Jelenleg 268 vendég és 2 tag online

2020. december 10. 05:47

Holiday Ops 2021 - Lootbox nyitási esélyek

Írta:
(34 szavazat)
97 hozzászólás

2020 nyarán Kínában megjelent a WOT új verziója, melyhez a helyi jogszabályoknak megfelelően nyilvánossá kell tenniük az egyes jutalmak elnyerésének esélyeit is. A lootbox jutalmak a következők:

 • 250 arany + Tier V dekoráció + Random dekoráció
 • + valami a következő listáról:
  • 85,94% eséllyel: prémium fiók, arany vagy kredit
  • 11,66% eséllyel: Tier III-VI prémium tank
  • 8,4% eséllyel: Tier VIII prémium  tank vagy 3D stílus
Utoljára frissítve: 2020. december 10. 06:15
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  werz · 4 hónapja
  Überelek mindenkit. 3. éve veszek ládálat. Mindig 25-öt. 8-as tankot egyszer sem nyertem. tavaly volt egy 5-ös. Az idén semmi. 10000 arany ,12 nap prémium, 2 db 3d stílus, de pont az amire nincs szükségem. 2,1 millio kredit. tank semmi. Hat telea hócipőm. De mit várok az életben ugyanilyen szerencsétlen vagyok. Gondoltam az idén hátha egy 8-as.. De nem. Jó nem is költök a játékra egyáltalán.. ez a bosszú érte. Hmmm. értem WG. Köszönöm.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Kriminalis · 4 hónapja
   Hidd el nem überelsz olyan sok mindenkit. Amit itt látsz az a dolgok szebbik fele. A többség közel azt/ugyanazt nyitotta mint te.
   Olyan ez mint pl Dubai. Kimész, és tátott szájjal nézed azt a luxust, amiben ott élnek. Közben meg az eldugott nyomortelepet, ahol a modernkori rabszolgák dolgoznak már nem látod.
   Ezért csalóka minden ilyen event. Tankokkal szeretnek az emberek dicsekedni, de ha csak a "minimum" körül nyitnak, az már nem akkora hír hogy ide kitegyék.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   PZoli
   • Moderátor
   · 4 hónapja
   A WG teljesítette, amit ígért, megkaptad a garantált nyereményeket. Az, hogy te azért veszel ládát, mert bízol a szerencsédben, hogy tankot nyitsz, az már a te plussz elvárásod és mivel ez nem teljesült, ezért rosszul érzed magad. Sajnálom, hogy csalódtál. 2016-2017-ben vettem ládákat, azóta egyet sem, pont azért, hogy elkerüljem a tiédhez hasonló hozzászólás írását. A 9 év alatt 3-4 százezret költöttem és nem voltam nálad sikeresebb a ládanyitogatásban.

   Teória 1: a wg azoknak kisebb RNG-t ad a ládáknál, akik kevesebbet költenek, hogy "büntesse" őket, mert ennyi pénzért nem érdemelnek tankot, de ha vesznek még 25-öt, akkor már talán "megbocsát" a cég.
   Teória 2: a wg azoknak kisebb RNG-t ad a ládáknál, akik többet költenek, mert azok úgyis hajlandók fizetni a játékért és ezért, hajlandók venni még 25 ládát.

