Jelenleg

16
látogatónk van

2021. február 10. 05:16

122 TM maraton (02.12-02.22)

Írta:
(31 szavazat)
137 hozzászólás

Pénteken új tank maraton indul, melyben a tömérdek értékes jutalom mellett a 122 TM kínai VIII-as közepes tankot szerezhetjük meg magunknak:

Szabályok

A maraton időtartama: 2021.02.12. 09:00 - 2021.02.22. 09:00

A maraton 10 napig tart és 10 egymást követő szakaszból áll, melyek mindegyike két módon teljesíthető:

 • Elkötelezettséggel: Ezek főleg a megszerzett alap XP köré épülnek majd és Tier VI-X tankokkal teljesíthetünk őket. Kizárólag azon csaták számítanak, melyekben a top 10 alap XP szerző közt végzünk (mindegy ki nyer vagy veszít).
 • Kiválósággal: Ezeket a némileg komplexebb kihívások, melyeket csak Tier IX-X tankokkal teljesítünk.

Ha úgy érzed, hogy nem teljesítheted az összes küldetést, akkor is megéri belevágni, ugyanis minden egyes szakasz teljesítésével -10%-os árkedvezményt kapsz majd a 122 TM árából a boltban (tehát ha a 6. szakaszig jutsz el, akkor eredeti árának 40%-ért veheted majd meg a tankot). Fontos: Ha kiváltod a csomagot, a kifullozza az összes küldetésedet, amiket utána már nem teljesíthetsz.

Mindegy melyik módon teljesítünk egy küldetést, a játék automatikusan továbblép a következőre, ha ez megtörténik. Az egyes szakaszok teljesítéséért is jutalmakat kapunk, íme a teljes lista:

Miután teljesítettük mind a 10 maraton küldetést, plusz speciális napi küldetések nyílnak meg számunkra (lásd lejjebb). Minél hamarabb teljesítjük a 10 maraton küldetést, annál több jutalmat szerezhetünk meg a napi küldetésekből is, az ideális eset tehát nyilván az, hogy már az első napon megszerezzük a tankot (ez nyilván a prémium csomag megvételével a legéletszerűbb).

 • Minden nap egy új napi küldetés válik elérhetővé.
 • Ha kimarad egy napi küldetés, akkor azt utólag már nem teljesíthetjük.

A napi küldetések összesített jutalmai:

Maraton küldetések

Speciális napi küldetések

Utoljára frissítve: 2021. február 23. 09:16

NE KONTEÓZZ, NE SÍRJ! Mielőtt kommentelsz, ezt feltétlen olvasd el!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  KLC_KTE · 1 éve
  Véget ért a grind. Nem volt egyszerű, mivel tankokat húztam, ha már úgy is menni kell, akkor miért ne alapon... Az AMX 13 75, az ISU-152 és a M48 Patton így közelebb került. Az utolsó szakasz rendesen megizzasztott, az alig 40%-os WR nem segített, ahogy az sem, hogy kezdtem besokallni. Sebaj, 410 ~+7-9% csata alatt meglett a tank. Amennyiben végig FCM-mel, Guarddal és T-34-85-tel tolom, talán én is hamarabb végzek, de így sem vagyok elégedetlen, főleg, hogy ezen tankokra meglett a 2., 2., 3. GM.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  tamás.kovács · 1 éve
  Nekem ma meglett a tank,nem kellett érte megszakadni! Tier8 premium tankokkal toltam felváltva,napi 30-40 meccs 25.000-30.000xp. Sokan ott rontották el,hogy tier 10-el nyomták és az vitte a pénzt is,de alap xp-t nem hoz annyit,mint a premium 8.-as! Én így ingyen tankkal,meg 19 millió plusz ezüsttel zártam az eventet,nekem megérte,black market előtt. Plusz még ma megcsináltam a 2500-at sebző 122 TM küldit,ami adott 3 nap prémet és egy 250.000-es füzetet,azt hiszem elégedett lehetek. Aki még tolja,annak kitartást!
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  BudaiD · 1 éve
  Tier VI-ban, szinte csak prém medekkel játszva:
  1. nap: 74 csata 24006xp; 2. nap: 75 csata 32785xp; 3. nap: 90 csata 40876xp; 4. nap: 16 csata 5337xp; 5. nap: 40 csata 16278xp; 6. nap: 0 csata 0 xp; 7. nap: 19 csata 8657xp; 8. nap: 70% kedvezménnyel, 6085Ft
  Vasárnapig nem tudtam volna (igazából nem is kívántam) még 10%ot kifarmolni.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Mikroby · 1 éve
  Nagyon jó kis tank, megérte.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Kriminalis · 1 éve
   Mitől olyan jó?
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Mikroby · 1 éve
    Igazán nem tudom megmondani, talán azért mert nem az a szokásos.
    Oké, a lassúsága meg a töltésidő hátrány, de megvan a maga bája, tényleg a 430U-hoz tudnám hasonlítani 8-as szinten. Ha azt ismered, ezt is.
    Talán azért, mert ha odalőttél, "akkor oda van lőve" kéremszépen.
    Meg az sem rossz, hogy nem igényli a goldot, farmolás szempontjából.

