Jelenleg

18
látogatónk van

2021. december 5. 08:16

12.05. Adventi ajánlat: ELC EVEN 90 + napi küldetés

Írta:
(9 szavazat)
24 hozzászólás

  VIII ⋅ ELC EVEN 90 ⋅ In-game ár: 5.185  ⋅ Shop ár: 6.000 Ft

Utoljára frissítve: 2021. december 6. 06:48

NE KONTEÓZZ, NE SÍRJ! Mielőtt kommentelsz, ezt feltétlen olvasd el!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Ynnegaf · 5 hónapja
  Amikor új volt, csak ámultam, mások mire képesek vele. Aztán valahogy beszereztem, már nem emlékszem hogyan, erre kiderült, hogy én rettentő béna vagyok hozzá. Azóta is ott porosodik a garázsban. Jó tanknak tartom, csak semmi érzékem hozzá. Akkor már inkább egy tierrel lejjebb, a 13 57-et választom.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   AMD5 · 5 hónapja
   Én a festetlen Defendert cseréltem le. Mindössze 1500 goldot fizettem ezért. A festett defi ter,észetsen megvan. Annyit megér. Amióta a kerekesek bent vannak ennek a tanknak lecsó.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  sherman_one · 5 hónapja
  ragnar018:
  Ezt a "sírás" konteót is el lehet felejteni.
  Értelmes ember elfogadja, hogy másnak lehet más véleménye - nem kell azzal feltétlenül egyetérteni, de ettől még tisztelni lehet azt.
  Van aki így látja, más meg másképpen- ezért nincs a Földön 7 milliárd ragnar018, hogy különbözően lássanak az emberek dolgokat.
  De az, hogy bárki leírja a véleményét más meg azt sírásnak minősítse, ez annyira gyerekes...
  #noattack
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   ragnar018 · 5 hónapja
   "Értelmes ember elfogadja, hogy másnak lehet más véleménye - nem kell azzal feltétlenül egyetérteni, de ettől még tisztelni lehet azt." Akkor miért is vannak tiltva a konteók? Az is egyfajta vélemény..

   "Van aki így látja, más meg másképpen- ezért nincs a Földön 7 milliárd ragnar018, hogy különbözően lássanak az emberek dolgokat." A probléma akkor van, amikor a community miatt már szénné nerfeltek 1 tankot, már minden világtalan el tudja lőni, de még van aki mindig sír miattuk (vagy azért,mert egyszerűen képtelen megtanulni célozni, vagy azért,mert nem játszik és még ott van leragadva,hogy jaj ungabunga ebr hate)

   "De az, hogy bárki leírja a véleményét más meg azt sírásnak minősítse, ez annyira gyerekes..." Szóval másnak lehet véleménye, de nekem már a véleményem gyerekes, mert neked nem tetszik? Ez is elég gyerekes, ha engem kérdezel..
   #noattack
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    sherman_one · 5 hónapja
    "Szóval másnak lehet véleménye, de nekem már a véleményem gyerekes, mert neked nem tetszik? Ez is elég gyerekes, ha engem kérdezel.."
    Nem kérdezlek.
    Nem a véleményed "gyerekes". Vissza lehet olvasni elvégre van az a kor , amikor szövegértést tanult az ember egyszerű gyermeke Ezt a "sírás" szó használatára írtam, idézve gimnazista diákjaim. Náluk 16-17 éves korban már kikopott - "nem menő" - a más eltérő véleményére adott "sírás" válasz...
    Ennyi.
    Csatlakozom Kugamacsa_HUN véleményéhez és egyben kellemes karácsonyt kívánok minden fórumlakónak!
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     ragnar018 · 5 hónapja
     ""Szóval másnak lehet véleménye, de nekem már a véleményem gyerekes, mert neked nem tetszik? Ez is elég gyerekes, ha engem kérdezel.."
     Nem kérdezlek." Pontosan, ahogy én sem kérdeztelek téged.

     "Vissza lehet olvasni elvégre van az a kor , amikor szövegértést tanult az ember egyszerű gyermeke Smile Ezt a "sírás" szó használatára írtam, idézve gimnazista diákjaim. Náluk 16-17 éves korban már kikopott - "nem menő" - a más eltérő véleményére adott "sírás" válasz..." Amikor valamit egyszer, max 2x leírnak az véleménynyílvánítás, amikor valami miatt folyamatosan rinyálnak, főleg az után is miután már (kivételesen) hozzá is nyúlt a tankhoz a wg azt már csak sírásnak lehet nevezni.. Ezt,ha nem tudod feldolgozni ez a te problémád nem az enyém..

