8 éve 4 hónapja - 8 éve 4 hónapja#241412Írta: Leopardusz
Megválaszolva: Leopardusz
A társoldalon vannak bejelentkezési gondjaim , a Ws-en. Annak ellenére h nem volt jelszóváltásom, nem fogadta el a bejelentkezésem az oldal, majd többszöri próbálkozás után kib.szott egészen és csak ez a szöveg látható
Your IP address has been blocked because there were too many unsuccessful login attempts in a short time. ...
hálás lennék ha feloldanák a letiltásom...
8 éve 3 hónapja - 8 éve 3 hónapja#241632Írta: Horgony1
Megválaszolva: Horgony1
A hírrepeszeket másik oldalon egy lelkes fórumozó ( Wwenigma ) így fordította. :
WG will sooner allow you to platoon with arty again than bring back cross team chat.
A WG megpróbálja megoldani az SPG szakaszok problémáját és a chat visszatér régi állapotába. (??)
WG hamarabb fogja engedni az SPG szakaszt minthogy visszahozza a chat-et a régi állapotába.
9.19 will bring a new wave of fixes for the servers, improving ping and other things.
A 9.19-es verzió egy újabb szerver oldali javítási hullámot is fog tartalmazni, ami a ping-re lesz jótékony hatással.
A 9.19-es verzió szerver oldali fixeket fog tartalmazni ami a pingre és egyéb dolgokra lesz jótékony hatással.
Development of a anti-cheat system is looking to be tested in the fall. The opening of the official mod portal is also part of this, so hopefully only “approved” mods will now be accepted into the game files.
Egy csalás elleni megoldás már fejlesztés alatt áll, 2017 őszére tervezik a nyilvános tesztelését.
A csalás elleni rendszer fejlesztése ősszel lesz tesztelve. A hivatalos modportál megnyitása ennek a része, remélhetőleg hamarosan csak "elfogadott" modokat fogad el a játék.
Itt a link hozzá :https://prohardver.hu/tema/world_of_tanks_mmo/hsz_138733-138733.html
Rita angol szövege jelen esetben kissé értelmesebbnek tűnik az artyk és a chat tekintetében, mint Harkonnené. Úgy látszik, valamelyiküknél gondok vannak az oroszról történő fordítással.
(Nekem meg nem fordulna a fejemben, hogy ekkora blogok, mint Ritáé és Harkonnené, tárgyi tévedéseket engednek meg maguknak. Ezek szerint minden hírt mindkettejüknél olvasnia kell az embernek, ha igazán képben szeretne lenni. )
Már bocs Jacktor, de a forrásodban nem olvastam, hogy a defendert jegeltetni fogják egy ideig. Nem lehet hogy fordítási hiba folytán került be a hírrepeszbe? Több ismerősöm is azzal akar kaszálni majd, ha bekerül a shopba.
Már bocs Jacktor, de a forrásodban nem olvastam, hogy a defendert jegeltetni fogják egy ideig. Nem lehet hogy fordítási hiba folytán került be a hírrepeszbe? Több ismerősöm is azzal akar kaszálni majd, ha bekerül a shopba.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...