Jelenleg 372 vendég és egy tag online

2021. március 7. 19:09

Fekete Piac 2021 (03.07. 17:00): T-22 medium

Írta:
(13 szavazat)
87 hozzászólás

 X MT | Induló licit: 15M kredit | Elérhető: 12.000 db

Utoljára frissítve: 2021. március 7. 19:11
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Wot_Tokfilko · 2 hónapja
  Dezgamez rakott fel egy vicces videót arról, hogy neki nem sikerült megvenni a T22-öt, pedig több, mint 40 milliót licitált érte. Ez is mutatja, hogy a CC-k sem kapnak belső infót mindenről.
  https://www.youtube.com/watch?v=O0NhNlSi-qw
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  bence.szabó · 2 hónapja
  Haha, a sok majom aki eladta a felszereléseit és nem használt tankjait azért, hogy vegyen 50 milláért egy tankot amit ugyan úgy nem fog használni mert használhatatlan akár egy 140 hez képest is 😂 😂 😂 bohócok vagytok
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   BaliSan · 2 hónapja
   Aha, a sok majom is, aki oldtimer autót vesz, több 100 millió dollárért, aztán nézi a garázsban..... Ne irigykedj, neked is meglehetett volna. Biztos van, aki nem 200 wn8-at rak össze, és tudja használni.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Mvittmann · 2 hónapja
  Milyen érdekes...van aki kipucolta a fél garázst és licitált rá 40et, viszont nem kapta meg olyat ír, hogy nem is bánja stb. Nemár, ez vicc
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Tomato · 2 hónapja
   Olyan tankokat adtam el amikkel nem megyek már kb fél éve.Sok más tizes ki van fejlesztve, amik kredit hiányában nem lettek megvéve.Most frissül a garázs, vannak még érdekes tankok a fejlesztési fában.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   FleiszG · 2 hónapja
   Ha tényleg nem bánja, akkor mi van.
   Szerintem azok bánhatják tényleg akik aranyat váltottak kreditre illetve a pénzért vettek aranyat csak ezért.
   Engem inkább az fog zavarni, ha nagy részük (köztük én is ) rájönnek hogy menni felesleges / tárolt kredit volt igazából a kezükbe (pl nálam csak olyan tankokat adtam el amikbe már nincs legényég, felszerelésből is maradt mindegyikből 2-2 db, fogyócikk amit használok 1200-1500 db + nagyokból 200-300 db).
   És ha vége lesz a BM-nek akkor nem akarják visszavenni a cuccokat akkor majd elkezdenek arannyal lőni, mert lesz elég kredit
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  nem_vagyok · 2 hónapja
  122TM-mel voltam ellene az előbb, a tag használta a fordított sidescrapet, de golddal simán belőttem, és ki is nyírtam. Csata után megnéztem, hogy jó játékos volt a pali, csak biztos elbízta magát. Ha megnézitek tank.gg-n, akkor látjátok, hogy van egy vékony rész, amit nem takar az üreges páncél legfelül, és ott simán belőhető a T-22-es. Vagy ha apcr a prémium lőszeretek, akkor még a lövegpajzs is bevihető.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   maxi80 · 2 hónapja
   Láttam én is hasonlókat, Obj140 szétszedte az oldala semmit nem fogott.Szemből simán üthetö.
   1.5k sebzés volt amit eladtak, 1 csatában volt 2800+ sebzés da az még akkor is tdzett mikor 4k HP elönyben voltakSzószó elötte szóló kollégának az írásában van a kulcs. (ami eszembe se jutott, akkor volt op amikor még a gold nem alaplöszer volt)
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  AMD5 · 2 hónapja
  Nekem lenne egy érdekes kérdésem, hogy az újak is érzékeljék miért licitáltak 50-80 millákat a veteránok. A T-22 med régen brutálisan OP-neks zámított. Az érdekelne, hogy ki nyerne ha a régi 22-es találkozna egy Chieftainnel? Mind a kettő a X-es koronázatlan királya. Az előbbi multi időben az utóbbi ma. Melyik lenne jobb? Mennyire releváns ezeket összehasonlítani?
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Black_Sheep_01
   • Moderátor
   · 2 hónapja
   Csak gondolatkísérlet szintjén: egy T-22 med szakasz 5 éve a nerf előtt ledarált minden ellenfelet, esély sem volt ellenük. Egy Chifi szakasz erős ugyan, de nem jelentenek megoldhatatlan feladatot. Annyi a különbség, hogy 5 éve sokkal kevesebb T-22 jelent meg randomban, jellemzően a top játékosok kezében, mint Chieftain; továbbá akkoriban kevesebb tanktípus volt, most viszont vannak olyan gépek, amik a Chifi közelében vannak erő tekintetében. Régen nem volt jellemző a goldspam, ma már azon lepődök meg, ha alaplőszerrel kapom az áldást. Mindenesetre érdekes volna visszabuffolni a korábbi szintjére, de tönkrevágná a randomot.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Mikroby · 2 hónapja
   Szerintem semennyire nincs értelme az összehasonlításnak, de játszunk el a gondolattal.