    Közben elgondolkoztam rajta, miért is tetszik nekem.
    Azért, mert a töltésideje végett gondolkodásra késztet.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    BudaiD · 1 éve
    Nagy bökő van rajta
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     perretz · 1 éve
     Ne idézz, bevonzod.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Mikroby · 1 éve
   Tényleg jó tank - szerintem, megcsináltam 9-ig, 2K ft-ot meg a hülyének is megért.Jó pen, egész pontos ágyú, egy kicsit lassabb, meg töltésidő, de viszont van páncélja.
   Ha nem kínai lenne hanem orosz, lehetne 430U - Prototype simán.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  cobrati84 · 1 éve
  Valaki nem tudja, hol lehet megnézi, hogy egy adott tanknál mi a high caliber szint? Meg szeretném nézni, hogy melyik 9-es és 10-es a legkisebb.
  Köszi
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   VaFec · 1 éve
   Nagy kaliber: A legtöbbet sebző játékos kapja egy csatában. Az ellenséges csapat összesített életerejének legalább 20%-át el kell érje a kiosztott sebzés és többnek kell lennie, mint 1000. Csapattárs sebzése esetén a medál nem kapható meg. Ha két játékos ugyanannyit sebzett és elérhetik a medált, akkor az kapja kinek több tapasztalati pontja lett a csata végén.
   Ez azt jelenti, hogy minden csatában más az elérendő sebzés, mert minden csatában más és más az ellenséges csapat összHP-ja.
   https://www.wotinfo.hu/index.php/item/7515-wot-wiki-kituntetesek
   ui.: ez a kérdés jobb helyen lett volna a csak egy kérdés topic-ban!
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    cobrati84 · 1 éve
    Jah jogos. Kevertem a kiválóságjellel. Köszi.Amúgy tök mindegy. Most vagyok az ötödik szintnél. Vagy véget ér a csata 2 perc alatt és nem tudok lőni max kettőt és vesztünk, vagy nyerünk 15-0-ra ( néha azért 1-2 tank elesik ) de mire odaérek lőni vége a meccsnek Már viccesen fogom fel. De ez szerintem generált bullshit, kizárt hogy ennyi hülye mozogjon egyszerre a pályán.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  zsoleszka07 · 1 éve
  Hát én nem értem mi volt ebben a nehéz, vért, verejtéket , időt, családot nem kímélve simán megcsináltam, ma reggel meg is lett, megkaptam a 10% os kupont a célomat elértem!
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Shewolf · 1 éve
  Az Elkötelezettség szakaszokat csinálom, 7. szinten vagyok. Nagyon elhordták mindennek szegény marhát, de ettől függetlenül is megcsinálom, mert én szeretem a "szar" tankokat 😂 btw a 274a is nagyon le lett szólva sok helyen, pedig szerintem kifejezetten jó tank (tessék megvárni azt a célzási időt - főleg ezért bántják)
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  nem_vagyok · 1 éve
  3. Nap: A tier 10 még mindig egy állatkert, de úgy tűnik többen is rájöttek, hogy 6-os szinten könnyű kifarmolni az xp-t, ezért azt a tiert is befertőzte kicsit a maratoni láz
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Ravenholm · 1 éve
   Én prém tankokkal farmoltam. Meguntam a sok nyomorultat. Aztán 9es német arty... 20 ezer xp kellene a 10 eshez. 10 csata vele és abból 1 győzelem. Persze nyilván az is városi mapon hogy jó sz#r 4x es legyen. Brutális ami megy most a játékban. Lehet t7 ben kellene farmolni de arra csak 1 su 122 44 van. Amikre meg pénz kellene m103, e75, t95, borsig. De talán belesz#rk és kihúzom a retkes revolveres francia artyt.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Proletar_Kukutyin · 1 éve
    "...retkes revolveres francia arty" Na, ezen jót röhögtem.
    Végül is csak az egyik legjobb tüzérről van szó. Gyorsan mozog (önmagához képest), forgótornyos, táras. Tény, hogy nem egy lövéses halálosztó, de kritikus sebzésre, lánctalp gyalázásra, kábításra (ezzel együtt, ha nem alszik a csapat, akkor kábításra sebzéssel járó támogatásra), ezáltal a csapat támogatására tökéletesen alkalmas. És tény, hosszú a töltési ideje. De ezalatt az idő alatt a játékos szépen odébb helyezkedik, mert ugye nem betontalapzatba épített, fix ágyúk vagyunk, hanem lánctalpasok, akik mozogni is tudnak. Összesítve azt mondom, ez egy remek gép.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Slandyke · 1 éve