     "Csatlakozom Kugamacsa_HUN véleményéhez és egyben kellemes karácsonyt kívánok minden fórumlakónak!" Főleg, hogy a mondandójának köze nem volt a kommentemhez, de ha olyan pro a szövegértésed, mint ahogy állítod akkor ezzel nyilvánvalóan tisztában vagy

     De igazad van, hogy egy "bölcs" embert idézzek: Boldog Karácsonyt kívánok!
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Kugamacsa_HUN · 5 hónapja
   ragnar018 sír az EBR sírás miatt. Az EBR105 még most is ugyanaz broken tank mint régen. Persze aki csak a Tier 8-ig játszik, azt pont nem érdekli. Az viszont tényleg konteó, hogy csak a noob-ok nem tudják ellőni, mivel csak nekik nem pattan a kerékről. XD
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    ragnar018 · 5 hónapja
    "ugyanaz broken tank mint régen." Ebből megmondom,hogy neked nincs meg a 10-es EBR vagy nem játszottál vele mostanában, sőt t6 fölött se játszol. Eleve a 6-7-8-as sose volt broken, a 9-es éppen csak jobb volt a nerf előtt,mint a többi 9-es light.. Tény,hogy a 10-es OP volt, de már régen le lett nerfelve..
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     Kugamacsa_HUN · 5 hónapja
     Megvan a 10-es sőt játszok 10-be is, de nem ítélkezem feletted, mivel nem te tehetsz róla. Most nekiállhatnék sértegetni,de inkább egyszerűen csak továbblépek. Bocsánat, de nem sülyedek le a szintedre. De mivel karácsony lesz, inkább önzetlen leszek: ragnarnak igaza van. Nem kell megköszönni, nem kell írnod, mert a véleményed, most már nem érdekel. Troll etetésből, erre az évre bőven elég volt.
     • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      ragnar018 · 5 hónapja
      Nem tudom mibe vagy, de ha neked sértegetés volt a kommentemben, akkor elég érzékeny lelkivilággal rendelkezel.. Vagy te tehetsz arról megjegyzést, hogy más nem játszik t8 felett, visszafelé már nem lehet? Érdekes mentalitás
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Kriminalis · 5 hónapja
   ragnarnak igaza van
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  AMD5 · 5 hónapja
  Ha ez a kliens állandó tagja, vajon miért szerepel az adventi kalendáriumban?
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  M8csavar · 5 hónapja
  Én nem tudom összehasonlítnai régi önmagával, de Ruinbergen átmentem az ellenség bokrába, mert a lightjuk a heavy oldalon próbált érvényesülni és az egész meccsen nem mozdultan. 4-5k assist lett csak, mert ledaráltak bennünket.
  Egy másikon egy mause pedig majdnem eltaposott pár méterre ment el mellettem. Nem tudom volt-e automatikus spot, de valószínű nem figyelt.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Jacktor
   • Admin
   · 5 hónapja
   Tegnap Prokhorovkán 7,5k spot damage jött össze, pedig volt mozgás bőven középen és a bokorsoron. Ismrni kell a képességeit és szinte úgy használni mint egy finom műszert ha közel érnek akkor sem szabad megijedni és kapkodni kezdeni mert akkor véged. Bízz az álcában, de persze ésszerű határok között.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    sherman_one · 5 hónapja
    Megnéztem. Gratulálok!
    Elég agresszív kismalac voltál az elc-ben Ha a su-130 nem megy a nyakadra - én kifejezetten utálom, amikor közvetlenül a spotter mellé/mögé állnak be lőni - akkor ez még jobb kör is lehetett volna.
    Szép volt!
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     Jacktor
     • Admin
     · 5 hónapja
     Az elején meg kellett tolni kicsit hogy az ellen lightja ne állhasson be spotolatlanul egy bokorba a pálya széle mellett, mert akkor bukta az az oldal (utána csak nyílt terepen tudtam volna rámenni a szélső bokrokra hogy kispotoljam, az meg halál).
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Celebúr
  • Kiképző
  · 5 hónapja
  Kerüld el vele a fákat és a kerítéseket, egyéb terepakadályokat, mert nem ritkán konkrétan megállítják a rohanó tankodat. Ami valahol abnormál és a gyenge gyorsulási képességei miatt onnantól kezdve - ha spot alatt vagy - meg is deglettél.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   vaskereszt · 5 hónapja
   igen, egy komolyabb fának totálkárossá kéne törnie a tankot mikor 70-el találkozol vele.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Jacktor
  • Admin
  · 5 hónapja
  A tankot kiveséztük már nem olyan rég kommentekben. Előnyei: beteg álca, apró sziluett. Hátrányai: az ágyúja (DPM, pontosság), elég lassan gyorsul. Ajánlott felszerelések: Parancsnoki kilátó rendszer, Távcső, Periszkóp (ebben a sorrendben). Minden mással (skillek) először az alcát növeljétek, aztán jöhetnek a látótávnövelők és a több (felderítő, offroad, stb.). Nem a legjobb könnyű tank, de kétségtelenül a leghatékonyabb felderítő a játékban.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Judged · 5 hónapja
   Hátrányaihoz még hozzátennék egy szót, de azt nagyon: EBR

