A wotmp-s karácsonyi nyereményjátékról lekerült a kiemelés valahogy. (és mivel nem mostani, nem könnyű megkeresni) én pl most előzményekből kerestem ki a nevezési űrlapot.
Ott van bal oldalon a futó akciók, küldetések, versenyek között is.
"A Boldog Karácsonyt Mindenkinek!" végű hozzászólásom ugyan már kinek a szemét bántotta. A saját klán topicunkba, had írják már ilyen ligthos hozzászólást. Nem mentem semmilyen másik topicba offolni vagy trollkodni. De, hogy ode se írhatok lassan semmit se, az elég érdekes....
"A Boldog Karácsonyt Mindenkinek!" végű hozzászólásom ugyan már kinek a szemét bántotta. A saját klán topicunkba, had írják már ilyen ligthos hozzászólást. Nem mentem semmilyen másik topicba offolni vagy trollkodni. De, hogy ode se írhatok lassan semmit se, az elég érdekes....
8 éve 9 hónapja - 8 éve 9 hónapja#222764Írta: Jacktor
Megválaszolva: Jacktor
Meg is jött az első re-reg, gondolom a ventis ügy farvizén: Username: Buzi_Jactor
Felhívnám az érintett klán parancsnokának (már ha van ilyen és tud erről az ámokfutásról) figyelmét arra, hogy az ilyen és hasonló akciókkal csak lejáratjátok magatokat. Mindenesetre mostantól minden hasonló re-reget (fenti már megkapta) és próbálkozót IP bannal rakok ki (bár látom már proxyval is próbálkoztok). Szánalmas
Last edit: 8 éve 9 hónapja by Jacktor.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: CrawlingChaos, Szete58, MPeter71, DarkRaven73, Mikszi67, PanzerGrey, Sunhair, Káposztaarcú, Tomat, Rohamnyuszi, 19287d58816f35754c4393db64367f89
8 éve 9 hónapja - 8 éve 9 hónapja#222768Írta: Jacktor
Megválaszolva: Jacktor
Elhitted te kis nyomorék, hogy el tudsz minket tüntetni egy kattintással? Itt is látszik, hogy nem tudsz egy értelmes vitát megvívni, inkább bannolsz mindenkit, mert egyszerű gyűrűsféreg vagy!
Azt hitted ez a te fórumod? Nagyon tévedtél, ez már a mi fórumunk! ..
Köszi a lehetőséget és nem fogunk hagyni aludni sem
Lehet szórakozni, csak nem biztos hogy megéri.
Btk. 176/A. §(1)Aki abból a célból, hogy mást megfélemlítsen, vagy más magánéletébe, illetőleg mindennapi életvitelébe önkényesen beavatkozzon, rendszeresen vagy tartósan mást háborgat, így különösen mással, annak akarata ellenére telekommunikációs eszköz útján vagy személyesen rendszeresen kapcsolatot teremteni törekszik, ha súlyosabb bűncselekmény nem valósul meg, vétséget követ el, és egy évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
Last edit: 8 éve 9 hónapja by Jacktor.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: CrossMetal1, Filler1, DarkRaven73, PanzerGrey, 19287d58816f35754c4393db64367f89
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...