Jelenleg 117 vendég és nincs Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

A befejezéshez nem lehet köze, mert én is látom ...
21Megahertz 3 órával ezelőtt
Érdekes. Azután kaptam meg, amikor befejeztem a 20 szintet ...
PZoli 5 órával ezelőtt
Nem mindenkinek adja. Nekem nincs ilyen ajánlatom...
Shunz 11 órával ezelőtt
Látok egy ilyen egyszeri ajánlatot a shopban. Gondlom ti ...
PZoli 18 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 1 napja
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 1 napja
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 1 napja
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 1 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 2 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 2 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 2 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 2 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 3 napja

Adminok figyelmébe

8 éve 9 hónapja - 8 éve 9 hónapja #219105 Írta: Jacktor
Megválaszolva: Jacktor

Az én véleményem egyszerű: szeretem ha mindenkinek joga módja lehetősége van elmondani azt, amit ő fontosnak érez, és fölöttébb utálom, amikor ezt nem teheti meg. (Függetlenül attól hogy egyetértek.e vele.)

Szóval szépen szaporodik most FB csoportokban a videó .. asszem ezt meg a replay.t is kiposztolom még pár angol nyelvű FB csoportba is, úgy szép, ha a világ is látja ...

Szíved joga, innentől kezdve a Te felelősséged minden következménye annak amit csinálsz.
A további hangulatkeltést pedig sürgősen fejezd be.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Thothem, rezsi70, DarkRaven73
Téma zárolva.
8 éve 9 hónapja #219107 Írta: Triagia
Megválaszolva: Triagia

Bár én írtam ott hozzászólást, de megértem a törlést/tiltást. Bármit ír az ember legalább egy (hülye :) ) mindig akad, aki találva érzi magát az általánosságban megírt szövegben és elkezd személyeskedni, meg belemagyarázni olyan dolgokat, ami csak az ő fejében születik meg.

Tisztára mint az életben..... :applause:

Már nem csak birka a wotinfo közössége, hanem hülye is. Thx.

Lám, lám...mit is írtam...... :troll:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: DarkRaven73
Téma zárolva.
8 éve 9 hónapja #219109 Írta: CrawlingChaos
Megválaszolva: CrawlingChaos
A véleménynyilvánítás szabadságának vannak korlátai, így az egyéni "becsület", a jóhírnév védelme is egy korlát, amely a békés egymás mellett élés egyik záloga.

Az egy dolog, hogy valaki állít valakiről valamit, és azt valamilyen bizonyítékkal támasztja alá. Azt pedig csak a margón jegyzem meg, hogy önmagában bizonyítékok feltárástól és bemutatásától még semmi nem válik bizonyítottá. Önmagában ez még nem jogosít fel harmadik félt, hogy az állítást bizonyítottnak tekintse és tovább terjessze. MIndenkinek joga van egy ilyen kérdésben véleményt alkotni, de bármilyen furcsának is tűnhet, egy nyilvános fórumon sem élhet bárki a véleménynyilvánítás szabadságával korlátlanul, illetve vállania kell annak következményeit, ha véleményével mások jóhírnévhez való vagy más jogát sérti.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: DarkRaven73, Sics
Téma zárolva.
8 éve 9 hónapja #219113 Írta: Mr_Rossi
Megválaszolva: Mr_Rossi
Szerintem jobb is hogy tiltva lettek a hozzászólások mert szerintem ami ott folyt az nem egy fórumra való meg úgy sehova sem. Beszéljék meg privátban ahogy szeretnék. :thx: :thx2:
Téma zárolva.
8 éve 9 hónapja - 8 éve 9 hónapja #219117 Írta: Leopardusz
Megválaszolva: Leopardusz
Chaos ez igy van, igazad van ;) Pl a fészen... Akármilyen hitvány gazember valamelyik politikus, üzletember, akármennyi tisztességtelen, pofátlan lépése is van, akármennyi korrupciós ügye is van, te nem irhatod meg róla ezeket, még csak nem is célozhatsz rá mert simán beperelhet a fészposzt miatt, a jóhirnévhez való joga miatt... :woohoo: :wb: Akármilyen patkány is, joga van a jóhirnévhez... :lol:
Azért remélem h nem ezt kivánod erre a fórumra is....

