Próba képen be lehet állítani, vagy ha már egyszer beállítod nincs visszaút?
Vagy esetleg lehetne ez is olyan választható opció mint az oldal háttér színe. Bár biztos nem kevés meló ezeket beállítgatni..
valaki tudna segíteni, valamelyik nap olvastam, hogy volt replay bug és valaki belinkelt hozzá valamit ami kijavította, már fogalmam sincs melyik topicban volt úgyhogy ha valaki elküldené a javító patch linkjét azt megköszönném
valaki tudna segíteni, valamelyik nap olvastam, hogy volt replay bug és valaki belinkelt hozzá valamit ami kijavította, már fogalmam sincs melyik topicban volt úgyhogy ha valaki elküldené a javító patch linkjét azt megköszönném
holnap berakom tesztre, aztán meglátjuk.
(a skin opció nem egyszerű és bugos is a sütije, úgyhogy azt nem fejlesztem tovább)
Nos, szerintem egész jól néz ki, csak az oldal számozás alul volt kissé szokatlan, vagy fura, nem is tudom, ezt leszámítva átláthatóbb.
Szerintem! Részemről maradhatna is, de hátha másoknak nem tetszik. Észre vette egyáltalán valaki a változást?
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Katjaton
holnap berakom tesztre, aztán meglátjuk.
(a skin opció nem egyszerű és bugos is a sütije, úgyhogy azt nem fejlesztem tovább)
Nos, szerintem egész jól néz ki, csak az oldal számozás alul volt kissé szokatlan, vagy fura, nem is tudom, ezt leszámítva átláthatóbb.
Szerintem! Részemről maradhatna is, de hátha másoknak nem tetszik. Észre vette egyáltalán valaki a változást?
Igen észrevette És tetszik, de Mir5g3 észrevételeivel egyetértek.
Szebb, átláthatóbb, nem csicsásabb, szóval jobb. Legalábbis nekem!
Köszi Jacktor!
Én is épp akartam írni, hogy Mir4g3 felvetése nem is lenne rossz.
Jacktor, ha az megoldható lenne, hogy az aktuális oldalszám legyen sötéttel kiemelve, akkor már tényleg egy szavunk sem lenne, lehetne.
Köszönjük!
Battlefield 2D style