Jelenleg

36
látogatónk van

2021. augusztus 30. 07:00

World of Nostalgia

Írta:
(33 szavazat)
16 hozzászólás

Több ezer óra emlékei, régi idők pályái, a zene, libabőr :'(

Utoljára frissítve: 2021. augusztus 30. 07:47

NE KONTEÓZZ, NE SÍRJ! Mielőtt kommentelsz, ezt feltétlen olvasd el!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  kis_lajka · 9 hónapja
  nem csak a régi térképeket kellene vissza rakni, de a prémium lőszert is csak aranyért lehessen újra venni
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Mikkeller · 9 hónapja
  Jó ötlet volt betenni a videoba a régi zenéket/hangokat.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  AssistKing · 9 hónapja
  Nem mondom hogy nincsenek komoly gondok a játékban jelenleg, de az hogy sokan az "ősidőket" sírják vissza az azért szerintem egy barokkos túlzás (nem csak itt, hanem más fórumon is téma)
  Marha jó volt 2011-2012 környékén a +- 4es (vagy talán 5ös is?) MM mellett szopni, igazi megfizethetlen élmény volt a T1 Heavyvel az akkori tier9es is4 ellen játszani ami lényegében egy immortal tank volt. A brutális szintkülönbség mellé jegyezzük meg, hogy gold ammo sem volt. Az is nagyon jó volt, hogy az akkori állítólag kevésbé p2w érában egy type59 szakasz élvezte a tier limitet, míg a többi tank játszotta a maga +-4-es mm-jét. Vicces volt hogy egy type 59 szakasz fixen top tier volt folyamatosan a Pz4-ek ellen. Ja és az még kb 8 nerffel ezelőtt volt.
  Ha esetleg kaptál egy top tier leosztást szökőévente akkor meg az aktuális tier totálisan balanszolatlan aktuális meta szarja rakott farokra. Jó kis su85b 400 méter látótávval + tier6 löveggel vicces volt t4-ben. De kaphattad mellé még bónusznak a su26-ot is, ami szó szerint perma tracken tartott bármit. Egy tierrel feljebb jöhetett szembe a kv. Így simán. Igen, ami ma egy komplett tierrel van feljebb. Aztán vicces dolgokat csinált az akkori su85 is, ami láthatatlanság mellett rendelkezett valami tier7es hurkatöltővel.
  Aztán jött a fasza játékösszeomlós időszak, meg a legendás vörösképernyős bug, amikor még Dragon Ridge benn volt a játékban, meg úgy általánosságban a totális optimalizálatlanság.
  Sokakban az idő megszépíti szerintem az emlékeket ezzel a játékkal kapcsolatban. Talán egy kiemelkedőbb időszaka volt 2015-16 körül talán, ezt a játékoszám is igazolta anno.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Ravenholm · 9 hónapja
   Igen. De ezt csak az tudja aki a bèta után játszott közvetlen. Most is gond sokaknál hogy pl a 8 ast berakja az mm 9 / 10 be. Na de annó amikor zsinórban 3 4 tier volt a difi.. Na az volt cucli.... Az arty olyan kemèny volt.. (ez nagyon megmaradt) èn t29 el közèpen, is3 jobbra, is talán is balra, de összeèrt a 3 tank. A gw tiger olyat vert ránk hogy majdnem 1 hit voltunk neki 3 an.. Hp nem sok maradt bennünk.. Stb stb.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   ragnar018 · 9 hónapja
   Sose felejtem el azt az IS-3-as meccsemet himmelsdorfon, ahol én voltam egyedül t8, a maradék 29 ember 10-es volt Most legalább fixen lesznek 8-asok is az enemybe.. #szarazmm
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Eddye68 · 9 hónapja
    Én meg azt mikor egyedül maradtam T 50-2 vel a fináléban egy Maussal.Nem sok élete volt már neki de csak kevés helyen tudtam sebezni.Ő viszont ha csak mellém lőtt volna is kampó.Rengeteg lövésből de meglett És AssistKing szerintem nem a játék lett jobb vagy rosszabb hanem a játékos állomány változott nagyot.És nem pozitívan
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  roobertoo333 · 9 hónapja
  Pár hete végleg letettem a Wot-ot. A kezdetektől játszottam. Elmúlt valami, ami az elején és egy jó darabig megvolt. Nem csak én hagytam abba, egy barátom is. Szerintem ez ennyi volt. kb 16 tier 8as prem tankkal, seregnyi extra tankkal köszönöm, de ebből a mostani wotból már nem kérek. Nem csak csaló módok, a rossz tier adás és a lőhetetlen extra tankok miatt. Sok pálya olyan egyszerű lett, mint a faék. A játékosok meg... inkább hagyjuk.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  averfarkas · 9 hónapja
  Hmm,ezért játszottam én abban az időben rengeteget.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  nagypal · 9 hónapja
  Már csak a nosztalgia maradt
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  ugiatesz · 9 hónapja
  🤜🤛🤘
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   HUN_Sector · 9 hónapja
   Mégsem volt ennyi 15-5. Mégis élvezetesebb és taktikusabb csatákat lehetett menni.Én is szívesebben emlékszem vissza 2010-12-re.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Ravenholm · 9 hónapja
  Gondolom ez az mm is hiányzik
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Trevissz · 9 hónapja
  A régi szép idők. És az a rengetek pálya, amit kivettek mára. Mai napig többet érnek, mint a mostaniak. Sokkal élvezetesebb csatákat lehetet rajtuk tolni, mint az új vagy átdolgozott térképeke. Azok sem voltak balanszoltak de a mostaniak végkép nem azok.
© 2022 WOTINFO. Minden jog fenntartva.