Jelenleg 108 vendég és nincs Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Nem minden esetben. Nekem a kígyós eventnél 150 láda ...
Mikroby 1 órával ezelőtt
Neked köszönhetem, mivel magamtól elfelejtettem volna ránézni. Köszi!
Tas_Lee 9 órával ezelőtt
Akkor adja be ha nem vásárolsz eventen ládát. Én ...
máté.tóth 15 órával ezelőtt
Már rég befejeztem ezt a Waffenträger. Ez is olyan ...
Shunz 16 órával ezelőtt
Áááá, nem adja a harmincat.
Sixtyfeetofbridge 18 órával ezelőtt
A befejezéshez nem lehet köze, mert én is látom ...
21Megahertz 1 napja
Érdekes. Azután kaptam meg, amikor befejeztem a 20 szintet ...
PZoli 1 napja
Nem mindenkinek adja. Nekem nincs ilyen ajánlatom...
Shunz 1 napja
Látok egy ilyen egyszeri ajánlatot a shopban. Gondlom ti ...
PZoli 1 napja
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 2 napja
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 2 napja
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 2 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 3 napja

Adminok figyelmébe

9 éve 9 hónapja #167590 Írta: tibi144
Megválaszolva: tibi144
MPeter71,koszi!Neked,neketek is boldog karácsonyt! :xmas4: :beer2:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Tigibeeb, MPeter71, JackassJana
Téma zárolva.
9 éve 9 hónapja #167621 Írta: tiger
Megválaszolva: tiger
Csatlakozom MPeter71-hez,én is szeretném megköszönni az oldal üzemeltetőinek,hogy lehetőségünk nyílik arra,hogy egymást segítsük,tanuljunk másoktól,mint példáiul én is folyamatosan tanulok és sok sok segítséget kaptam.Köszönöm Nektek és Kellemes Ünnepeket Kívánok!
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Jacktor, MPeter71, Katjaton, JackassJana
Téma zárolva.
9 éve 9 hónapja - 9 éve 9 hónapja #167622 Írta: Tigibeeb
Megválaszolva: Tigibeeb
:xmas1: BOLDOG KARÁCSONYT KIVÁNOK AZ OLDAL SZERKESZTŐINEK ÉS LÁTOGATÓINAK :xmas1:

:xmas2: :xmas2: :xmas2: :xmas2: :xmas2: :xmas2: :xmas2: :xmas2: :xmas2:

K E L L E M E S Ü N N E P E K E K E T

:xmas3: :xmas3: :xmas3: :xmas3: :xmas3: :xmas3: :xmas3: :xmas3: :xmas3:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: dobilaci, tiger, Camper03, bodzy, MPeter71, Katjaton, JackassJana
Téma zárolva.
9 éve 9 hónapja - 9 éve 9 hónapja #167628 Írta: bodzy
Megválaszolva: bodzy
Szia Hunyadi !

Akár igazad is lehetne szerintem de.....

1, Ez az oldal a magyar WOT játékosoknak és játékosokról szól. Személy szerint aki az átlag feletti kört megy az adott tankkal azt megcsinálom Neki, de ez még nem azt jelenti, hogy el is küldöm Jacktornak. Miért ne mehet ne ki egy-egy jobb kör? Szerintem mindegyikből lehet valami apróságot esetleg tanulni, helyzet megoldást tank használat stb.

2. A wotinfot én személy szerint egy nívós, folyamatosan naprakész oldalnak ismertem meg. Ehhez kellenek napi cikkek videók anyagok stb, Ha az ide látogató azt látja, hogy a videója akár ki is kerülhet a nagyközönség elé akkor szívesen jár ide......

3. Jacktornak is egyszerübb az élete, ha a hétvégére előre betud időziteni 1-2 videót, mert aki felnézz azt látja hopp megint van új hír, videó és nem olyan mint egy-két hasonló oldal ahol 3 hetente frissül csak a főoldal...

4. Ki mit nevez EPIC körnek és azt ki dönti el ??

Nem bántás volt, remélem megérted de ez azért összetettebb kérdés !

