BC-nek csak egy hangyányival adjanak jobb gun handlinget és mehet is.....Nem basszus, 300-as alfa, hogy rolloja a 240-eket, majd a 6-ból 4 mellé menjen, mert ugye 2,4 az intra de 2,5 a szükülés.......
AMX 30 1st és 30B Tornyára kiváncsi leszek. Mennyire lesz vajon megbújgatva a DPM?
A TD-ket meg némi kép megértem. Senki sem játszik velük így hát csinálnak velük egy Japán HT effektust. MOst aránylag jók lesznek, majd 9.22-9.23-as Patchben jön a nerf
Batnél a statok a 100mm -es ágyúra vonatkoznak? 105mm-es változik?
Szerintem nem lesz neki 105-ös. Bennem most realizálódott, hogy a fejlesztők tényleg nem játszanak a játékukkal.
A batchat az egyik (ha nem A) legkiegyensúlyozottabb tier10es med. 5 éve változatlan a játékban, erre bekerülnek a túlnerfelt lightok és nem nem azokat buffolják, hogy versenyképesek legyenek, hanem a batet nerfelik.
gg...
Idióta barmok.
Nem lehet szebben kifejezni.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Serious_Black, MegaJani
8 éve 3 hónapja - 8 éve 3 hónapja#243987Írta: Ba_nshee
Megválaszolva: Ba_nshee
Remélem, az alaplőszer lassú (AP?) lesz ehhez a 280 átütésű (APCR?) prémiumhoz képest, hogy az egyik legjövedelmezőbb tízesből egyből az egyik legdrágábbat is varázsolja!
Batnél a statok a 100mm -es ágyúra vonatkoznak? 105mm-es változik?
Szerintem nem lesz neki 105-ös. Bennem most realizálódott, hogy a fejlesztők tényleg nem játszanak a játékukkal.
A batchat az egyik (ha nem A) legkiegyensúlyozottabb tier10es med. 5 éve változatlan a játékban, erre bekerülnek a túlnerfelt lightok és nem nem azokat buffolják, hogy versenyképesek legyenek, hanem a batet nerfelik.
gg...
Idióta barmok.
Nem lehet szebben kifejezni.
257 mm pen egy X-es TD-n?! Na elmennek a picsába Ez is csak golddal lesz használható, vagy még azzal se
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...