   Amint látod, bármelyik szempontból (keveset fizető és sokat fizető) fel lehet állítani teóriát a nem túl szerencsés nyitásokra. Ez hit kérdése. Ha azt akarod hinni, hogy a WG bosszút állt rajtad, akkor az a te dolgod, bár teszem hozzá, erre semmi bizonyíték nincs, de hát ezért nevezzük hitnek vagy elfogadhatod azt, hogy, ez tényleg csak pusztán szerencse és neked megint peched volt és persze erre sincs bizonyíték, ez is csak hit.
   A döntés a tiéd.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    werz · 4 hónapja
    Igen , de lottót is azért vesz az ember, hogy nyerjen, nem? Mondjuk ott sem volt szerencsém..
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   AMD5 · 4 hónapja
   Én is gondolkoztam rajta, hogy lehet-e benne valami hogy aki évközben fizet annak jobban dobja-e a tankokat. Az algoritmusban benne van-e hogy sokat költöttél már vagy alig, néha. Nagyon sok klántársam akik csak 25-75-ösöket vettek egy-egy darab vásárlásával sorra nyitották mindkét új prémtankot, de ők már rengeteget költöttek erre. Én is sima 2*25-ből az összes kis tankot és a GSOR, Bisnte combót. A Borr már megvolt.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  LacaEnci · 5 hónapja
  75 lunar láda: 42 nap prém, 31650 arany, 6 milla kredit az összes 3D stílus, Bourrasque, Bisonte meg az összes kicsi tank van ami többször is. Köszönöm WG!
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  BaliSan · 5 hónapja
  25 Láda: 6os prém 2x, 3as prém, 2 3D festés, 3 8as tank(ISU,Boroskóla,Gsor). Szóval 1 3as tank, 1 6os tank, 3 8as tank, kb 13ezer gold, 30 prém nap prém. A tavalyi 100+ ládás bukóhoz képest elégedett vagyok
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Caesar_cart · 5 hónapja
  Tudnak ezek a WG-s fiúk. Nem dolgoztak semmi újon, de elnézve a kommenteket a héten többet kaszáltak mint a Cd Projekt Red.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  ladislawus · 5 hónapja
  Először vettem ládákat,egy 75-ös pakkot. Gsor,Bisonte,Matilda,a francia 6os,meg még egy. 36000 gold,masfél hónap prém,6 milla kredit,3db 3d skin. Ahogy olvasgatom azért szerencsém volt 🙂
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Uncle Sam · 5 hónapja
  Én látom rosszul, vagy tényleg nagyon kis eséllyel dobálja be a "boroskólát"? Arányokhoz képest elég vérszegény belőle a nyitási arány.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Harckocsizo_83 · 5 hónapja
   Nekem elsőre kiadta a Bourrasque-ot.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Sityu91 · 5 hónapja
   Ne várd annyira. Hidd el, van tőle sok jobb nyolcas prémium tank.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Uncle Sam · 5 hónapja
    Én nem várom, ez az én benyomásom. Megvettem a magam 25 ládáját és azt kaptam amit vártam. Kis tier tank, arany, prém. napok. Arra céloztam amit hallok a környezetemben: aki nyolcas tankot nyitott , kapta az olaaz tárast, GSOR-t, vagy úgy járt mint én, de a francia tárast szinte senki sem kapta meg.Ezért van az a benyomásom, hogy a WG kisebb esélyt adot a tank nyitásásra.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  kripton1 · 5 hónapja
  Sziasztok Én összesen 61 ládát vettem, és egyetlen 8as prém tank sem volt bennük . Mondjuk rengeteg arany és 3D stílus igen. Szóval ennyit az esélyekről ...
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Uncle Sam · 5 hónapja
   Ez egy lutri. Ha arra játszol, hogy 8.-as prém.tankot nyersz, mindig csalódni fogsz. Lásd: QuickyBaby 250 valahány láda után nyitotta ki az első 8.-as pém.tankot! Ennek az egész láda nyitogatásnak annyi az értelme, hogy kapsz aranyat, prémium fiók napokat, és némi kreditet. Az összes többi a ráadás. Nos, ha ez neked már van semmi értelme nyitogatni a ládákat, mert nem igazán lesz számodra hozadéka, viszont csalódni fogsz a véletlen generálás miatt. Én annyit javasolnék neked , figyeld a kalendáriumi felhozatalt, mert fognak még értelmeseb 8.-as tankok lenni az ajánlatok között, mint amiket az idei ládákból ki lehet nyitni, viszont abból az aranyból amit a 61 ládából nyitottál aranyért meg tudod venni Az idei év elég gyengére sikerült egyébként is, viszont megjelentek ezek a 3D stílusok, amik szerintem a nesze semmi, fog meg jól kategória, mert nem kapsz semmi kézzel foghatót.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   ladislawus · 5 hónapja
   Sajnálom 😒
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Wot_Tokfilko · 5 hónapja
  Sziasztok! Összeadta valaki a százalékokat? 106 % összesen. Valaki nem jól számolt.Kár, hogy a 3D stílust nem külön adták meg, mert az bonyolítja az esélyeket, hogy mindenki csak 1x kaphatja meg, a tankokat pedig akár többször is.Én 25 karácsonyi ládát vettem. Kaptam egy Matilda BPét és az új hatos francia M4 táras tankot. Ezen kívül 1 db 3D stílust, összesen 7750 aranyat. 32 nap prémiumot. Nem mondanám kiemelkedőnek, szerettem volna egy 8-as tankot is, nem jött össze. Sajnos az esélyek miatt elég lutri, hogy ha még vennék 11 ládát, akkor sem garantált a dolog. Ész nélkül ne vegyetek sok ládát! Jó játékot mindenkinek!
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   ArgHx · 5 hónapja
   A %-ot nem ugy kell érteni hogy vagy ez vagy az van a ládában, egyszerre lehet benne több is.
   Azért mert van benne T8 tank attól még van melette arany is.

KERES
© 2021 WOTINFO. Minden jog fenntartva.