Ma nem tudtam megnézni telefonról (win10 mobile, edge) az oldalt, mert egy agresszív reklám folyamatosan átirányított egyéb oldalakra. De csak akkor, ha a www.wotinfo.hu címet írtam be, ha könyvjelzőből egy fórumtémára ugrottam, akkor jó volt
iOS-en még mindig fennáll ez a probléma... Safariban böngészek.
Tudom béna p*cs vagyok és már kérdeztem de valamiért már nem tudok belinkelni a hozzászólásokba mentett print screen-t mondjuk az asztalról. Ez a lehetőség megszűnt? Képet csak link-ként lehet beszúrni már? Az előző kényelmesebb volt de vajon ez a link dolog hogyan működik? Köszi
Ma nem tudtam megnézni telefonról (win10 mobile, edge) az oldalt, mert egy agresszív reklám folyamatosan átirányított egyéb oldalakra. De csak akkor, ha a www.wotinfo.hu címet írtam be, ha könyvjelzőből egy fórumtémára ugrottam, akkor jó volt
Még múlt héten kikapcsoltam a mobilokon megjelenő oldal szintű hirdetéseket, de úgy tűnik kell neki kis idő míg visszaáll az alapállapot.
Last edit: 8 éve 4 hónapja by Jacktor.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: pepe0419
8 éve 4 hónapja - 8 éve 4 hónapja#239793Írta: bulkin2734
Megválaszolva: bulkin2734
Szia Jacktor, ha mobilon nézem az oldalt, bejön egy reklám, az oldalt nem látom, az android chrome böngészőjét meg kinyírja, se vissza, se előre, csak előzménytörlés segít. A böngésző rendben van, csak a wotinfoval csinálja.
Most látom, fentebb már szó volt erről. Köszönjük a javítást, a hozzászólásom eképpen tárgytalan, köszi
Találtam ezt a blogbejegyzést amelyben egy angliában nehézgépkezelő szaki ír. Ebben a cikkben a lánctalpakról ír egy alapos elemzést. diggerdriver.bl...ok_297
ez Ő.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Leopardusz
Nekem ma is ez volt
szerk: látom közben, hogy Jacktor valamit állított, törlöm az előzményeket, sütiket és reménykedem, hogy megjavul Köszi.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...