Itt amugy bizonyiték bemutatásáról volt szó, az ilyesmit simán lehet fórumkeretek közt végezni, itt is lehetett mig mg nem jelentek a trollok, a személyeskedők...
Övék a dicsőség, a mocskolkodásaik sikeresen lezáratták a kinos témát...

Remélem h itt balról azért majd beteszel még hasonló csaló modot leleplező videókat Százados. Ahogy az artiknak meg az összeesküvés elméleteknek megvan a maguk topicja, a csaló modoknak is van akkora hatása a játékra h megérje külön topicot szentelni neki...
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Balista1, Celebúr, Sics
Téma zárolva.
8 éve 9 hónapja #219120 Írta: CrawlingChaos
Megválaszolva: CrawlingChaos
Én nem kívánok semmit, pláne nem véleményrendőrséget.

Ellenzem a csalásokat, és nagyon remélem, hogy a WG valóban egy működő detektáló rendszert hozott létre, és következetesen alkalmazni fogja a beígért büntetéseket.

Ezzel együtt nem vagyok híve se a nyilvános megszégyenítéseknek, se a spontán kövezéseknek, se az általánosításoknak.

Értem én a "nemes szándékot", de a nemes szándékkal az ember csak egy bizonyos pontig tud békés emésztéssel azonosulni.

Egy keresztes hadjáratnak lehet szép és nemes célt kitűzni, de ha a megvalósítás rablóhadjáratokba vagy egész városokat sújtó genocídiumba alakul át, akkor azzal azért nem kell azonosulni.

Szép és nemes cél a tiszta játékért folytatott küzdelem, de ha nem jó az eszköz, akkor csak sz... sárdobálás és nyílt színi köpdösés lesz az eredmény, a tiszta játékért meg lépünk előre semmit.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: MPeter71, DarkRaven73
Téma zárolva.
8 éve 9 hónapja - 8 éve 9 hónapja #219121 Írta: Rohamnyuszi
Megválaszolva: Rohamnyuszi
Mivel látom ismét megszűnt a véleményformálást hivatott fakk léte, itt összegezném senki által sem kért megállapításomat a dologgal kapcsolatban. :blondy:

Úgy gondolom egy adott témával foglalkozó fórum elsődleges célja, az adott érdeklődési körrel rendelkező emberek számára teret nyitni, ahol pro/kontra minden vonatkozó témában adott a lehetőség a vélemények ütköztetésére.

Ebbe beletartoznak sajna néhanap olyan események is, amelyek megosztóak és egyesek számára kellemetlenek. Ugyanakkor azt gondolom, nincs is ezzel baj, hiszen ez is része kell legyen egy konstruktív közösségi életnek.

...és igen, ennek a konstruktív közösségi életnek része kell legyen az adott témával kapcsolatos csalásokról való diskurzus is.

Ergo azzal nem értek egyet, hogy ez a lehetőség most (ismét) megszűnt, ugyanakkor teljesen megértem Jacktor aggodalmait a játékos érzéseit illetően.

Őszintén, tegye mindenki a szívére a kezét...nem vagyok biztos abban, hogy sokan maradnának a véleményalkotók között, ha feltétel lenne, miszerint csak az alkothat véleményt aki sosem próbált ki olyan modokat, amelyek előnyhöz juttatták.

Így aztán meglehet, hogy egy név nélküli anyag megjelentetése első körben helyesebb lett volna, lévén az érintettek számára adott volna egy lehetőséget arra, hogy megkövessék Századost anélkül, hogy beáldoznak egy bábut a partiban.

Sajnos Kimi ilyen szempontból valóban inkorrekt fókuszt kapott, anélkül, hogy tudtommal érdemi szerepe lett volna a klánvezetés, illetve Százados között kialakult konfliktusban.

Ugyanakkor Századost semmilyen téren nem tudom hibáztatni a lépéséért, lévén első körben jelezte az érintettek felé, hogy mi várható és csak a nyilvánvaló provokáció után lépett.

Az pedig részemről ismét csak pozitív, hogy egy nyilvánvaló kakivihart is bevállalt és egy jóval nagyobb ellenszélbe állt bele, amit valljuk be sokan inkább kikerültek volna, tartva mindattól ami láthatóan azóta is rázúdul, hozzáteszem kevésbé a témából, mintsem a korábbi sértettségből, nézeteltérésekből fakadóan.

