Jelenleg 160 vendég és egy tag online

2021. április 18. 08:19

[1.12.1] Kpz 07 RH. élesítés

Írta:
(21 szavazat)
21 hozzászólás

Az új Kpz 07 RH. VIII-as német prémium med ára a technikai 100-ról 8.200 aranyra változott, így a tank már bevezésre kész állapotba került.

previous arrow
next arrow
Full screenExit full screen
previous arrownext arrow
Slider

 • Besorolás: Tier VIII német prémium közepes tank
 • Életerő: 1350 HP
 • Motor teljesítmény: 700 LE
 • Súly: 30 tonna
 • Motor fajlagos teljesítmény: 23,33 LE/t
 • Végsebesség: 65/-25 km/h
 • Fordulási sebesség: 57 °/s
 • Torony forgási sebesség: 52 °/s
 • Látótáv (rádió): 390 méter (750)
 • Test páncélzat: 115/75/25 mm
 • Torony páncélzat: 80/60/60 mm
 • Ágyú - 9 cm Kanone RhD:
  • Sebzés: 200/200/320 HP
  • Átütés: 205/255/90 mm
  • DPM: 2503 HP/perc
  • Töltési idő: 4,8 s
  • Pontosság: 0,34 m/100m
  • Célzási idő: 1,44 s
  • Ágyú vertikális kitéríthetőség: -9°/+15°
  • Lőszer kapacitás: 80 db
 • Legénység: 4 fő (parancsnok, vezető, lövész, töltő)
 • Álca (álló/lövés után álló/mozgó/lövés után mozgó): 14,36/3,23/10,77/2,42%
Utoljára frissítve: 2021. április 18. 08:22
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  PZoli
  • VIP
  · 3 hónapja
  Dispersion... after firing 4.79
  Feltűnt, hogy ez az érték extrém magas más hasonló kis alfás tankokhoz képest (180-320), általában 2.88, 3.36 vagy 3.84 ez az szám. Minél többet lősz, annál inkább nyílik szét a célkereszt a lövések között, bár nem tudom, hogy ez gyakorlatban érződhet-e, mert az 1.44-es célzási idő pedig nagyon alacsony.

  A hard és medium talaj ellenállási nagyon jók, de a soft nagyon rossz, így sivatagban, mocsárban szenvedni fog.