és végezetül:

Boldog Békés Karácsonyt Mindenkinek !! :xmas1:

Figyelem: Spoiler!
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: MPeter71, Katjaton, JackassJana, Lord_Loga
Téma zárolva.
9 éve 9 hónapja #168158 Írta: Thothem
Megválaszolva: Thothem
Sziasztok,

Az "XVM mod - 0.9.13" cikkben mindkét letöltési link a nightly build-re hivatkozik. Cseréljétek ki legyetek szíves a stabil v6.2.0-ra, mert így csak galibát okoz.

A nightly buildet azért adják, hogy aki segíteni akar nekik, tudja tesztelni az XVM-et, hogy a hibákat megtalálják gyorsabban. Ők is írják, hogy azt csak saját felelősségre használja mindenki és ne pakolják bele a packokba, mert hibás lehet.
Téma zárolva.
9 éve 8 hónapja #168944 Írta: rezsi70
Megválaszolva: rezsi70
A segítség topicba némi napalm elkelne :)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Camper03, KulG76, JackassJana
Téma zárolva.
9 éve 8 hónapja #168986 Írta: JackassJana
Megválaszolva: JackassJana
Eddig tartott mire rendet pakolásztam a kis ruszki után...
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Leslie2371, Camper03, 759bf67b8a3c2acd0d53cc4b2ffbdbd8
Téma zárolva.
9 éve 8 hónapja #169862 Írta: singes
Megválaszolva: singes
Kérnék egy moderátort, hogy a dügöngő 169757-es hsz-t (by gomolan) törölje/módosítsa, én eddig 2x kaptam 1-1 nap bant. Fél év? Fogalmam sincs, honnan veszi, de így valótlanságot terjeszt rólam, aminek nagyon nem örülök, és részéről büntetőjogi következményei is lehetnek.
Köszönöm!
Téma zárolva.
9 éve 8 hónapja - 9 éve 8 hónapja #169872 Írta: CrawlingChaos
Megválaszolva: CrawlingChaos
Szerintem a legjobb az lenne, ha mindenki igyekezne figyelmen kivül hagyni Mr. V hozzászólásait. Olyan sok "figyelemmel" árasztjátok el, hogy nem is csoda, ha minden kitiltás után újra regisztrál, és más néven kezdi el osztani az "igét".

Nálam benne van abban, az öt emberben, aki ráébresztett, hogy nem kell nekem minden fórum témát olvasni (pl. Dühöngő, Örömködő), még kevésbé kommentálni... ;)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Szete58, geritango, Kopasz, PanzerGrey, Primetime
Téma zárolva.
9 éve 8 hónapja - 9 éve 8 hónapja #169919 Írta: phurges00
Megválaszolva: phurges00
Nem szeretném ezt a topicot szétoffolni, sem a színvonalát kicsinyíteni, viccet csinálni a témából, de elméleti szinten eljátszhatna a kedves olvasó avval avva gondolattal, mi lenne ha minden komment elküldése, egy captcha-val lenne megtoldva és utána lehetne csak az elküldésre kattintani :)

Ennek a magyar változatával, ami ugyan primitív, de!

-Mindenkit rákényszerítene legalább egyszer arra, hogy átolvassa amit írt
-kiszűrné a botokat
-és mivel egyszerű de mégis megoldandó feladat a példázott captcha kiszűrne még egy "réteget"

:lol: :lol:
Téma zárolva.
9 éve 8 hónapja #169923 Írta: Toydolls2
Megválaszolva: Toydolls2

Történt egyszer, hogy egy igen jól szituált ügyfél betéved hozzánk, szeretett volna valamit megnézni az odanyúlós telefonján. A továbblépéshez kapott 2 képet, az egyik egy kamion volt, a másik egy marék drazsé. Rá kellett böknie a kamionra.... Több mint egy fél órát dühöngött, hogyan lehet akkora balfék, hogy a drazséra nyomott rá....
A klikkelgetéssel is vigyázni kell egyes embereknek.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: geritango
Téma zárolva.
9 éve 8 hónapja #169927 Írta: Dracon__Arkhon
Megválaszolva: Dracon__Arkhon
Egyszer egy ügyvédnő megvett egy CD-s termékünket (anno cégemnél), hazament, majd felhívott minket, hogy a falon lévő NT dobozba nem tudja belegyömöszölni, mert ő TUDJA, hogy onnan jön az internet is és ennek ott kellene működnie...
A kérdésre, hogy CD-lejátszója van-e a számítógépében mindenki tippelhet, hogy mit válaszolt...

