Nem kötekedni akartam, bocsánat ha úgy jött ki, sőt köszi h megirtad infot. Lemaradtam rola, ez van
Szívesen, általában sajnos gyorsan fogyó portéka a bónusz kód. És mindig van, aki nem érti a kód megszerzéséhez vezető lépéseket, még akkor is, ha képekkel illusztrálok minden lépést. Így egy idő után harapóssá válok az ilyen dolgokra, sorry
Facebook-os csoportban is Ritter kiposztolta az instrukciókat és érdekes mód azon poszt alá kommentelők 85% tudta teljesíteni. Maradék 15% meg szokás szerint.....
Tudom, tőle kaptam az infót forródróton. Ő képpel posztolta, én inkább leírtam a lépéseket ott, ahol admin vagyok. Egyikünk sem ért el 100%-os sikert. Legközelebb megint azt csinálom, mint egy korábbi esetben: minden lépést leírok és screenelek. De amúgy akkor sem jártam teljes sikerrel.
Sziasztok. Nemrég elkezdtem azon gondolkozni hogy jó lenne kipróbálni a játékot, de eddig nem vettem rá magam. Most azonban kipróbálnám mit tudok, és szeretnék kérni egy meghívó kódot valakitől ha lehetséges. Ha nem gond privátban kérném, nehogy valaki elhalássza előlem. Előre is köszönöm!
Csak egy hibája van: gyakran kap +2 tieres MM-et, és bizony nem 1x előfordult már, hogy egyedül maradtam ötös nehezek ellen: még a seggüket se viszi át a gold, csak ha nagyon besegít az RNG...tehát vagy tierlimit kellene neki, vagy nagyobb átütés a goldnak. Egyébként remek kis járgány, meg kell hagyni!
ez off. de akkor tapasztalhattad a tegnapi írásomban azt a csöpp kis észrevételem.
Sziasztok. Nemrég elkezdtem azon gondolkozni hogy jó lenne kipróbálni a játékot, de eddig nem vettem rá magam. Most azonban kipróbálnám mit tudok, és szeretnék kérni egy meghívó kódot valakitől ha lehetséges. Ha nem gond privátban kérném, nehogy valaki elhalássza előlem. Előre is köszönöm!
Ha esetleg nem találsz invite kódot, érdemes az Alienware oldalát meglesni időnként. Gyakran futnak náluk invite code akciók.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...