Jacktor! Lenne egy óriási kérésem hozzád.
Jelenleg Jackal neve alatt a kitiltva szó szerepel. Kérlek ezt a saját kérésre történő törlések esetében másra változtasd meg, legyen pl törölt, vagy megszűnt, de a kitiltva igen pejoratív értelemmel bír, és azt gondolom pl Jackal esetében ez inkorrekt is. Hiszen nem troll volt aki ki lett tiltva, hanem saját szándékból távozott. De akár a távozott szó is megfelelőbb e-célból.
Előre is köszi!
Külön nála nem tudom átírni a fiók státuszt, mivel ez rendszerszintű folyamat. Ha meg törlöm, akkor a neve sem látszik, ezt meg én nem akarom, úgyhogy egyezzünk ki egy döntetlenben
Egyéni rang esetleg, olyan, mint a VIP. Amennyit "dolgozott" az oldalért simán megérdemli.
Jacktor! Lenne egy óriási kérésem hozzád.
Jelenleg Jackal neve alatt a kitiltva szó szerepel. Kérlek ezt a saját kérésre történő törlések esetében másra változtasd meg, legyen pl törölt, vagy megszűnt, de a kitiltva igen pejoratív értelemmel bír, és azt gondolom pl Jackal esetében ez inkorrekt is. Hiszen nem troll volt aki ki lett tiltva, hanem saját szándékból távozott. De akár a távozott szó is megfelelőbb e-célból.
Előre is köszi!
Külön nála nem tudom átírni a fiók státuszt, mivel ez rendszerszintű folyamat. Ha meg törlöm, akkor a neve sem látszik, ezt meg én nem akarom, úgyhogy egyezzünk ki egy döntetlenben
Egyéni rang esetleg, olyan, mint a VIP. Amennyit "dolgozott" az oldalért simán megérdemli.
M.I.A. esetleg Nyugállományban?
Ahhoz hogy egyedi rang látsszon nála, aktivált fióknak kell lennie. Ha letiltom, mindenképp az a felirat jelenik meg (az ő célja meg gondolom az volt hogy hozzászólni se tudjon).
Elore is sry az offert
En meg hiszek abban hogy a jatek lehet orok eletu. Mostansag divatba jott a jo jatekosok koreben lelepni. En nem fogok, a vegsokig "kitartok" a wot mellett. Nekem tetszik a jatek igy is ahogy van. Remelem nem eljuk meg azt hogy a wotnak vege legyen. Amugy ha befejezik a wotot akkor bukjak a koncepciot nert ha megmarad a warships (warplanes utolsokat rugja), akkor mi lesz az ossel amibol az egesz kiindult?
Mindenesetre en most sem csak ezzel jatszok, de ha bekovetkezne, igy is lenne alternativam (hearthstone- ez boven orok eletu, semmi nem korlatozza ezt)
A wot meg helyrehozhatja
Jackal_hun a mai nappal kérte az oldalról történő tiltását.
Jackal-nak oroszlánrésze volt az oldalra kikerülő minőségi esszék és tank elemzések elkészítésében, tudásanyaguk bővítésében:
Jackal-nak oroszlánrésze volt az oldalra kikerülő minőségi esszék és tank elemzések elkészítésében, tudásanyaguk bővítésében:
Battlefield 2D style