   - A kerekesszék hamarabb odaér, mint te a kérdéses bokorba --> Álca: 0
   - A kerekesszék gyors berohanásaival megspotolja a kérdéses bokrot, amiben lapítasz --> Álca: 0
   - A kerekesszék autoaimmel bármikor befog, és körbedriftel. Ellenben te nem tudod lekövetni --> Apró sziluett: 0
   - A kerekesszék 3 repeszlövéssel kivégez, de ha mégsem, akkor is végzetesen megnyomorít. Különösen a táras FL verzió szeret erőszakot tenni rajta --> fun game: 0

   Nagy kedvencem volt megjelenése idején, 92%-nál jártam vele a gunmarkot illetően, amikor bekerültek a kerekesszékek.Most direkt megnéztem -->77%-ra estem vissza.

   Még manapság is lehet vele jó köröket menni, de már messze nem az a tankocska ami régen volt.
   Senkinek sem ajánlom megvételre, az utóbbi évek egyik nagy, ha nem a legnagyobb vesztese a t8 metát illetően.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Kriminalis · 5 hónapja
    - Kerekes nem fog a passzív bokorba menni
    - bokorba már beállt elc-t nem fog semmi sem felspotolni, csak proxyzni. Ez hatványozottan igan a tier1 látótávú lynx-re
    - Bármilyen light le 1v1ez, nem csak a kerekes. Az már alapból user error ha ilyen helyzetbe kerülsz egyáltalán. Na meg gondolom nem minden csatában fordul amúgy elő nemde?

    Neked elmebeteg camod van, és jó látótávon, míg a "kerekesszék" vakon futkozik, rosszabb camoval. Minden létező szituációban előbb spotolod fel te. Ha nem mész neki tempomattal, hanem tartod a távolságot akkor nem fog felspotolni

    Utána kéne nézni alapvető játékmechanikáknak
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    ragnar018 · 5 hónapja
    Ez az EBR miatti sírás már kezd eléggé unalmas lenni, ez miért nem számít konteónak?

    A wg már régen sz@rrá nerfelte az EBR-t, mostmár tényleg csak az nem tudja ellőni aki noob (akinek nem inge..)

    Eleve az egyik egy passzív spotter op camo-val és látótávval a másik meg egy aktív spotter kvázi 0 látótávval és rosszabb camo-val.. hogy az istenbe hasonlítod össze a 2 tankot? Hogy veszítesz egy EBR ellen, amikor 2 kilóméterről felspotolod, neki meg kb az arcodba kell másznia,hogy felspotoljon téged? Az összehasonlításod kb ugyanaz, mintha a Maust hasonlítanád a Grilléhez
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Jacktor
    • Admin
    · 5 hónapja
    Az EBR nem fog ugyanabba a bokorba állni, ahová te mész a kezdéskor. Felspotolni meg pláne nem fog ha már benne állsz, máskülönben valamit rosszul csinálsz. Jóval hamarabb meglátod hogy közeledik és tudsz következtetni hogy a te irányodba jön-e (proxy) és ha igen, hátrálni kell kicsit, a többit elintézik mögüled. Az kétségtelen hogy ha 1v1-ben találkoztok akkor kapmec dolóres, eztért kell kerülni az ilyen szitukat. Meg lehet előzni őket, mivel jóval hamarabb meglátod őket és mozgásukból ítélve fel tudsz készülni a következő lépésedre.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Joseph_Porta_HU · 5 hónapja
    Abban igazat adok, hogy már nem olyan mint régen. Én a tavalyi adventi kalendáriumból vettem. Használgatom, leginkább küldetésekhez, ahol pl az a feladat, hogy deríts fel x járművet a nélkül, hogy felderítenének, vagy ugyanez csak sebezz meg...
© 2022 WOTINFO. Minden jog fenntartva.