  Raging Raptor (egy streamer) feltételezi, hogy esetleg a "Spring challenge" esemény megint egy maraton lesz és ez lehet a nyeremény tank. Persze tudni ő sem tudhatja.
  Tavaly 3 maraton volt, ha idén ezt betennék, akkor már akár 4 is lehetne (minden évszakra egy).
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   BornToPay · 3 hónapja
   Én 90%-ra veszem hogy az AMX 30 lesz a spring challenge tankja. 11 fokos lehajlás, SA47 és majdnem light tank szerű mobility miatt jóval kívánatosabb mint ez, ezt WG is tudja.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    PZoli
    • VIP
    · 3 hónapja
    A legutóbbi francia maraton tank a Borrasque volt tavaly, ami szintén egy med. Azelőtt pedig az EBR 75.
    A legutóbbi német maraton tank pedig... Nos az nem volt még semmilyen a maratonban.
    Szóval majd meglátjuk.
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     Lnter · 3 hónapja
     Ne feledkezzünk meg a cseh heavyrol sem,azt is tempóban tesztelik, és az nagyobb durranás mint két új német/francia med.Egyébként meg a kpz07 már benn van a játékban, összehasonlításnal lehet nézegetni, szóval én ebben bízok,hogy ez a német rusnyasag kapja a maratont, de ki tudja, addig elég sok viz lefolyik a Dunán.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Nevetel · 3 hónapja
  Íme egy újabb köpködó tank! Majd akkor lesz ibegesítő amikor tier 6-os 7-essel fog bedobni ellene.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Kugamacsa · 3 hónapja
  Érdekes. Jelenleg a toronypáncél bugos, 95-nek kellene lennie, a löveg mellett pedig 160 mm-nek. A torony belső része repeszpáncél (15 mm) valamiért. igazából mind1. A jelenleg a játékban lévő német med. tankokhoz képest összességében jobbak a statjai. Aki csak OP tankokkal játszik annak teljesen fölösleges. A többiek, valahogy úgyis beszerzik. (előbb vagy utóbb :P) https://tanks.gg/compare/kpz-07-rh?t=panther-88%7Epz-58%7Eindien-pz%7Em48-rpz
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Lnter · 3 hónapja
   Ja, ez nekem is talány, a vertikálisan mozgó tornyot teljesen körül öleli egy csak horizontálisan mozgó gyűrű, ez 80mm. Ezen belül van pedig maga a "torony" a maga kőkemény 15mm-vel. Na mármost ennek szinte teljesen rétegelt pancelnak kéne lennie, csak nominálisan 95el. Ehhez képest tanks gg bárhogy forgatod a modellt csak "sima" 80at ír, valamint a megosztott info lapok is 80at említenek. Ez valami sötét mágia szarság, vagy valami feherorosz teret gorbitő kvantum fizikai megoldás,hogy miképp sikerül a belső páncélt eltüntetni, amit az lebukik a külső mögé.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Lnter · 3 hónapja
  Aki szerint ez egy "fos", meg fölösleges, annak ajánlom,hogy menjen fel tanks.gg-re,aztán ott felszerelve nezegesse ezt a vasat. Egy kis bond magiaval sima ügy a 3000(!?) dpm, azon meg aztán tényleg rohognom kell,hogy ez a 90es pennnel rendelkező HEvel 4800ra ugrik fel. Nem azt mondom,hogy ez lesz az új meta, kis szar alfaval skorpiora vadászni, de én egy izgalmas, nem (túl) broken premnek látom, amiből osszinten több kéne, a baszo alfas, meg hulldown csodagepek helyett.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   BornToPay · 3 hónapja
   Abban teljesen igazad van, hogy jót tesz a játéknak, hogy a tank nem egy broken sz*r és egy bizonyos játékstílusú rétegnek jó lesz ( aki szereti takarítani a TD-ket, meg brawlban is megállja a helyét annak ez nem rossz). Viszont. Snipera csak akkor jó, ha a legények csurig vannak pakolva skillel, meg ki van bondozva a tank,de akkor is csak csínján, mert a rendes sniperek pontosabbak már 8-ban is, nemhogy ha feljebb rak az MM. Flankelni is teljesen esélytelen, mert WG szerint úgy süllyed a tank a talajba mint az életkedvem 3 artys meccseken.Hát nem tudom. Én azért remélem hogy inkább a tesco AMX30 lesz a grindolós tank, az legalább a 232 pennel egy guruló pénzverde lesz.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Lnter · 3 hónapja
    Azért védem itt a mundér (meg a tank) becsületét mert úgy érzem a mi (mármint játékosok) fókuszunk is eltorzult. Itt van ez a tank, vannak hiányosságai/erősségei, de szerény véleményem szerint így klasszisokkal jobb, mint a legtöbb techtree-ingyenes vas, de semmiképp sem metadontő. Na ha erre azt mondjuk,hogy vacak (amiben részben igazunk van, meta premekhez képest), aztán itt a forumtarsaknak ezt fejezzük ki, terjesztjuk ezt a wot közösségben, és ezáltal rontjuk a hírét, aztán keveset adnak el belőle, észbe kap a wg, aztán kiadja nekünk az új retard biztos autoloader, "nagyfarku kant", ami aztán igazán baszatos lesz, főleg ha ellene játszunk. Szóval én azt látom ideálisnak, hogy önmérsékletet tanúsít az ember, és nem a következő rombolót várja. Csúnyán lebutítottam itt a folyamatot, meg nyilván nem a kritikus eszmecseret akartam... kritizálni, csak jó példának látom ezt arra, hogy mi játékosok miképp formáljuk a játékot, nem szükségképpen a jó irányba. Na,hogy kisirtam magam, teljesen egyet értek, ez egy igen réteg cucc lesz, aztán remélem akit érdekel, az megtalálja a számítását.
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     BornToPay · 3 hónapja
     Megragadtad a lényegét. Meg nekem sincs csak félig igazam. Kicsit elfogult vagyok amiatt, hogy én csak az igazán jó tankokra költök és emiatt azokhoz hasonlítom, holott ha megnézzük szegény Indien Panzert az egy hulladék ehhez képest. Viszont ahhoz tartom magam, hogyha Leo képzőt keres az ember akkor Kunze, ha meg pénzt akar csinálni ezzel nem fog a beteg drága skúló miatt.
     Ez a baj PC WoT-al, hogy a fejlesztős tankok ott vannak hagyva a f*szba azzal, hogy "szenvedj át rajta, úgyis a 9-es vagy 10-es kell neked" és a player is így van vele,ezért nem panaszkodik.Na én itt cserélném ki a Blitz fejlesztőcsapatát a PC-vel, mert ott legalább korrektül buffolgatják a tech tree tankokat is és tier 7 kivételével minden tierben jók az ingyenes tankok is.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Sezamme · 3 hónapja
   Nem árt hozzátenni a feketelevest is és már nem olyan szép ez a tank. Okádék talajellenállás ami miatt a végsebesség majd lesz inkább 45 mint 65. Borzasztó bloom lövés után ami miatt az effektív DPM majd szépen lecsökken. Hull down játék spot alatt felejtős vele, konkrétan a jelenlegi meta fele a retard 25% RNG miatt HE-vel csapja majd be a toronyfrontját. Inkább érdekes tank lesz azoknak akik szeretik a kihívást és unják már az aktuális metagémpléjt. Fos-e? Nem feltétlen. Broken? Sosem lesz. Fölösleges-e? Igen. Progetto, Buraszk, t44-100 mellett ezért pénzt kiadni csak a fentiek miatt van értelme.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Lnter · 3 hónapja
    Ehez még hozzátenném azt, hogy a gold ammoja HEAT 255 pennel 200 dmg és 4400(wtf?!)-es árral. Totál igaz, a kanyarban sincs totál használhatóság tekintetében egy progretto/Biszbasz mellet, de én látom létjogosultságát a nem meta tankoknak is, főleg ha van valami egyedi speciaitások,ami izgalmassá teszi őket. Látjuk mi az eredménye, ha a wg magára licitál a prémtankjaival, aztén mindent maga alá zúz a powercreep.Az igazi poén szerintem viszont mégis csak az, hogy megint prémeket tudunk csak itt veresnyeztetni, a tech tree megfelelője ennek az indian-panzer, mint már említésre került, a kanyarban sincs ehhez képest.
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     Sezamme · 3 hónapja
     Teljesen egyetértek. A powercreepre egyébként mostanság nem lehet panasz, szerintem az LT-432 óta leálltak az OP prémtankok gyártásával - > jó tudom EBR, de az inkább a játékmechanikai okokból broken. Ami mostanság dívik WG-nél az már egy hosszútávon kivitelezhető dolog. Fognak egy 8-9 tech tree tankot. Valamilyen alapértékét - mozgékonyság, alfa, DPM, páncél + mittomén - boostolják a tech tree-hez/többi prémhez képest egy másik alapértékét meg lebutítják: és voálá új prémtank. Nagy ritkán ebből az egyszerű kocsmai kotyvasztásból tökvéletlen sikerül nekik egy Buraszk ami úgy OP, hogy nem OP + úgy meta, hogy igazából nem is meta. Úgyhogy mostanság 10-ből 1X jól járunk, a másik 9 meg nem oszt nem szoroz = ezt én el tudom fogadni. Amióta a játékot lényegében lootboxok és prémtankok tartják fent (elmúlt 5 év?) , azóta változásra nem számítok ezen a fronton. Max reménykedni szoktam abban amit te is írsz, hogy az új tankok egyediek lesznek és megéri rátolni egy maratont + csengetni pár lootboxot.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  BornToPay · 3 hónapja
  Kis alfás sniper, zéró toronypáncéllal, a süllyedés meg 10 fok sincs meg. A célzásidő igen korrekt,de 0,34 alap pontosság? lol. Ez a tank arra lett kitalálva hogy az emberek meggondolják magukat és a Kunzét vegyék ki battle passból.
  Ha egy kezemen megszámolnám hány embernek kéne,maradna 5 ujjam.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  BigyoKapitany · 3 hónapja
  Adatai alapján egy fos, ráadásul ha tier limitet nem kapa akkor gyakorlatilag használhatatlan
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   RockyRuciano · 3 hónapja
   Ehhez annyit, hogy jópár paramétere jobb, mint a tech-tree megfelelő Indien-Panzer-é ---- ha tudsz játszani a Leopard 1 ág tankjaival, akkor valószínűleg ezt kedvelni fogod (fognád ? ).
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Proplayer · 3 hónapja
   Mit gondolsz , német tank nehogy már az orosz közelébe érjen.....
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    MicsBjukenen · 3 hónapja
    Kpz 50t eléggé baszóra sikerült.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Megtorlo · 3 hónapja
  “bevezésre kész” vagy kevés volt a kv vagy túl sok
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  alphajet · 3 hónapja
  Mint egy falat kenyér annyira kell . . . Abszolúte hiánypótló

  Bár mondjuk a kép alapján a csőemelkedése jó lesz tehát légelhárító feladatokra (levegőben repülő EBR) alkalmasnak tűnik.

KERES
© 2021 WOTINFO. Minden jog fenntartva.