Szerintem meg azért mert továbbra is ugyanazon a témán rugóztok. De persze lehet hogy tévedek.
Pár megválaszolatlan kérdésre kapott ŐSZINTE válasz vagy egy két pártatlan statisztikai adat a tényekről máris javítana a dolgon...De persze lehet hogy tévedek...
nem hiszem hogy bármivel is meg lehetne néhányukat győzni
Na ez az Ezt is zárassuk le?
Ha valaki a TFK topicban trollkodik vajon azt is bezárják?
Ha a szép szó nem használ, akkor simán, minden további nélkül!
hat szerintem kar volt bezarni a duhongot. Most a sok forumlako a frusztraciojat mashol vezeti le, kb olyan mintha kiszakadt volna egy gat, es a viz folyik minden fele.
Meg jonnek az osszeeskuves elmeletek TFKrol. Az hogy en mennyire hiszek ezeknek az most tok lenyegtelen, de azt gondolom h. az oldalon levo kozossegnek ez most abszolut nem tesz jot.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: DarkRaven73
hat szerintem kar volt bezarni a duhongot. Most a sok forumlako a frusztraciojat mashol vezeti le, kb olyan mintha kiszakadt volna egy gat, es a viz folyik minden fele.
Meg jonnek az osszeeskuves elmeletek TFKrol. Az hogy en mennyire hiszek ezeknek az most tok lenyegtelen, de azt gondolom h. az oldalon levo kozossegnek ez most abszolut nem tesz jot.
Ez így igaz.Csak a dühöngő az utóbbi 3-4 napban nem a címben megjelölt funkcióját látta el.Lehet csinálni kellene egy "FIKÁZÓ" vagy egy "KIOKÍTÓ"topicot?
U.I:Valószinüleg már az első nap zárolnák mindkettőt
Ez így igaz.Csak a dühöngő az utóbbi 3-4 napban nem a címben megjelölt funkcióját látta el.Lehet csinálni kellene egy "FIKÁZÓ" vagy egy "KIOKÍTÓ"topicot?
hat en nem olvastam mert annyira nem izgatott, meg lehet torolve is lettem. tok mind1. a kioktatas meg szerintem sajnos sokszor jogos, es en is eleg szokszor valaszolok az idiota kijelentesekre eros szarkazmussal.
hat en nem olvastam mert annyira nem izgatott, meg lehet torolve is lettem. tok mind1. a kioktatas meg szerintem sajnos sokszor jogos, es en is eleg szokszor valaszolok az idiota kijelentesekre eros szarkazmussal.
Azért írtam külön a kettőt,mert van akinél ugyan azt jelenti
A dühöngő azért lett bezárva, mert van úgy 4-5 emberke akik notóriusan nem képesek egy témáról leszakadni és folyamatosan szétbarmolják a fikázásukkal és hangulatkeltésükkel a topikot. Emellett úgy látom hogy már a TFK mint közösség az új célpontjuk, szóval lehet már a zárás sem lesz elég.
Visszajön az ember játszani, meg ide az oldalra is, erre azóta megjelent pár emberke és most a TFK-t illik fikázni??
Már kb. 2 éve olvasgatom ezt az oldalt,de múlt hét csütörtökön átszakadt valami,egyre többször írnak a TFK tagok dühöngőbe(nem mintha tilos lenne),de legtöbbször próbálják provokálni a felhasználót,vagy olyan marhaságokat állítanak amire biztos ugrik 1-2 jó játékos hogy megcáfolja,és akár észérvekkel alátámassza,de úgy is addig húzzák ők míg zárolás,tiltás lesz a vége.A provokálás egyébként a TFK részéről már in-game is jelen van,ezt az egyik tagotok maga írta le,szóval nem csak kitalálom.
Visszajön az ember játszani, meg ide az oldalra is, erre azóta megjelent pár emberke és most a TFK-t illik fikázni??
Már kb. 2 éve olvasgatom ezt az oldalt,de múlt hét csütörtökön átszakadt valami,egyre többször írnak a TFK tagok dühöngőbe(nem mintha tilos lenne),de legtöbbször próbálják provokálni a felhasználót,vagy olyan marhaságokat állítanak amire biztos ugrik 1-2 jó játékos hogy megcáfolja,és akár észérvekkel alátámassza,de úgy is addig húzzák ők míg zárolás,tiltás lesz a vége.A provokálás egyébként a TFK részéről már in-game is jelen van,ezt az egyik tagotok maga írta le,szóval nem csak kitalálom.
Megtkérek mindenkit akinek problémája van bármelyik TFK-s taggal névvel tegye és ne közösséggel azonosítsa az illetőt akár igaza van akárnem !4
Ha gmaster0o0 leku..zza az anyám akkor nem azt fogom írni hogy a VTEPS egy köcsög banda !!! (bocs Jacktor de így legalább szemléletes !!)
Az elmúlt napok esszéibe direkt nem folytam bele bár mindkét féllel személyesen beszéltem !! Tehát képben vagyok pro és kontra mégsem írtam ide semmit! Most is csak azért teszem mert már nenm egy-két embert támadnak hanem egy egész kollektívát ami szerintem nem helyes !!
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: CrossMetal1
Ok kérek nevet És képet !! köszönöm !!
Feri38_HUN írt rá Dodgera,igazából mindegy mit is írt neki részben miatta is lett tiltva,minek kell még a játékban is írogatni neki?Ott is tiltatni akarta talán vagy mi?Képet nem tudok valahol itt ebben a témában írta,de ha megkérdezed tőle biztos nem tagadja hogy ráírt.
Battlefield 2D style