A Trianon-os cikk alatt kezdenek elszaladni az indulatok...ahogy várható volt....
Hol látsz ott indulatokat? én csak annyit látok ott, hogy valaki ökörségeket írt, és erre reagáltak egy páran, velem az élen mivel érintet vagyok az általa leírtakban. Gondolom még sokan mások is, sem anyázás se szitkozódás nem volt. Ez a téma minden magyar embert felháborít, bárhol is éljen. Ott qrva nagy szemétséget követtek el ellenünk, amit azóta sem tudunk meg emészteni elfogadni.
Last edit: 8 éve 3 hónapja by DrGoodBad.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Morphus101
A Trianon-os cikk alatt kezdenek elszaladni az indulatok...ahogy várható volt....
Feltételezem az én hsz-em bántja a szemed, semmi baj csak tudod az én szememet pedig az a bizonyos agyf@szt kiváltó hsz bántja... sok mindent mondhatsz de az helytelen, hogy indulatos sokkal inkább egy nyers,markáns válasz egy retardált hozzászólásra ami mellesleg már politikát is súrolja...
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: DrGoodBad
8 éve 3 hónapja - 8 éve 3 hónapja#242247Írta: pap32
Megválaszolva: pap32
Bántani az én szememet egyik hsz sem bántja, csak gondoltam érdemes elébe menni egy "megszokott" qrva anyázásnak...
Egyébként én úgy fogalmaznék "semleges" nézőként (határon belüliként), hogy az általatok sérelmezett hsz volt a ló egyik oldala, a ti reakciótok pedig - érthető módon - a ló másik oldala...
Bántani az én szememet egyik hsz sem bántja, csak gondoltam érdemes elébe menni egy "megszokott" qrva anyázásnak...
Egyébként én úgy fogalmaznék "semleges" nézőként (határon belüliként), hogy az általatok sérelmezett hsz volt a ló egyik oldala, a ti reakciótok pedig - érthető módon - a ló másik oldala...
Részemről nem fajul el anyázásba, és a hsz-em köszönő viszonyban sincs anyázással... "1.5 millió agyhalott" csapta ki a biztosítékot, hozzá teszem teljes joggal!!
Többet nem írok mivel úgy is moderálva lenne és nem anyázás miatt, viszont ha kíváncsi vagy az állaspontomra akkor privátban megbeszélhetjük!
Last edit: 8 éve 3 hónapja by kukázoltán.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: DrGoodBad
Magánlevelet nem teszünk közszemlére. Sem okkal, sem ok nélkül. A Fórum első törvénye. Jacktor első törvénye. Az úriemberség első törvénye. Kérek az admin topicba egy admint! Köszönöm!
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Samy70, tiger, guzu99, Lord_Loga, Tekagi
Magánlevelet nem teszünk közszemlére. Sem okkal, sem ok nélkül. A Fórum első törvénye. Jacktor első törvénye. Az úriemberség első törvénye. Kérek az admin topicba egy admint! Köszönöm!
Akkor gondolom az sem zavar senkit, ha én is hasonló stílusban fogok privátban kommunikálni.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...