Jelenleg

7
látogatónk van

2020. december 9. 08:25

Holiday Ops 2021 (12.09-01.11)

Írta:
(61 szavazat)
112 hozzászólás

Érkezik az ünnepi nagy event, ami bár kissé kaotikusnak tűnhet elsőre, de ha eljött az idő és beléptek a garázsba, minden a helyére kerül majd.

Összegzés

A Holiday Ops 2021 esemény egy hónapig, január 11-ig tart majd, ezt követően pedig jön még egy kis ráadás, egészen január végéig.

Az esemény fő célkitűzése az, hogy minél több küldetést teljesítsünk majd, ezáltal pedig minél több dekorációt gyűjtünk össze, melyek felhasználásával garázsunk ünnepi légkörének szintjét növelhetjük majd.

 • Idén is vásárolhatunk Nagy ládákat, melyekben a fix cuccok mellett, random prémium tankot is lapulhatnak. Erről részletesen itt olvashattok.
 • Minél magasabb az ünnepi atmoszféra szintje, annál jobb jutalmakat és bónuszokat kapunk.
 • Teljesítsd a Chucktól kapott küldetéseket kis ládákért, egy exkluzív 2D stílusért és magáért Chuck Norris parancsnokért.
 • Kis ládák a napi küldetések teljesítésével gyűjthetők még.
 • Emellett a klasszikus dekorációk mellett Nagy dekorációkkal is díszíthetjük garázsunkat. Minden Nagy dekoráció +2,5 kredithozamot is ad nekünk a csatákban.
 • A dekorációk négy tematikus csoportba sorolhatóak. Ha összegyűjtünk egy ilyen komplett kollekciót, azért egy exkluzív 2D stílust és egy egyedi matricát is kapunk.
 • Azon dekorációk, amikre nincs szükségünk, összetörhetőek a Dekoriderrel, majd egy új állítható belőlük össze.
 • Mikor elértük a IV-es atmoszféra szintet, találkozhatunk az első Hóleánnyal. Ezt követően ahogy nő a szintünk, úgy csatlakozik még majd hozzá további három leány is. Minden nap ráklikkelhetünk egyre, amiért cserébe kapunk tőle egy random dekorációt a gyűjteményéből.
 • A Hóleányok napi 5x-ös XP küldetéseket is biztosítanak számunkra győzelem esetén. Ebből annyit kapunk, ahány leány van a garázsunkban.
 • A Hóleányok ajándékainak szintjét azáltal növelhetjük, hogy elfogadjuk őket (ezáltal növelhető a kapott dekorációk minimális szintje).
 • Mikor elérjük a X-es atmoszféra szintet, lehetőségünk lesz befejezni az előző éves (2018-2020) Holiday Ops gyűjteményeinket.
 • Összeállíthatjuk saját Holiday Ops tankállományunkat, mely akár hat, Tier V-X-es tankból állhat. Ezen a járművek - típusuktól függően - különféle XP bónuszokat kapnak.
 • Öt Chuck küldetés teljesítésével kinyithatunk egy extra Chuck slotot, függetlenül az atmoszféra szintjétől.
 • A gyűjtemények bővítése és az ünnepi hangulat szintjének növelése akár 40%-os kredit bónuszt is biztosíthat a random csatákban. E mellé minden Nagy dekoráció további 2,5%-ot is ad.
 • A Holiday Ops tankok egészen január végéig megtartják majd a bónuszaikat.

Ünnepi garázs

Mikor december 9-én belépünk a kliensbe, egy Tier IV-es német ajándék TD, a Pz.Sfl. IC fogad majd minket, 100%-os legényekkel és egy garázshellyel.

Emellett kapunk egy egyedi garázst is természetesen, benne a feldíszíthető elemekkel és egyéb ünnepi körítéssel.

Ládák dekorációkkal

A napi küldetések és feladatok teljesítéséért dekorációkat és egyéb in-game cuccokat tartalmazó ládákat kapunk majd:

 • Napi küldetések: 2-6 láda
 • Napi feladatok: 6 láda

Ha minden küldetést teljesítünk, 723 kis ládát gyűjthetünk össze 32 nap alatt.

A dekorációknak 5 szintje lehet. Az első szintűeket a legkönnyebb megszerezni, míg az V-ös szintűek már elég ritkák. Minél ritkább egy dekoráció szintje, annál többet ad az ünnepi hangulat szintjéhez.

Minden láda 3 random szintű dekorációt és in-game elemet (kredit, fogyóeszköz, kiképző füzet, direktíva, garázshely) tartalmaz. Ha Fortuna az oldalunkra áll, Nagy dekorációkat is nyithatunk a kis ládákból.

Dekorációkat a következő módokon szerezhetünk még:

 • Kraftoljuk őket a Dekoriderrel
 • Ajándékként kapjuk őket a Hóleányoktól naponta
 • Nagy ládák (lootboxok) megvásárlásával

Chuck küldetések

Minden nap egy új random csatás küldetés nyílik meg. A küldetések párhuzamosan is teljesíthetőek. Ha kihagytál párat, később akár egyszerre is teljesítheted őket.

Összesen 32 küldetés van, melyek egy egyedi matricát, egy 2D stílust és medált, stb. adnak jutalmul. Emellett 6 kis ládát is begyűjthetünk teljesítésükkel. Mikor teljesítettünk 27 küldetést, toborzásra elérhetővé válik maga Chuck Norris is a barakkban.

A régóta várt, kifejleszthető tankokra vonatkozó kreditkedvezmény is visszatér, amiket a küldetések során fokozatosan szerezhetünk meg. Az első kedvezmény a Tier II-es tankoknál válik elérhetővé, miután teljesítettünk két küldetést. A kapott kedvezményt egy általunk választott tanknál használhatjuk el. Ahogy haladunk előre, a kedvezményes árú tankok tierje is úgy nő majd. A Tier X-es szinthez teljesítenünk kell mind a 32 küldetést, illetve a kedvezményt olyan tankokra is kérhetjük, melyeket még ki sem fejlesztettünk.

Chuck Norris parancsnok három skillel (6. érzék, Javítás és BIA), valamint egy 4. skill megtanulásához elég XP-vel rendelkezik majd.

Túl nehéznek találod a kihívásokat? Semmi gond. Használj 500 szilánkot (a Dekorider adja) a cseréjükre, mi által könnyebbé válnak a követelményeik, de jutalmuk ugyanaz marad.

Miután teljesítettünk 5 feladatot, kinyitunk egy úgynevezett "Chuck slotot" a Holiday Ops járműveinknek.Először csak egy Tier V-ös tankot rakhatunk ide bármely osztályból, de minden megszerzett atmoszféra szinttel eggyel nő majd a kiválasztható tankok tierje is. És a legfontosabb, a következő három bónusz bármelyikét kiválaszthatjuk a slotokba rakott tankokhoz: +200% free XP, +50% harci XP, +100% legénységi XP.

Dekorálás

Teljesítsd a napi küldetéseket és Chuck kihívásait, szerezz ezáltal kis ládákat, helyezd fel a dekorációkat és töltsd meg a kisvárost ünnepi hangulattal. Bármit és bárhogy feldíszíthetsz, amit a városban látsz, ezáltal létrehozva saját egyedi kinézetű garázsodat. Ehhez nem kell mást tenned, mint ráklikkelni az egyes elemekre a városban.

Nagy dekorációk

A klasszikus dekorációk mellett Nagy dekorációkkal is kipingálhatjuk garázsunkat. Ezek egész máshogy néznek ki, dinamikusabbak és ragyogóbbak is.

Mindegyik kreditbónuszt is ad random csatákban. Négy Nagy dekoráció megszerzésére lesz lehetőségünk, melyek mindegyikét a megfelelő interaktív elemek keresztül a saját slotjába helyezhetünk majd. Nagy dekorációt kaphatunk még kis ládákból is vagy készíthetünk a Dekoriderrel is. De ne feledjük, minden egyes következő Nagy dekoráció elkészítéséhez egyre több szilánkra lesz majd szükségünk:

 • Első Nagy dekoráció (ha még mind a négy hiányzik): 500 szilánk
 • Második (ha még három hiányzik): 1500 szilánk
 • Harmadik (ha még kettő hiányzik): 3000 szilánk
 • Negyedik (ha már csak egy hiányzik): 5000 szilánk

Mikor megszereztünk mind a négy Nagy dekorációt, a további kraftolásuk blokkolva lesz.

A Nagy dekorációk nem növelik az ünnepi hangulatot, de +2,5% kredithozamot biztosítanak a random csatákban.

Ünnepi hangulat

A klasszikus dekorációk növelik a garázsunk ünnepi hangulatának szintjét: minél szebb és fényesebb a garázsunk, annál magasabb az ünnepi atmoszféra szintje. Az esemény kezdetekor értelemszerűen I-es szintről indulunk majd.

Az atmoszféra szintjének növelésével rengeteg in-game jutalom érhető el: személyes tartalékok, tervrajz töredékek, új női legénységi tagok, látványos ünnepi 2D stílus és még sok egyéb más:

Hóleányok

A IV. szinttől kezdve Hóleányok csatlakoznak majd a garázsunkhoz, akikből négy lesz összesen. Minden nap kérhetünk majd egyiküktől egy ajándékot (csak valamelyikükre kell klikkelni).

A Hóleányok mindegyike egy adott gyűjteményért felelős. Csak rá kell klikkelni egyikükre és kapunk egy random dekorációt az ő gyűjteményéből (naponta egyszer lehet).

Az így kapott dekorációk szintje is növelhető. Minden alkalommal, mikor kapunk egy ilyen ajándékot, feltöltünk egy előrehaladási csíkot. Minél több ajándékot gyűjtünk be, annál magasabb szintű dekorációkat kaphatunk majd.

Ahhoz, hogy V-ös szintű dekorációkat kapjunk, 19 alkalommal kell behúznunk az ajándékot (19 nap).

Példa: A jelenleg ajándék szinted III-as. Így a Hóleányok III-V. szintű dekorációkat adnak. A IV. ajándék szint eléréséhez 5 alkalommal kell felvennünk az ajándékokat vagy el kell költsünk 1500 szilánkot.

Mikor az ötből két alkalommal elveszünk egy ajándékot, a következő ajándék szinthez szükséges szilánkok száma is lecsökken 1500-ról 900-ra.

Emellett a Hóleányok adnak nekünk napi küldetéseket is, konkrétan 5x-ös XP-t a győztes csaták után.

2D stílusok

És a "legfontosabb". A X-es atmoszféra szint elérésekor kapunk egy speciális ünnepi 2D stílust is, amit bármely tankunkra felhelyezhetünk.

Gyűjts új kollekciókat!

Minden dekoráció amit megszerzünk, négy témakörbe sorolható:

 • Karácsonyi kollekció
 • Mágikus kollekció
 • Újévi kollekció
 • Hold kollekció

Egy teljes kollekció összegyűjtéséért egy 2D stílust és egy egyedi matricát kapunk. Az összes Nagy dekoráció kigyűjtéséért is matrica jár majd.

Kreditbónusz

A gyűjteményünk építésével és az ünnepi hangulat növelésével akár 40%-os kreditbónuszt is elérhetünk. Emellett minden Nagy dekoráció is ad +2,5% kredithozamot, így összesen akár +50%-os kredithozamunk is lehet majd a random csatákban.

2018-2020-as kollekciók

A X-es atmoszféra szint után a szilánkokkal lehetőségünk lesz befejezni az előző években félbemaradt kollekcióinkat és ezáltal megszerezni az azokhoz tartozó 2D stílust is. A dekorációk ára szintenként fix:

 • I. szint: 10 szilánk
 • II. szint: 20 szilánk
 • III. szint: 30 szilánk
 • IV. szint: 70 szilánk
 • V. szint: 240 szilánk
 • Nagy dekoráció: 820 szilánk

Nagy dekorider

Minden ugyanaz mint eddig:

 • Törd be a dekorációkat amikre nincs szükséged és kapott szilánkokat rakd be a dekoriderbe.
 • Állítsd be a kívánt dekoráció paramétereit (szint, típus, kollekció).
 • Csekkold le hogy van-e elég szilánkod, majd nyomd meg a Kraft gombot.

Antiduplikátor

Ha 100%-ban biztos akarsz lenni abban, hogy olyan dekorációt kapsz, ami még nincs meg neked, akkor használd az antiduplikátor töltetet.

Hozd létre a saját Holiday Ops tank brigádod

Az esemény ideje alatt lehetőségünk lesz a saját Holiday Ops tank brigádunk összeállítására is, hat tankból, tier V-től X-ig. Kizárólag kifejleszthető és jutalom tankok helyezhetőek a szabad slotokba (prémiumok nem). Ezek a tankok a következő bónuszok valamelyikét kapják majd meg , osztályuktól függően, amik random csatákban aktiválódnak majd rajtuk.

 • +200% free XP
 • +50% harci XP
 • +100% legénységi XP

Emellett kinyithatunk majd egy Chuck slotot is, ahogy arról már fentebb szó volt. Az ide helyezett tankhoz magunk választhatunk bónuszt a fentiek közül.

Az ünnepi brigádban 30 percenként változtathatóak a tankok. Ha egy tank hozzáadása után eladjuk vagy eltávolítjuk azt a garázsból, a slot automatikusan felszabadul, de be lesz fagyasztva.

Az esemény kiterjesztése

Előbb vagy utóbb az ünnepi esemény véget ér majd. A fejlesztők azonban úgy döntöttek, hogy január 11-gyel nem minden szűnik majd meg, a Holiday Ops tankok bónuszai ugyanis egészen január végéig élni fognak.

Utoljára frissítve: 2021. január 11. 07:04

NE KONTEÓZZ, NE SÍRJ! Mielőtt kommentelsz, ezt feltétlen olvasd el!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Pindzsin
  • Tankos
  · 1 éve
  Sikeresen leszedtem a díszeket, lett belőle 6970 töredékem, és nem sikerült megcsinálni azt a r..adék 5 darab díszt ami még hátra volt a 3-ik skinből. Egyetlen egy darab díszt sem sikerült lekraftolni. Ez így tetszik.... Jah nem
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   perretz
   • Tankos
   · 1 éve
   Év végén szinte ingyen fogod megkapni azt a festést.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Pindzsin
    • Tankos
    · 1 éve
    Jó persze azt tudom. De nah. Legalább 1 darab díszt hozzám vághatott volna a miheztartás végett.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  apajani
  • Tankos
  · 1 éve
  A karácsonyfát ma kell leszedni, vagy lehet vele várni?
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Upperator
  • Tankos
  · 1 éve
  hóleányok 5x xp szorzói nagyon jól jönnek, csak azt nem értem miért csökken ezzel párhuzamosan a nagy nehezen megszerzett 5x szorzóim száma is. Tapasztalta más is?
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   AMD5
   • Tankos
   · 1 éve
   Ki sem tudom játszani még órák alatt sem a prém 3xp-ket
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    M8csavar
    • Tankos
    · 1 éve
    Párhuzamosan megy mind a két fajta 5X.
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     Upperator
     • Tankos
     · 1 éve
     pompás ajándék ez így
     • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      M8csavar
      • Tankos
      · 1 éve
      Prémium fiókkal és a prémium 3x-el már összejött majdnem 20k xp is egy jó csatából.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  ce1018
  • Tankos
  · 1 éve
  25 láda hozta a tavalyi formáját...kis szutyok talán mind, 8-as nulla, 2 skin. Talána goldot jobban adta, prém nap vagy 3 esett ki, a t78 esett ki kétszer, kompenzálással. 12K arany. Nem jó, de nem is tragikus. Löwére becserélek majd valami tankot (talán a ts75, lehet za áldozat, meg aztán Black Market is jöhet valamikor)
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  AMD5
  • Tankos
  · 1 éve
  Figyelem! A következő video megtekintése gyenge idegzetűeknek és a ládák miatt lehitelezett playereknek erősen nem ajánlott!!

  unicumRNG https://clips.twitch.tv/CarefulSwissSheepKeepo
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  subijoe
  • Tankos
  · 1 éve
  Sziasztok! Van valakinek infója, hogy a Chuck-os Tank %-kat meddig kell aktiválni, ill. ha már aktiváltam, meddig kell a tankot megvenni (azaz mikor jár le a kedvezmény)? Azért kérdezem, mert ha van lejárata akkor nem érdemes nagyon előre gondolkodni és olyan tankra aktiválni, ami csak hónapok múlva lesz meg... Előre is köszi!
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   perretz
   • Tankos
   · 1 éve
   11-iken a hajnali újraindulás után kikerül a userinterface, nem tudsz dobozokat szerezni, tankot választani stb, de a megszerzett bónuszok még a hónap végéig érvényesek lesznek. A tankra aktivált bónusznak nincs határideje, arra kell tenni, amit legközelebb, biztosan megveszel és nem ToT-os (30% - STB-1 es AMX 13 105).
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Leopardusz
  • Tankos
  · 1 éve
  Hali. Tegnap nekiálltam kis falum főterét feldisziteni... S érdekelne, h:
  -1. Az összes megkapott diszt be lehet zuzni h legyen szilánk?
  -2. Hogy lehet/érdemes kimaxolni az ünnepi hangulatot, menjek rá azokra az ötös diszekre, mik hiányoznak a bónuszhoz (a dekoriterrel)? Vagy hagyjam a bónuszt, csak az utolsó nap dekoriterezzek?
  -3. Mit érdemes előbb megsürgetni? hangulat növelőket, nagy diszeket?
  -4. Chuckot akkor is meg lehet szerezni ha eddig nem teljesitettem a küldetéseit az elejétől?
  -5. Mikor/meddig érdemes 3 v 4 v 5-ig felvinni a hótündérek ajándék szintjét a szilánkokkal?
  -6. A szilánkokat főleg mire érdemes elkölteni?
  A 2D stilusok nem igazán érdekelnek, inkább a legénység... Pls help
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   -Pannon-
   • Tankos
   · 1 éve
   Szia!Saját példám:X-es hangulat után (előtte is) megcsinálom mindig a kisládás küldiket, gyűjtöm a szilánkokat. Mivel ezek a 2D stílusok csak másodlagosak számomra, ezért a kreditbónusz mielőbbi maximalizálását tartottam szem előtt. Tegnapra összegyűlt kb. 30000 szilánkom, és mivel a napi 21-24 láda már csak 2-3 új díszt ad, ezért tegnap kimaxoltam belőle a szorzót. Mindegyik kollekcióban a 72 db dísz volt a cél.Először gyártottam olyan típusúkat, ahol még nem volt egy sem, majd a maradék pár darabot az antiduplikátorral alkottam meg.A hótündéreket szerintem érdemes futtatni, mert a nagyobb díszek szilánkban is többet érnek akkor is, ha esetleg már megvannak.Chuck Norris küldetéseit pedig nem muszáj napi szinten teljesíteni, egy nep többet is lehet, ha el vagy maradva vele.Üdv.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Leopardusz
    • Tankos
    · 1 éve
    Köszönöm
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  PZoli
  • VIP
  • Tankos
  · 1 éve
  IGEN... sikerült, mára jött össze a 10-es ünnepi hangulat craftolás nélkül (3 ajándék nagyládás 5-ös dísz, amúgy csak kis ládák).
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  egojani
  • Tankos
  · 1 éve
  Vettem 2x25 ládát, nem is hozott rosszul, viszont a gyűjteményekbe nem igazán lett sok 5-ös dísz. 41%-ra ment fel a bónuszom, kíváncsiságból visszalapoztam. 2018:13db 2019:17db 2020:30db 2021:40db. Így nőtt a szükséges 5-ös szintű díszek száma. Egy festés megszerzéséhez is vásárolnod kell ládát, de igazán az a gerinctelenség, hogy 50 nagy láda után sem értem el az 50%-os bónuszt. Azt hiszem ezt az évet nem zárom 100 milla credit felett.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   kovacsisti69
   • Tankos
   · 1 éve
   Nekem 130 láda után sem éri el az 50%-ot ha ez megnyugtat.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   PZoli
   • VIP
   • Tankos
   · 1 éve
   Igen, nagyon megemelték az 5-ös díszek darabszámát, bár betették a hólányokat is (hogy azért minden nap belépjen az ember rájuk nyomni... és ha már ott van, akkor nincs messze a csata gomb sem ). Ahogy látom és számolom, 1 festést idén is könnyen össze lehet szedni a kis ládákból, nagyban köszönhetően a 18 antiduplikátoroknak, de két festésnél már nagy szerencse kell (én el is engedtem a kettőt) vagy vásárolt nagy ládák. Eddig összesen 31 db 5-ös díszt sikerült találnom (ebből 3 nagy ládákból) úgy, hogy eddig összesen 6 kis ládáról maradtam le. A hólányok még fixen 15-öt adnak majd (kérdés, hogy mennyi a duplikálás), de majd január 10-én nekiállok craftolni, azt ha az RNG nagyon úgy akarja, akkor lesz 2. festés is, ha meg nem, akkor nem.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Ba_nshee
    • Kiképző
    • Tankos
    · 1 éve
    Tavaly mindenképpen szerettem volna a virágos és szőnyeg festést is (Sakura, Carpet). Utolsó nap, a teljes dísztörés után, éppen összejött a másodikra is. Idén több nagy doboz jutott hozzám, viszont egyáltalán nem tetszenek (illetve, nem adnak érdekesebb alternatívát a már rengeteg birtokolt stílushoz). Kizárólag a creditszorzó növeléséért craftoltam, a maradékból pedig, inkább a korábbi évek stílusait veszem majd meg (occsón).
    Persze, ízlés kérdése , te melyik kettőt nézted ki a mostaniak közül?
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     kovacsisti69
     • Tankos
     · 1 éve
     Szerinted az a szőnyeg festés olyan szép??? Szerintem ocsmány és minden tankon undorítóan néz ki
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     PZoli
     • VIP
     • Tankos
     · 1 éve
     "(illetve, nem adnak érdekesebb alternatívát a már rengeteg birtokolt stílushoz)"

     Igen. Az idei évet elözönlötték az ingyen megszerezhető stílusok, bár nem matekoztam össze, de akár 30-50 is lehet (ha a tankspecifikusokat is beleszámolom, ami például a, halloweenből vagy évfordulós boltból esett). Annyi van, mint a szemét és egyre több a csili-villi színes-szagos. Jobb kedveltem a régi időket, amikor zömében alap festések voltak, melyek közül néha kitűnt egy-egy eseményben nem könnyen megszerzett stílus. Hasonlóan hozzád nekem sem tetszenek túlzottan az ideiek, szóval a kevésbé nem tetszőket fogom választani amellett, hogy a 2 kimaradt tavalyit is begyűjtöm:
     Újév és ha úgy van, akkor a hold új év lesz a sorrend.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  gomes
  • