Megtaláltam a mobilos nézetnél előforduló (spam oldal) probléma okát.
Konkrétan egy malware ágyazódott a kódba a betöltés után, ami pedig a "Hasznos oldalak" blokk egy linkjén keresztül jött be (régebbi kliensek letöltés linken).
Remélem most már jó lesz minden.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Nortonor, pepe0419
Konkrétan egy malware ágyazódott a kódba a betöltés után, ami pedig a "Hasznos oldalak" blokk egy linkjén keresztül jött be (régebbi kliensek letöltés linken).
Nem szoktam mobilról nézni az oldalt, de most ránéztem.
Az miért van, hogy egy relatíve nagy felbontású mobil kijelzőn (2560x1440) csak az oldal egy részére zoom-olva jelenik meg a böngészőben, mind mobil, mind asztali nézetben? Nem tudok hátrébb zoom-olni hogy a teljes oldalszélesség beleférjen a képbe.
8 éve 4 hónapja - 8 éve 4 hónapja#239969Írta: Leopardusz
Megválaszolva: Leopardusz
annak meg mi értelme van h a kis mobilképernyőre 2500as felbontást tesztek be??? Amikor rendesen még normál asztali monitoron sem használják, csak az erőforrást fogyasztja... ....
Az csak véletlenül lett elküldve Jacktornak de a csatornámon megtalálod ! A kellemetlenségért elnézést mindenkitől nem véletlenül nem akartam elküldeni......
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: _Szazados_, Ba_nshee
Nem szoktam mobilról nézni az oldalt, de most ránéztem.
Az miért van, hogy egy relatíve nagy felbontású mobil kijelzőn (2560x1440) csak az oldal egy részére zoom-olva jelenik meg a böngészőben, mind mobil, mind asztali nézetben? Nem tudok hátrébb zoom-olni hogy a teljes oldalszélesség beleférjen a képbe.
Win 10 - Microsoft Edge 40.15063.251.0
Android. kényszerített zoomolási lehetőség, vagy oldalszélességhez illesztés.
még én is visszahúzom felbontást a telefonon, mert még full Hd-ban sem érzékel az ember semmit...
Hali!
Jelezném, hogy IOS-en safari böngészőből nézve a tank elemzések menüpontban még mindig reklámozik az oldal. Maga a főoldal már spam mentes és az elemzés menü is, de bármelyik tank elemzést akarom megnézni helyette spam oldalak jönnek be.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...