Eleinte vártam Kimi hozzászólását, de jobban belegondolva, úgy látom ez nem róla szól, illetve nem is arról, miszerint használt-e döntögetős modot vagy sem.

Ha használt, egészségére, szerintem majd mindenki használt valamit, valaha és sokan ma is vígan használják a modok többségét. Elég csak belépni egy csatába és máris számos jelét tapasztalja az ember.

Amiről ez a beszélgetés szól az sokkalta inkább egy szemléletmód elleni szélmalomharc, mintsem egy játékos pellengérre állítása.

A tepsi klán azt állította, hogy a csalások ellen van és tutinem és Százados meg rágjon répát (röviden, tömören). Ezzel kinyitotta Pandora szelencéjét, miközben tudja mindenki, hogy addig, míg egy , hivatalosan kiadott biztosíték nincs arra, hogy csak tiszta játékkal lehet elindítani a klienst, addig ezek a kijelentések pusztán üres durrogások.

Ez nem a klán hibája, becsülöm bennük, hogy védik a mundért, ugyanakkor ezt a vitát Százados már azelőtt megnyerte, hogy elkezdődött volna.

Olyan, hogy mindenki tiszta volt, most is tiszta és tiszta is lesz, nincsen.

Biztosan vannak fanatikusok akik a széllel szemben kezdenek bele a heroikus küzdelembe, de számukra pont abban rejlik a kihívás, hogy nyilvánvaló hátrányban kénytelenek teljesíteni. Ők azok, akik minden tiszteletemet bírják és felette is állnak ennek az egész hajcihőnek.

Külön érdekes volt az a hozzászólás, ami azt fejtegette, hogy míg egy "noname" játékost ízekre szed a közösség, addig egy "ismertebb" karakterrel vagy klánnal szemben mennyivel elnézőbb.

No igen, ezen azért valóban érdemes lenne elgondolkodni...

Summa summarum, azt gondolom, hogy az ok, amiért a topic megszűnt nem releváns, mivel aki képes egy játék miatt végezni magával, ott biza sokkal komolyabb szociális és mentális problémák álltak a háttérben.

De megértem Jacktor-t, bármilyen kicsiny legyen is az esély, az ember kerüli, hogy másnak ártson.

Ez a példa pedig szerintem a lényege ennek az egésznek.

Ilyen szempontból Jacktor, még ha akaratlanul is kínált egy megoldást erre az egészre.

Azzal, hogy valaki jogosulatlan előnyt szerez, pl egy moddal, árt másoknak, hiszen nem tisztán ült tort felettük és bármilyen szépen csillogjon is az a virtupénisz, valójában magának is csak árt vele.

Nem fejlődik, függ valamitől, folyton parázik, de ami a legfontosabb, hogy jól tudja, hogy csalással érte el, mivel magának senki sem hazudhat...

No és ezzel én részemről be is fejeztem a témát, senki felett sem szeretnék pálcát törni. Ehhez sem jogom, sem okom nincsen, mindazonáltal úgy vélem egy komoly fejlődésre lenne lehetősége ennek a közösségnek mindezek után.

A kérdés csak az, hogy él-e majd vele.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Thothem, dobilaci, Cave, bandras32, Szete58, Balista1, FrankeeHUN, Celebúr, bogehu, Leopardusz, Sics, Tekagi, Ezekiel, Tomat, Frankenstein Bourne, Giromarton, 19287d58816f35754c4393db64367f89, _Szazados_
Téma zárolva.
8 éve 9 hónapja - 8 éve 9 hónapja #219135 Írta: Leopardusz
Ja, a tepsi klán imázsának a rombolását... :whistle:
Azért én megnézném azt a másik videót is, csak kiváncsiságból, h a mundér védelme mögött mi is a valóság, 2-ből 2, vagy csak 1......
Aki játékostársai ellen képes efféle tisztességtelen eszközt használni, az megérdemli h a nickje meg legyen jegyezve... :evil:

