Mind az OMC , mind az Aslain csomagban "szériatartozék"
Akárcsak nálam
Nagy előnye , hogy a sok idegesítő "Ünnepi" garázst villámgyorsan lehet eltüntetni , még ha elvileg ez ugye csak az azt követő patch-ban lenne megoldva.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Celebúr
Sziasztok!
Láttam, Aslain csomagja elérhető ismét az oldalon! Használható, nincs benne tiltott komponens?
Mindig a legfrissebb packot használd, amit az aslain.com-ról tölthetsz le!
Amúgy ezt Aslain írta:
Please take a note that I'm in contact with WG, so I've confirmed and clarified mods I'm adding/removing due to Fair Play Policy - it's not my own interprepation but WG's. Remember that the Fair Play Policy is Global, there is no longer different mods allowed on different regions. Still waiting for few mods to clarify. I recommend this lecture too: forum.worldofta...-faqs/
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Sat_Okh
8 éve 10 hónapja - 8 éve 10 hónapja#218073Írta: Celebúr
Megválaszolva: Celebúr
Ez kimehetne akár a főoldalra is: hazai gyártmány, tényleg jó lett, és jómagam is előfordulok benne, sok ismerős arrcal együtt, nem is 1x 5:35-nél pl. én és Rohamnyuszi mászunk be a T37 alá, csak ott nem látszik a név
Volna egy kérésem-problémám-fejlesztési javaslatom.
Kéne nekem egy gomb. Oda ahol a cikkek vannak.
Hogy a cikkek elejéről egyből le lehessen ugorni a hozzászólásokra.
Mert a cikket elolvassa az ember egyszer, a hozzászólásokhoz meg sokszor le kell lapozni... ez uncsi ("nem felhasználóbarát"), különösen hosszabb cikkek esetén.
8 éve 10 hónapja - 8 éve 10 hónapja#218488Írta: Jacktor
Megválaszolva: Jacktor
Jogos, de az alap modul nem tudja ezt így ebben a formában, úgyhogy bele kell majd nyúlnom a kódba, amihez pár nap türelmet kérnék.
Olyat tudna alapból, hogy egy külön Bővebben... linket kirak a hsz részlet végére, de az így nem passzolna a bal oldali fórum hsz-es blokkhoz, még ha ki is cserélném a Bővebben feliratot egy sima ilyesmire: » (máshova kéne klikkelni mint a bal oldalon)
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...