Jelenleg

37
látogatónk van

2021. június 27. 09:13

Rangsorolt útmutató + tank ajánló (by Tankelit)

Írta:
(22 szavazat)
4 hozzászólás

Utoljára frissítve: 2021. június 28. 19:03

NE KONTEÓZZ, NE SÍRJ! Mielőtt kommentelsz, ezt feltétlen olvasd el!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Tank_szemelyzete
  • Tankos
  · 1 éve
  Sziasztok!
  Ez a rangsorolt mód kellemes meglepetésnek bizonyult. Kreditileg vagy 1-2 millával pozitívba jöttem ki (igaz, az esemény jelentős része alatt volt aktív prémium fiókom)!
  RÉSZLETEK: a korábbiakhoz hasonlóan eleinte (20 felmérő kör, 3. divízió, 2. divízió) erősen E50M-re alapoztam (néha Obj. 268 V4-gyel fűszerezve). Főleg hétvégén nyomtam (több szabadidő + kevesebb stráfduplázót használsz el ha kevesebb, de hosszabb sessiont csinálsz ugyanazzal a tankkal), így e hét péntek este álltam a 2. divízió 7-es rangnál. Itt elkezdtem kicsit kísérletezni, és B-C 25t-vel és E50M-mel küzdelmesen, de szombat hajnali 2-re meglett az 1. divízió 2-es rang. Szombat délben álltam neki újra, E50M elvitt 1. divízió 5-ös rangig (amit már nem lehet elveszíteni). Mivel haladni is kell, meg volt 15 stráfduplázóm (3. és 2. divízióból is maradt), így elkezdtem bedobni egymás után a Tier 10 tankjaimat. 60TP elsőre stráfmentes győzelmet, másodjára duplastráfos győzelmet hozott (szerencsére ez utóbbi lett megduplázva bónusz csatával). B-C 25t, Obj. 430U és Obj 140 sikeresen duplázott egystráfos csatát (utóbbi esetben ez vesztes csapat top XP-s csata volt), IS-7 és EBR is működött, közben ugye ment pár E50M is. Az utolsó stráfot végül TVP T50/51 hozta (de előtte vagy 2 stráfot bukott, szóval ez csak szépítés). Ezzel tegnap kb. 18-ra kész lett a rangsorolt, megvan a bronz liga. Arany ligát (ami már kreditbónuszt is ad) esélytelennek érzem, ezüst ligás turbó direktíva nem érdekel, úgyhogy ezzel az idei rangsorolt kész.
  ÖSSZEGEZVE: mindenkinek ajánlom rangsoroltban az E50M kipróbálását. Jó felszereléssel és legénységgel (nekem 6. skillt húzza a legénység) kifejezetten rugalmas: az ágyúkezelhetőség nem sokban marad el a Leo 1-től, a szerepköre valamelyest tűri a TD-stílusú háttértámogatást, nem túl dombos med dühöngőben érvényesül a páncél, néha 1-1 kósza ellenfelet elütsz, egész jól mozog, és nem túl nagyot sebző nehéztankok ellen is tud hozni valamit. Ja, és kredithatékony! (Viszont a B-C 25t továbbra is inkább nálam jobb és tapasztaltabb játékosok kezébe való-)
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  bazsi411
  • Tankos
  · 1 éve
  A 60tp most is meg fogja állni a helyét, mint eddig. És rankedbe így is érdemes lesz belerakni HE-t, mert ebben a játékmódban sok a papír tank (leo, progi, tvp, stb1, kerekes). És mivel ez ranked, így biztos, hogy több lesz a közepes tank, mint a nehéz. T110E3 egy jó tank, de rankedre szerintem nem való, mert borzasztó lassú. Persze Himmelsdorfon jó lehet, de más nagyobb pályán oda se érsz a csatába, ahogy Maussal sem.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  PZoli
  • VIP
  · 1 éve
  Teljesen korrekt ajánló, jó tanácsokkal azoknak, aki nem túl járatosak a rangsorolt csatákban.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   szollo
   • Tankos
   · 1 éve
   Egyébként is nagyon jó videókat csinál a srác,érthetően elmagyarázza a dolgokat ,sokat gondolkodik kezdő szemmel,nekem sokat segített már.
© 2023 WOTINFO. Minden jog fenntartva.