10 éve 2 hónapja - 10 éve 2 hónapja#137607Írta: PanzerGrey
Megválaszolva: PanzerGrey
Pálinkás jóreggelt mindenkinek.Egyszerűen nem értem miért nem lehet leállni ezzel a témával? Elment hát elment(szmsz én is sajnálom),de nem haltmeg.Jól van.Továbbra is irtja az artykat.Idővel megbékél,visszajön(vagy nem).Előtte is voltak,és lesznek is kiváló játékosok akik segítenek,nekünk nooboknak.Itt már kár,és felesleges felelősöket keresni,és tovább passzolgatni a labdát,valamint újabb vitát generálni.Megy az adok kapok oda-vissza,pro és kontra,ÉRTELMETLENÜL.Úgy gondolom itt értelmes emberek(tisztelet a kivételnek) keresgélnek,irogatnak, posztolgatnak ezt-azt mindenki a saját tudás szintjéhez mérten.Jacktorna sem kellene elb@szni a hétvégéjét.Tehát tömören MINDENKI NYUGODJON LE A PICSÁBA ;)Ne dobáljunk hógolyót a hegyen,mert ismét lavina lesz belőle.Mindezt a legjobb indulattal és tisztelettel. :)
Szerk:a törölt hozzászólásokhoz.
Last edit: 10 éve 2 hónapja by PanzerGrey.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: heftmen, DarkRaven73, Lord_Loga
Eddig nem szóltam hozzá a vitához, és most sem fogok, mert nem tudom mi történt pontosan (csak hírből)
Tegnap játékon belül megkerestem Dodge-ot, és megkértem, hogy ha olyan tankhoz érek, amihez ő írt elemzést, akkor küldje el nekem (nem rakom fel sehova, nem adom tovább). És azt írta hogy persze elküldi, és aki kéri annak is elküldi.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: viktor9421
Battlefield 2D style