Jelenleg

24
látogatónk van

2021. július 9. 06:52

Felszerelések 2.0: Látótáv, álcázás és felderítés

Írta:
(5 szavazat)
7 hozzászólás

Egy gyakorlati videó arról, hogy a Felszerelések hogyan befolyásolhatják tankunk tulajdonságait:

Utoljára frissítve: 2021. július 9. 06:55

NE KONTEÓZZ, NE SÍRJ! Mielőtt kommentelsz, ezt feltétlen olvasd el!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Shunz · 10 hónapja
  Kezdőkkel kötelező lenne végignézetni átugorhatatlanul a játékban!
  Mennyi idegbajtól kíméltek volna meg eddig, ha ilyen videók lennének a játékban.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   viszket_ott_lent_nagyon · 10 hónapja
   Felesleges megnézni a videót. Ezért: https://www.youtube.com/watch?v=SCvZIFt18Jk . Mint sok minden más a spotrendszer is csak egy mém ebben a játékban.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Tankpeti · 10 hónapja
    Amit iyouxin bemutatott, igen egy hiba, de ettől függetlenül a videó tartalma megállja a helyét, és ennek ismerete segít a játékban való jobb teljesítéshez.

    A 15m-nél magasabb kidöntött fák okozzák a gondot, látható, hogy nem számítással van gond (15m után mindkettő irányban álcát ad), hanem sokkal inkább a megjelenítéssel, mivel a fák egy egységes grafikai elemnek számítanak, így részeire kéne bontani a helyes láthatósághoz.
    A wg helyében én sem tökölnék ezzel, mert félő, hogy kód átírása több zavart/hibát okozna, mint segítséget adna.
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     viszket_ott_lent_nagyon · 10 hónapja
     Nem is az a lényeg, amit konkrétan bemutat, mivel az egy patch-el javítható. Ez csak arra példa miért felesleges WG tartalmakat nézni - ahol játékhibákról és broken dolgokról nem lesz szó - és miért érdemes helyettük minőségi CC tartalmakat futtatni inkább a usereknek. Hanem amit mondd azon kívül az a lényeg. 1.0 óta a számos bokornak/döntött fának más- más álcázási értéke van, vagy a lustageci spriteolgatás miatt olyan helyen kapsz álcát, ahol azt a grafika (sem SD sem HD) nem indokolná. Amíg erről nincs oktató (mióta hiánycikk ez: 4éve?) videó addig felesleges újabb és újabb spotrendszer videókat csinálni Igornak, már volt szinte minden nagyobb patchhez egy készítve. Illetve van erről elég minőségi Cc tartalom is, inkább azt nézze mindenki ne ezeket a felületes WG-s szarokat -> és viszlát. Csak pár példa az elbaszott spothelyekre, mert unom leírni századjára az összes mapot: Serene Coast, Tundra, Fisherman's bay, Erlenberg, Karelia blablabla. Erre még rájön az 1.0-s flegma szikla/fedezék pixelezés mapokon (szintén Erlenberg vagy Mannerheim vonal vagy minden második map) vagy a ugyanez tankokon (udes medek) - ez is mind szállópor a spotrendszer "jól működő" gépezetében.
     • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      Tankpeti · 10 hónapja
      ID.: "Ez csak arra példa miért felesleges WG tartalmakat nézni - ahol játékhibákról és broken dolgokról nem lesz szó - és miért érdemes helyettük minőségi CC tartalmakat futtatni inkább a usereknek."

      A CC-k a WG megbízásából, jóváhagyásából azok amik - community contributor-ok - ebből fakadóan ők is a WG-s tartalomra tesznek reakciót - mivel 'ők' az eredeti forrás. Ha a forrást feleslegesnek tekintjük, akkor az arra való reakció is azzá válik. Igenis fontos, hogy úgy alkossunk véleményt, hogy az eredeti/alap forrást is mellé csatoljuk. Amit írsz, amit általában a cc-k leadnak azok 'igazak', de még ott tartunk, hogy valaki magával a témával sincs tisztában (spotmechanika például). Erre a célra a videó jó, és tanító jelleggel bír.
      Vélhetően (bízom benne), hogy miután valaki itt wotinfo-n a videó megtekintése után a kommentszekciót is elolvasta, nem arra a következtetésre jut, hogy ez a videó rossz, hanem arra, hogy a videó rendben van, és akkor most megnézem 5 másik tartalommegosztónak a videóját is a témáról, és az egészből összerak egy egyéni véleményt.
      Ezt követően ők is csatlakozhatnak ehhez az eszmefuttatáshoz
      • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
       viszket_ott_lent_nagyon · 10 hónapja
       1. A forrás vagy formája önmagában nem felesleges, hanem annak a tartalma és előadása főleg ha figyelembe veszem az előadót. Mint mondtam: egyrészt "vótmá" kategória. Másrészt minek nézni olyan forrásból származó "oktatást" amit olyanok csinálnak akiknek a játékhoz (értsd: napi gameplay) közük nincs és sportból rejtik el a játék broken dolgait és egyúttal szarnak is rá magasról.
       2. Nem mondta senki itt a komment szekcióban, hogy rossz, azt mondtam : felesleges. Minek a mekis kaját enni, ha ugyanannyiért igénykaját lehet tömni az arcba.
       3. Aki tanulni akar az streamet néz és fórumot olvas (akár ezt bár ez igen minimum szint) nem a WG videóiból fogja megtanulni a játékot. A magyarok többsége nem is érti elnézve a statisztikákat mennyien nem beszélnek idegen nyelvet . Gondolom eget verő feladat lenne lokalizálni a videókat egy ilyen kis cégnek mint a Wargaming.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Chabyba · 10 hónapja
   Jogos , attól függetlenül nem tökéletes a spot rendszer sem ...történnek azért "érdekes"dolgok!
© 2022 WOTINFO. Minden jog fenntartva.