10 éve 1 hónapja - 10 éve 1 hónapja#144149Írta: Jacktor
Megválaszolva: Jacktor
Kínlódok már egy ideje azon, hogy a cikkek alatti hsz-eknél is lehessen spoiler gomb.
Addig már sikerült eljutnom, hogy működik faszán, viszont ha idéznek egy olyan hozzászólást ami tartalmaz spoilert, akkor az idézet szövegében az teljes egészében megjelenik (úgymond kivágja a komponensben plusz konfigurálható tag-eket, mint pl. a spoiler).
Szerintetek így érdemes azért élesítenem majd vagy hagyjam a inkább? Mert a "hiba" javításához már a kész komponens kódját kéne buherálnom, amivel a frissíthetősége és sok egyéb dolog veszik el.
Kínlódok már egy ideje azon, hogy a cikkek alatti hsz-eknél is lehessen spoiler gomb.
Addig már sikerült eljutnom, hogy működik faszán, viszont ha idéznek egy olyan hozzászólást ami tartalmaz spoilert, akkor az idézet szövegében az teljes egészében megjelenik (úgymond kivágja a komponensben plusz konfigurálható tag-eket, mint pl. a spoiler).
Szerintetek így érdemes azért élesítenem majd vagy hagyjam a inkább? Mert a "hiba" javításához már a kész komponens kódját kéne buherálnom, amivel a frissíthetősége és sok egyéb dolog veszik el.
Szerintem ne erőltesd
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: MPeter71
A beirásaimat utólag nem lehet szerkeszteni? nem találom a gombot hozzá !
Hopp ennél meg van da a Jacktornak írt válasznál nem látom !
Figyelem: Spoiler!
A hozzászólások utólagos szerkesztésére csak bizonyos ideig van lehetőség, ha jól tudom. A pontos intervallumot majd Jacktor megsúgja, de azt hiszem 60 perc van rá...
Gusztustalan TROLL a csak egy kérdés topicban! El tudnátok tüntetni őt is meg a hozzászólásait! Köszi!
Megint lemaradtam Miért csak a régieket találom meg?
Bocs... Legközelebb meg fogom kér... Ja nem, nem fogom megkérdezni, hogy mindenki elolvasta-e. Legyen elég annyi, tényleg túl ment minden emberi jó érzésen amit írt.
Last edit: 10 éve 1 hónapja by Toydolls2.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: sweet85
Battlefield 2D style