9 éve 8 hónapja - 9 éve 8 hónapja#173454Írta: pitzen
Megválaszolva: pitzen
Zseniális trollkodás, jót röhögtem rajta... COTS toborzó versenybe vele (no offense, just so funny)!!! ez pont az amikor a hülye lelkes is... de hogy ilyet egy hvg-n leközölni!?
Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.
9 éve 8 hónapja - 9 éve 8 hónapja#173462Írta: 759bf67b8a3c2acd0d53cc4b2ffbdbd8
Megválaszolva: 759bf67b8a3c2acd0d53cc4b2ffbdbd8
NEkem egy mondat tetszett benne:A magyar klánok jelenleg 250 darabból állnak és 30-40, sőt akár 80-90-fővel is büszkélkedhetnek.
"
Ezt javítanám:" A magyar klánok jelenleg 250 darabból állnak és 30-40, sőt akár 80-90-fővel is büszkélkedhetnek. Sajnos ezek közűl kb 30-at lehet felsorolni valós klánnak, mivel a többi csak hobby klán a napi random szakasz elvégzésére."
Last edit: 9 éve 8 hónapja by 759bf67b8a3c2acd0d53cc4b2ffbdbd8.
Szegény baloldali Wotos ismerősömnél lefagyott a szoftver, mikor megmutattam neki a cikket. Szerencsétlen még mindig bootol... Most akkor ő szélsőjobbos? Ez ám a meghasonlás. Vagy a szent HVG mégse olyan, mint hitte? Dilemma dilemma hátán....
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Szete58
Szegény baloldali Wotos ismerősömnél lefagyott a szoftver, mikor megmutattam neki a cikket. Szerencsétlen még mindig bootol... Most akkor ő szélsőjobbos? Ez ám a meghasonlás. Vagy a szent HVG mégse olyan, mint hitte? Dilemma dilemma hátán....
Magam részéről xarok az ilyen firkálmányra, de elképzeltem egy-két szeretett és tisztelt klántársam arcát mikor megtudják, hogy márpedig ők is szélsőjobbosok. Amúgy sírnivaló, hogy a HVG erre a szintre süppedt az meg kétségbeejtő, hogy nem volt ott egy szerkesztő vagy - Isten bocsáss - főszerkesztő aki ezt a firkászt rendbe tette volna, akinek - A Tanú után szabadon - biztos 'írói vénája' van.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."