Azt a napi bukta topicot nem lenne eszerubb torolni?
Legalabbis szerintm semmivel nem szolgalja a kozosseget. Akit kellene h. szolgaljon es tanuljon belole az meg ahogy latom magasrol tesz ra.
Üdv!
Nem lehetne egy olvasók elől rejtett topicot nyitni ami helyettesítené a dühöngőt vagy valami?
Mondjuk csak bejelentkezéssel lehetne látni ha megoldható?
Picit unalmas hogy az arty topicot használják a bezártak helyett.
Üdv!
Nem lehetne egy olvasók elől rejtett topicot nyitni ami helyettesítené a dühöngőt vagy valami?
Szerintem szükségtelen, nem folyik ott vér, csak az artyról volt szó, az arty topicban, ami érthető nem?
Üdv!
Szerintem szükségtelen, nem folyik ott vér, csak az artyról volt szó, az arty topicban, ami érthető nem?
Persze ha úgy nézzük akkor arty téma.
De még mindig több a flame mint a konstruktív és érdemi hozzászólás.
Ezért lenne jó ezt különválasztani.
Vagy nyitni egy "hogyan kerüljük el az artyt" topicot.Még annak is több értelme lenne,lehetne belőle tanulni is.
Ott meg lehetne vitatni módszereket véleményeket stb.
Szerintem is lehetne egy artykkal kapcsolatos topikot nyitni, ahol lehetőleg kultúrát keretek között megvitatnánk ezt-azt.
Nemrég volt egy kis nézet eltérés köztem és Szete58 között az arty topikban, de a végén rájöttem, hogy igaza van.
Az az arty kedvelők fóruma, ahol megoszthatják egymás között a tapasztalataikat stb. ezért vétek lenne meddő viták színhelyévé tenni.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Szete58
Battlefield 2D style