Summa summarum: ne akarjunk túl sokat az emberektől elvárni. Minden, ami technikai tudást kíván vagy a user experience-t rongálja, ROSSZ :)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Toydolls2
Téma zárolva.
9 éve 8 hónapja #170013 Írta: CrawlingChaos
Megválaszolva: CrawlingChaos

Történt egyszer, hogy egy igen jól szituált ügyfél betéved hozzánk, szeretett volna valamit megnézni az odanyúlós telefonján. A továbblépéshez kapott 2 képet, az egyik egy kamion volt, a másik egy marék drazsé. Rá kellett böknie a kamionra.... Több mint egy fél órát dühöngött, hogyan lehet akkora balfék, hogy a drazséra nyomott rá....
A klikkelgetéssel is vigyázni kell egyes embereknek.

Nekem az ilyen jellegű helyzetekről a Matrix azon jelenete jut eszembe, amikor Morpheus előadja, hogy ha Neo a kék bogyót választja, akkor a történet véget ér, felébred az ágyában, és azt fogja hinni, amit hinni akar. Ha a piros bogyót választja, akkor marad Csodaországban, és majd ő megmutatja Neonak, milyen mélyre vezet a nyúl ürege. Ezek után Neo elveszi a piros bogyót, és lenyeli. Nem tudok szabadulni a gondolattól, hogy közben Neo arra gondol, "haver, gőzöm nincs mi a francot hadoválsz itt össze, de abból amit levettem, ez a piros bogyó jó anyag lehet..."
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Toydolls2, DarkRaven73, Sics
Téma zárolva.
9 éve 8 hónapja #170020 Írta: kiskukac15
Megválaszolva: kiskukac15
Ezt most le kell hogy írjam.
Nagyon sokan itt a fórumon nem tudják értelmezni a leírt dolgokat. Elolvassák a szavakat a mondatokat, és csakis ez marad meg a fejükben. Nem látnak bele a szöveg mondanivalójába, nem tudnak olvasni a sorok között.
Nem tudnak elvonatkoztatni a leírt szavaktól.
Ha valami egy kicsit is máshogy van megfogalmazva, pedig lehet hogy ugyanazt jelenti, kész a vita.Még abba is beleköt 1-2 ember, ha valaki egy szót rosszul írt le.
Elolvasnak egy szöveget és nem gondolkodnak el rajta, hogy ugyan vajon az a hülye mit is akar ezzel mondani.
Kevesen vannak azok, akik tudnak értelmezni.
Dehát nem vagyunk egyformák.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Szete58
Téma zárolva.
9 éve 8 hónapja #170044 Írta: singes
Megválaszolva: singes

Kérnék egy moderátort, hogy a dügöngő 169757-es hsz-t (by gomolan) törölje/módosítsa, én eddig 2x kaptam 1-1 nap bant. Fél év? Fogalmam sincs, honnan veszi, de így valótlanságot terjeszt rólam, aminek nagyon nem örülök, és részéről büntetőjogi következményei is lehetnek.
Köszönöm!

Nah, elintéztétek, hogy az a V-betűs legközelebb Vendetta néven jön vissza. :trollol: :banana:

Nézd már vissza a hsz--ket, nem írtam neki semmit. Sőt, mikor megindult a shitstorm, nem is volt fent. Azt sem tudom, engem minek hozott egyáltalán szóba, azt meg pláne nem, minek hazudozik (és is elb@sztam amúgy, nem 2*1 nap, hanem 2*1 óra ban kaptam eddig összesen).

Na elég legyen, nem kell ezt a topicot szétoffolni!
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Szete58, Cumparsita
Téma zárolva.

Téma: OFF topik

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 napja 23 órája ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 1 hete 15 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 3 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 5 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.