(amugy nem ismerem sem Századost, sem a tepsit, mondhatni se ingem se gatyám egyik sem, simán csak tetszett ahogy érvelt Százados, s nagyon nem ahogy fröcsögtek vele szemben, szinvonal-szinvonal...)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Celebúr, Sics, Tomat
Téma zárolva.
8 éve 9 hónapja #219137 Írta: zozo1982
Megválaszolva: zozo1982
Kíváncsi lennék én is, de csak úgy, hogy nem lehet kommentelni a videó alatt. Így mindenki csak magában tudná elkönyvelni a látottakat.
Téma zárolva.
8 éve 9 hónapja - 8 éve 9 hónapja #219138 Írta: Leopardusz
Szerintem meg kommenttel, mert ugy a normális, de szigoruan csak szakmai kommenttel, az elemzéshez kötődővel, bármi személyeskedéses próbálkozás meg cirkusz provokálása a komment törlését eredményezné... Vagyis szigoru admin felügyelettel.
Téma zárolva.
8 éve 9 hónapja #219141 Írta: Thothem
Megválaszolva: Thothem
Én elnézést szeretnék kérni az előző kommentemért. :ohmy:

Azt hittem, hogy az oldal közössége kulturáltan el tudja intézni magában a dolgot. Nagyrészt bejött, mert sokan láthatták és vonhattak le róla ilyen-olyan következtetést. Hogy mit, az az ő dolguk.

Sajnos voltak páran, akik nem értették meg, kulturált együttélés szabályait. :angry:
Téma zárolva.
8 éve 9 hónapja - 8 éve 9 hónapja #219168 Írta: Celebúr
Megválaszolva: Celebúr
"...rágjon répát..." mondá a nyúl :applause: ;)
amúgy mondá vagy monddá? Laciqwer igazán segíthetne :trollol: :rofl: bocs :lol:
Nyúl úr, legutóbbi hozzászólásod gyanúsan intelligensre sikeredett, biztos, hogy veled szoktam én szakaszozni?! :trollol: :rofl: :P :blondy:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Szete58, pap32, Sics
Téma zárolva.
8 éve 9 hónapja - 8 éve 9 hónapja #219169 Írta: Bhalangir
Megválaszolva: Bhalangir

Az elmúlt időszakban már csak hullagyalázás történt, az érintettek nem reagáltak, így viszont értelmetlen tovább görgetni a galacsint. Szerintem az lett volna a jó megoldás, ha a hsz.-ek megmaradnak, de újakat már nem lehetett volna írni, de úgy tudom, hogy a fórummotor ezt nem támogatja.
A végét én sem olvastam, sajnos megnézni sem tudom, pedig érdekelt volna Bhalangir hozzászólása. :(

A hszem kb így nézett ki:

Egyetértettem Triával abban, hogy a klánoknak nem felelőssége monitorozni a tagjaikat, az esetleges csalásokat a WoT készítőjének kell szűrnie. Továbbá, hogy ha valakit vád ér, akkor a klán dolga eldönteni, hogy ezt miként kezeli.

Nem értettem egyet vele abban, hogy egy klántag tettei ne minősítenék magát a klánt is. Továbbá kifejtettem, hogy ha vád esetén a klán kiáll a tagjáért, vagyis akkor a "kutyám köjke", akkor ha valakiről kiderül valami (viselkedés, csalás, egyéb) akkor is a "kutyám kölyke marad". Mint ahogy siker esetén is a siker a klánt is minősíti, még akkor is, ha nem mind a 99 tag tett az eredményért.

Továbbá hiányoltam a magyar WoT közösségből, hogy ilyen esetekben a klánvezetők megszólaljanak. Szerintem évek munkáját lehet tönkretenni ezzel, amit egy klán létrehozásába és működtetésébe fekttettek. Mármint a némasággal.

Valamint jeleztem, hogy amennyiben csalásról van szó, akkor nem értek vele egyet, hogy annak megítélését a játékos játéktudásának függvényében kellene megtenni.

Mindenki másnak: A sorrend a következő volt:
Százados állított valamit, amiről jelezte, hogy ha kelll bizonyítani is tudja.
Az érintettek egy része megjelent és Százados állítását hazugságnak titulálta, kiprovokálva a szerintük nem létező bizonyítékot.
Százados előállt a biznyítéka első részével, mely még nem az elsőnek megnevezett játékosról szólt.
Az érintettektől ezt követően semmilyen reakció nem érkezett.
A fórumközösséget megosztva kialakultak a különböző oldalak és ment a vita.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Szete58, Balista1, Black_Sheep_01, Celebúr, Sics, Tekagi
Téma zárolva.
8 éve 9 hónapja #219174 Írta: Sunhair
Megválaszolva: Sunhair

