc az egész, és persze, hogy jó lesz a WoT-ban is, most már össze van kötve mindegyik fiók teljesen.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Morphelo
FONTOS
Szóval akkor:
Hajósban Dublon van nem gold,így az nem játszik.
A hajósban vannak bizonyos szintek,8-as és 10-es szint után 1-1 prémnapot ad,ezek a szintek 60-80-100 csata alatt elérhetők(attól függ hogy megy a játék).Továbbá ott is van most II.vh-s küldetés 2 millió sebzésért jár 1 prémnap,valamint gyémánt gyűjtögetős játék is fut amivel ládákat nyitogathatsz prémnapért.Szóval most egyben le lehet tudni ott mindent.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Morphelo
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...