Meg csináltam egy Nagyvárad-Stuttgart-Nagyvárad utat 2400km....és itt még mindig ugyan arról megy a vita az eszem meg áll.Olyan szavakkal dobálóztok "mint sajtó szabadság" stb.
Akkor lásuk mi itt a helyzet,ez egy fórum amit valaki létrehozott valami érdekében,nem az "Állam" ahova adózik mindenki KÖTELEZŐEN így normális a szólás szabadság követelése egy demokratikus országban. De ez itt egy FÓRUM ami valakinek a tulajdona,amit valaki (valakik)a saját jövedelméből,szabad idejéből (idejükből) tart fönt! Adakozol ,ha akarsz,ha nem pedig nem! Azért nem ugyan az a leves uraim,ez itt valakinek a tulajdona ,saját háza! Az én házamban én diktálom a szabályokat és a családom tagjai nem a vendég,ha nálam az a szabály,hogy a cipőt le kell venni akkor a vendég le is veszi ,ha nem kint marad az előszobába vagy mehet. Ha az én házamban a vendégek elkezdenek veszekedni akkor kibaszom őket mint macskát szarni,próbáltam józan paraszti észhez méreten le írni egy fórum működését,remélem eljut mindenki eszéig! A fórumok 99% -kában, ha beszóltál egy moderátornak,vagy a tulajnak repülsz míg itt senki nem kapott bant ,legfeljebb egy "ejnye -bejnyét".
Az a gond ,hogy túl puha kézzel van irányítva a fórum azért szabadul el a pokol minden topikban az utóbbi időben.
Ui: jöhetnek a mínuszok,nem érdekel
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...