Az elmúlt időszakban már csak hullagyalázás történt, az érintettek nem reagáltak, így viszont értelmetlen tovább görgetni a galacsint. Szerintem az lett volna a jó megoldás, ha a hsz.-ek megmaradnak, de újakat már nem lehetett volna írni, de úgy tudom, hogy a fórummotor ezt nem támogatja.
A végét én sem olvastam, sajnos megnézni sem tudom, pedig érdekelt volna Bhalangir hozzászólása. :(

A hszem kb így nézett ki:

Egyetértettem Triával abban, hogy a klánoknak nem felelőssége monitorozni a tagjaikat, az esetleges csalásokat a WoT készítőjének kell szűrnie. Továbbá, hogy ha valakit vád ér, akkor a klán dolga eldönteni, hogy ezt miként kezeli.

Nem értettem egyet vele abban, hogy egy klántag tettei ne minősítenék magát a klánt is. Továbbá kifejtettem, hogy ha vád esetén a klán kiáll a tagjáért, vagyis akkor a "kutyám köjke", akkor ha valakiről kiderül valami (viselkedés, csalás, egyéb) akkor is a "kutyám kölyke marad". Mint ahogy siker esetén is a siker a klánt is minősíti, még akkor is, ha nem mind a 99 tag tett az eredményért.

Továbbá hiányoltam a magyar WoT közösségből, hogy ilyen esetekben a klánvezetők megszólaljanak. Szerintem évek munkáját lehet tönkretenni ezzel, amit egy klán létrehozásába és működtetésébe fekttettek. Mármint a némasággal.

Valamint jeleztem, hogy amennyiben csalásról van szó, akkor nem értek vele egyet, hogy annak megítélését a játékos játéktudásának függvényében kellene megtenni.

Mindenki másnak: A sorrend a következő volt:
Százados állított valamit, amiről jelezte, hogy ha kelll bizonyítani is tudja.
Az érintettek egy része megjelent és Százados állítását hazugságnak titulálta, kiprovokálva a szerintük nem létező bizonyítékot.
Százados előállt a biznyítéka első részével.
Az érintettektől ezt követően semmilyen reakció nem érkezett.
A fórumközösséget megosztva kialakultak a különböző oldalak és ment a vita.

Nézd Bhalangír a hozzászólással magával egyet értek, és a tartalmával is apróbb simítások után...

De az utolsó mondatod had ragadjam meg....
"kialakultak a különböző oldalak és ment a vita"
Az egész korrekt hozzászólásodban itt van a hiba...mert ez hiányzott. A VITA mint olyan érvek és ellenérvek. Amit nagyon szépen és ott le is írtam süvegelendőn csináltál a cikked alatt is, és a videó alatt is...de sokan nem. Mivel Magyarországon a vita=veszekedés, és nincs "vitakultúra" ezért a nagytöbbség rögvest személyeskedik, anyázik, gyalázkodik, és összehord mindent amit felböfög. Ha VITA olyan amilyennek lennie kellene ment volna, akkor Jacktor nem állítja le. De attól független hogy MEGNÉZTEM a videót, és igen...van benne gyanús....nem tetszett az a nyilvános akasztás. Kicsit középkori boszorkány per jellege lett, ahol valaki már azelőtt el lett ítélve, hogy egyáltalán megjelent volna. Az előző hsz-em törölték...de abban is hasonlót fejtegetek. Tudom csak egy rapp szám...de a Hősök -Honfoglalás egy sorát ízlelgesse mindenki...
"-csak egy kis pont a szégyen...de mennyit ér"
Egy gyanús videó...és már égett a máglya neki...Te is tudod Bhalangír...egy videó nem videó...És azok akik olyan "okosak" voltak a cikked alatt is, nem hiheted hogy agyat növesztettek és majd most reálisan fognak cselekedni...
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: MPeter71, Tekagi
Téma zárolva.
8 éve 9 hónapja #219182 Írta: Szete58
Megválaszolva: Szete58

amúgy mondá vagy monddá?

Mondá (nem mindegy, h. fed vagy fedd).
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Celebúr
Téma zárolva.

Téma: OFF topik

• karnevalkupa@gmail.com profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Nem biztos, hogy a víz a hibás, ha a kacsa nem...
    • Írta: karnevalkupa@gmail.com
    • 1 órája 11 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 23 órája 25 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 6 napja 15 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 4 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.