8 éve 8 hónapja - 8 éve 8 hónapja#223580Írta: CrossMetal1
Megválaszolva: CrossMetal1
Először a Galaktika című kiadványból értesültünk,hogy lesz egy ilyen film. (Csillagok háborúja) Aztán láttuk,Bécsben már vetítik. A magyar sci-fi rajongók utakat próbáltak szervezni,hogy lássuk a filmet,több kevesebb sikerrel.Aztán két évvel a bemutatás után 79-ben megjött!! Ekkor én 20.5 éves voltam. 3x láttam,örök élmény marad az akkori sivár időkhöz képest.
Nyugodj békében hercegnő.
Last edit: 8 éve 8 hónapja by CrossMetal1.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Toydolls2, Thothem, Samy70, tiger, Szete58, MPeter71, DarkRaven73, Leopardusz, Sics, 19287d58816f35754c4393db64367f89
Erre az akciócsomagra vártam már régóta Lesz egy csomó skill reset és átképzés, valamint fogyókból is thankolok. Már csak a felszerelésakció hiányzik, de ami késik nem múlik
181 permaban nem sok. Ők a visszaesők, akiknek annyi eszük volt, hogy nem törőlték le a modpackokat. A klánomból mindössze egyetlen ideiglenes ban volt, pedig mindenki összehackeli a játékot. Az az egy kiemelkedett a többitől : MINDEN lehetséges cheatet használt, amiről nem is hallottam. forum.worldofta...inues/ :thx2:
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...