   Egy elméleti helyzetben, ahol két ugyanolyan képességű játékos játszik, azonos felszereléssel, döntő tényező lehet a helyszín, mert városban a T-22 esélyesebb, míg dombos részen a Chifi, tekintve a T- 22 0 gundepjét.
   DPM-ben minimális eltérés van, átütésben is, én nagyon vagy-vagy tennék tétet akármelyik győzelmére. Mondjuk ott van az rng ami ugye kiszámíthatatlan.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  panzerツ.8 · 2 hónapja
  Ez a licitálás egy vicc hiába teszel dupla annyit úgy se elég a fix ár sokkal jobb aki ne kell az fel kell 5 órakor és megveszi ennyi. Ha a FV is bent lesz véletlenül mint múlt évben és 15M kezdő licit leesz rá szerintem kb. 100M lesz az alja egy sima játékosnak akinek van élete annak esélye sincs ezeket elvíni.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   PZoli
   • Moderátor
   · 2 hónapja
   Megértem a csalódottságod. A Halálcsillag már bent volt kétszer, szóval a 100 milliós játékosoknak már rég megvan, így ott nem lenne ekkora árverseny. Valószínűleg pont azért, mert már kétszer bent volt, most nem lesz bent. A fix-nek pedig az a hátránya, hogy ott nem feltétlen a gyors klikk, hanem a ping is dönt, illetve nem fair azzal szemben, aki nem tud az első percben ott lenni. Fixnél és licitnél is van pro és contra. A licit amúgy többet hoz a WG-nek, szóval érthető, hogy idén is az ajánlatok kb. háromnegyede az.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Talicska · 2 hónapja
  Egyik szemem sir a masik nevet.....40 k -ert nem jott...legalabb megmaradt a kredit.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Doma · 2 hónapja
  Haver 40550000.ért elhozta. Én pedig 40100000.ért otthagytam.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Doma · 2 hónapja
   Na havernak meg is volt, az első 3 meccse vele 0win 3 loose. Azt mondja soha többé nem megy vele randomba. Első meccsen, a saját medium csapattársai nyél gázon bele hajtottak lökdösték, 2x obj 140 volt, akik blokkolták ok nélkül, egyet tudott lőni ami 280at sebzett, meg 5 misst...-28.000credit. Páncél felfogása 0 volt. Második meccsen e50m, obj140, 60tp ugyan ez, lökdösték bele hajtottak, blokkolták 5 találat 1440dmg, 9miss 800 blocked dmg -32.000credit. Aztán jött az utolsó meccse, itt nem lökdösték 10 találat 2980dmg 400 blocked dmg éppen túlélte 100hp alatt -25.000credit. Véleménye szerint, azért adott pénzt, hogy játszani se tudjon, creditet is nagyon vigye, plusz atom low roll az ágyúja, többet visz 300alá, mint fölé. Szerinte egy kalap szar és a páncélját minden átlövi szemből. Gun dep full kaka, elég egy otthagyott tégla darab és már el sem találod a type5 kupoláját 10méterről úgy fölé megy a cső. Plusz lehetetlen vesztes meccsen pluszba kijönni vele. Monjuk egy 320as ágyú még akkor sem hoz sokat, ha eltalálsz vele valamit tier x-ben. Most már még jobban örülök, hogy érvénytelen lett a licitem. 🐣
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    pi_pi · 2 hónapja
    Tegnap volt kettő a csapatomban, kettő meg az ellennél.Érdekesség, hogy nálunk lila játékosok voltak vele, ellennél meg kettő zöld.A két lila 4000 felett lőtt vele a zöldek 600 és 1200 dmg-t. :-)Az egyik lila írta, hogy 52millát rakott rá liciten. :-))
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    PZoli
    • Moderátor
    · 2 hónapja
    A mondandód első felében annyi történt, hogy seggfej játékosokkal került össze, akik valószínűleg szintén licitáltak, de nem jött össze nekik és így adták ki magukból a dühüket. Szerintem ez a fajta ellenséges hangulat hamar elmúlik.
    Szerintem 3 csata kevés egy tank megítéléséhez (már ha jól értettem, hogy ebből történt konklúzió), Amiket írsz a tank tulajdonságairól, azok tudhatóak voltak kis utánjárással (én csak az aukció ideje alatt néztem utána és kb. képben voltam ezekkel). A tank finoman szólva sem OP, egy különlegessége van, az a sidescreep-je. A tank nagyon fel volt hypeolva és szerintem sokan azért akarták, mert látták, hogy milyen összegeket írnak licitre a fórumokon és azt gondolták, hogy ez durván erős cucc.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    maxi80 · 2 hónapja
    Ne haragudj, valahogy megnyugtatott hogy nem lett 36milláért.2015ben nagy op volt, nagyon akartam, most nem sok kellett de nem az a gép ami akkor volt, vagy a sok változás vagy sok új tank miatt lejárt felett is az idő.
    Barátom mondta ha annyira jó lenne akiknek megvan használná is és igaza van. Random 1k csata alatt átlag ha 1x belebotlottam.
    Most majd tudom tesztelni az oldala mit bír, mert minden más gyenge.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Wot_Tokfilko · 2 hónapja
    Elég szomorú amit írsz. Valószínűleg a WG és a Covid okozta frusztráció is szerepet játszik ezekben az emberekben. Talán pár hónap múlva már nem lesz ilyen a helyzet. Mondjuk az Arany WZ később is szúrhatja mások szemét, a T22 kevésbé fog kilógni a sorból.

KERES
© 2021 WOTINFO. Minden jog fenntartva.