Most épp hétvége jön és - az átlagos életviteltől eltérően - sajnos még annyi időm sincs épp a fordításra, mint egyébként
De. Most felajánlok egy havi prémet annak a lelkes - de a mordorit jól ismerő - olvasónak, aki lefordítja és elküldi nekem emailben a szöveget (az Ő neve alatt fog kimenni).
Ha valaki belekezdett, azért szóljon itt, hogy más ne dolgozzon már vele.
Köszi!
Én is csatlakozom, rövidebb cuccokat le tudok esténként fordítani.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Jacktor, dobilaci, Celebúr
Sőt még a havi prémet is átruházom az illetékesekre ha úgy adódik; inkább legyen egy verseny díja, sőt preferáltan a következő Morphelo emlékversenyben látnám szívesen.
Akkor legalább plusz tartalommal bírna a fordításra fordított energia.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Thothem, dobilaci, Celebúr, Koteal, kaboca_hun
Figyelem, figyelem, itt a forumrendorseg szolgalati kozlemenye!
Az alabbi topikokban
troll gyanus egyent
lattak feltunni, kerem a vegrehajto bizottsagot, hogy azonalli hatallyal kuldje a megsemmisito brigadot a helyszinre!!!
Magyar tankkedvelőket érdekelhet. TURÁN és TOLDI korhű alapfestés és felség jel (!) itt: classicswotwork...n.html
Jó cuccok vannak a srácnak ezen kívül is.
Kösz a figyelmet!
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Toydolls2, dobilaci, DrGoodBad, ZsoltHun76, Filler1, Angelus1991ster, Sics
Kicsit hamarabb kikerült az oldalra, mint gondoltam volna. Mindenesetre azok, akiknek annyira nem megy az angol, kérdezhetnének esetleg egy itteni posztban. Jacktor?
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Angelus1991ster, _Szazados_
Kicsit hamarabb kikerült az oldalra, mint gondoltam volna. Mindenesetre azok, akiknek annyira nem megy az angol, kérdezhetnének esetleg egy itteni posztban. Jacktor?
Hát ha a t7-esnek szánt 44.M Tas-ból ki lehet egyből fejleszteni a tier 10-esnek szánt Straussler MBT-t több százezer xp árán, akkor meg is van a magyar ág.
Mellesleg ha! lesz bármilyen magyar ág 2018 körül, akkor is a már meglévő kettőt kéne rendbehozni.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...