    A BC 155 58 nagyon jó! Ha killekre vagy sok assistra megy az ember, akkor az a legjobb. Rangsorolt csatákban szinte csak azt használtam. Nagyon mozgékony ráadásul, szóval, ha failcascade van, vagy bukik az egyik oldal, még simán játékban tudsz maradni.
    Ami a marathont illeti.. Holnaptól dolgom van, szóval nem vártam meg a 80% -ot, ahogy egyébként terveztem. Így is 10 alatt megkaptam és simán megérte. Beraktam Dakill -t parancsnoknak. A tank viszonylag jól fordul és nem vészes a gyorsulása. Persze emelkedőn csak fújtatva kapaszkodik. Egy mozgékonyabb heavy feeling. Ágyúja teljesen jó. Én a páncéllal is meg vagyok elégedve. Egyelőre nem ismerik. Az tény, hogy a hosszú töltésidő miatt védtelennek érzi magát az ember. De összességében nem rossz. Szerintem.
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     AGNVSDEI · 1 éve
     ...manapság nincs IDŐM a játékkal játszani (de az event kedvéért kicsit "leporoltam" a Super Conq -emet + STB-1 -el gurultam pár kört) 45 csatával, 70% -os discounttal kiszálltam.... 5 csatával rákerült az első GM a tankra... Nem rossz ez a kínai vas... (EVE -s szakzsargonnal élve, range -re kell fittelni...) és tényleg működő páncélja is van... persze 5 skilles kínai legénység teszi a dolgát a tankban... https://ibb.co/mvDBk3K
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Tomato · 1 éve
  Tegnap mentem pár kört, 18 csata, 14 vereség. Nem tudtam felhasználni az 5 prémium xp szorzást sem, mert nem kockáztattam meg egy idegrohamot. Mindenki akarja ezt a szart, de eséllyel csak nagyon kevesen indulnak érte. Tier 6-10 ig mentem. Nehéz tank hátul a bokorban, könnyű tank beírja Yolo, aztán megy megdögleni. Arty elsüllyed, medek egymást lövik az ellenfél helyett.Jó lenne külön marathon szerver, ahol aki akarja húzza ezt a szart, a többi meg játszon nyugodtan.Agyf@sz ez az egész.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   FleiszG · 1 éve
   Teljesen igazad van! Én is csak a prém szorzókért megyek fel.Az első prémem a type 59 volt anno, nem kell más kínai prém( de már nem is játszok vele)
   Személy szerint nem vagyok érintett a maratonba. Ilyenkor mindig kedved kapok egy kis accountot létrehozni és kihúzni egy már elöregedett tech tree-s prémiumot. Csak nem 10 napom van rá hanem 15 napom
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   gomes · 1 éve
   Most már ötletem sincs hogy lehetne egy olyan mm rendszert létrehozni ,hogy mondjuk ne száz csatára jusson egy izgalmas ütközet.Tegnap pl. full 8-as csatában volt 8db 0 sebzéses csapattárs lorr,bc12,s1,progetto amikre kapásból emlékszem és ebböl vagy 4 fö 5000 pr feletti játékos volt.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    EnuresisNocturna · 1 éve
    El mondom neked ez úgy történt. Hogy ha én lettem volna a Progettóval. A közepes oldalon elhelyezkedve: 1- mindenki más elmegy a vakvilágba előttem meg megjelenik az összes gyors közepes és könnyű enemy és annyi.2- felderít az első kerekes öngyilkos jelölt majd az arty belém basz úgy 1000-et és garázs. 3- egyedül rongyolok fel Mines dombjára. Majd végignézem ,hogy feljön utánam egy VK 168.01 Mauerbrecher teljes életerőn meg az apró. Végeredmény ugyan az. 4- ami mindenkivel megtörténhet ha van családja, felkel a gyerek/asszony vagy bármi egyéb más dolog pl elkap a hasmars. És már kész is a sztornó csata
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Eddye68 · 1 éve
   Hát én tegnap 5csatát toltam ma csak kettőre volt türelmem.Nem volt kedvem magam felmérgelni.Hát igen itt mindent lehet , kivéve jó csatákat menni és szórakozni.Na azt nem.Lényegében pont a WG fog bennünket leszoktatni a WOT-ról.
© 2022 WOTINFO. Minden jog fenntartva.