Jelenleg 268 vendég és 2 tag online

2021. március 8. 17:02

Fekete Piac 2021 (03.08. 17:00): AMX 50 Foch (155)

Írta:
(18 szavazat)
41 hozzászólás

 X TD | Ár: 20M kredit | Elérhető: 15.000 db| ELFOGYOTT!

Utoljára frissítve: 2021. március 8. 17:21
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  LESIPUSK4S · 2 hónapja
  Ez a ganéj, agyamputált módon megírt überbrutál szar rendszer mi a rohadás alapján dönti vajon el, hogy kinek adja be a tankot, és kinek error-ozik????? aki sokat fizet a játékba, annak beadta, aki meg nem költ rá, az meg kapja be és egyen error üzenetet, lilahagymával???? vagy hogy van ez?
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   KLC_KTE · 2 hónapja
   Cáfolnám. A C_a_I, F2P accomon egy árva forintot nem költöttem a játékra, az összes prémtankot kifarmoltam maratonon, Tankrewardson, vagy a kötvényshopban jutottam hozzá, illetve a toborzóprogram is adott. Az egyetlen kakukktojás az FCM 50t, amit névnapomra kaptam ajándékba, de én magam és az acc nem költött rá. Ennek ellenére kb. 10 másodperc alatt meglett a tank, 1 hibaüzenet mellett. Szerintem inkább az aktuális ping dönthet.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    PZoli
    • Moderátor
    · 2 hónapja
    Örültem volna, ha nekem is dob hibaüzenetet a Turtle, de nálam azt írta, hogy "vásárlás folyamatban"... teltek a másodpercek, nem akartam ráfrissíteni, nehogy megszakítsam a folyamatot és vagy egy perc múlva meg megkaptam a képernyőt, hogy elfogyott a cucc, de nem volt semmilyen hibaüzenetem.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   PZoli
   • Moderátor
   · 2 hónapja
   Van néhány ismerősöm, akik rendszeresen vásárolnak és van közöttük olyan, akinek összejött a Turtle Mk. 1 és valakinek nem. Én ugyan már egy ideje nem fizettem, de amúgy 3-4 ezret beletettem a játékba a 10 év alatt és nekem sem sikerült. Tudom, hogy egyszerűbb lenne hibáztatni valakit a pech miatt, de egyszerűen csak arról van szó, hogy ahhoz kevés a hardver, hogy 1-2 másodperc alatt elbírja az 50.000 kérést, amit klikkelnek a játékosok. Túl nagy lett az érdeklődés a korábbiakhoz képest és erre nem készültek fel rendesen a WG-s srácok.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Acélmedve · 2 hónapja
    A WG-nél ezért a pár percért nem fognak egy óriási hardver frissítésbe kezdeni. Nem éri meg nekik. Olyan, mint a Neptun szerver. Tantárgyfelvételkor/vizsgafelvételkor egyszerre próbálnak több százan bejelentkezni, viszont az oktatási időszak többi napján alig szoktak belépni.

    Az év 99%-ban megfelelő a kapacitás, 1% miatt meg nem fogják ilyen költséges kiadásokba verni magukat.
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     ce1018 · 2 hónapja
     Mintha ezért találták volna fel a felhő szolgáltatást, és a mögötte lévő virtuális szervereket. Az a lényege, hogy ha 1 szerver kell, akkor veszel 1 szervert virtuálisan, de ha jön a tárgyfelvétel, akkor veszel (veszel=bérelsz) még 4 szervert és elosztod a terhelést. Arra a 2X1 hétre kifizeted az szerver árát, az év többi napján meg fizeted az 1 darab szervered. Nyilván a hátránya, hogy a szerverpark nem a te fikikai tulajdonod. Ugyanakkor nem is neked kell bajlódnod a hardwarek fejlesztésével, cseréjével.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  ce1018 · 2 hónapja
  Érdekes egy tank.Én 23 misit adtam ki rá annno talán egy előző BM-en. Érdekelt, mert táras, tetszett a nagyalfa. Top tierként meg lehet vele lőni 5k környékét, de saját tierban már szenved. Sniperkedni pontatlan és lassú a lőszere. Az átütése nem léenne rossz, de ritkán találod el azt amit célzol. Az 5 sec sok, a teljes töltés meg egy élet. Nem meta tank, mégis jobb lehet klánnal, mert nem hagynak magadra miután kitáraol...Kb. az egyetlen tank amin használom a célzáspontosítót, mer a halálcsillag pontosabb (vagy nem az, csak ha nem ütöd át, akkor is kapsz 500 damaget). Összeségében véve van hogy használható és jó kört mész vele, van, hogy a pokolba kívánod. Ha legalább az az 1 tár fullra sebezne nem lenne roszs tank, de 1 tuti pattan, 2 sem ritka és akkor már lőttek a jó damagének a csatában. Ha nyerő a csapat minden bemegy, ha bukó a meccs még za RNG is szívat.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  PZoli
  • Moderátor
  · 2 hónapja
  Kedd hajnali ajánlat:
  IS-2 (Berlin) tier-7 prémium
  zárt aukció, induló 1 millió kredit, 15 ezer darab
  https://tanks.gg/tank/is-2-ru
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Proletar_Kukutyin · 2 hónapja
  Úgy fest, ez az esemény nem nekem való. Az egyetlen tank, ami érdekelt volna a Fekete Piacról, de az árát nézve nem bánom, hogy lemaradtam róla. Tized annyi kreditem van jelenleg, max. marad majd a sima Fosh B.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Ravenholm · 2 hónapja
  5 után farmoltam. Kb 30 percig láttam csatákban. A sok idióta az első 2 percben döglött vele. De tényleg szánalmas volt amit müveltek a nagy draga géppel.. Rohantak közelharcban frontálisan a kokit meg kapták.. Aztán 30 perc utan nem volt csak max 9 es meg 8 as csatám a t34b vel 10 es 1 sem. Drága volt a fo(s)ch úgy látszik...
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   torta.karoly · 2 hónapja
   az erőltetett helyesírási hibák által megalkotott kommentjeidnek összesen nincs annyi degenerációt reflektáló értéke, mint amit most teljes komolysággal ide böfögtél. világklasszis
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Ravenholm · 2 hónapja
    Biztos ő is megvette
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  mannfreed1 · 2 hónapja
  nékem ezt-e jószágot még kibírtam húzni mielőtt kivették volna a sorálomárnyból , nagyon bosszantó jószág , kit befogsz vele pusztul , ha kitárazol oszt nem figyelsz pusztulsz
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   sipmester · 2 hónapja
   Eskü, csak azért léptem be, hogy nyomjak egy like-ot erre a kommentre. Szétröhögtem magam rajta!
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  nagypal · 2 hónapja
  Ilyenkor nem vérzik a szíve utólag Foschnak, hogy minden tankot meg tudott volna a feleslegesen álló 200M kreditjéből venni? Hiszen T22-je neki sem volt. Nem fáj érte a szíve? Focht a Foschnak
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  WOT2014 · 2 hónapja
  az idei BM termése (az AMX 50 Foch nehéz dió volt, de 15 hiba után beadta )

  TL 1 LPC, Skoda T27, WZ-111 Qilin, 50TP prototyp, AMX 50 Foch (155)

KERES
© 2021 WOTINFO. Minden jog fenntartva.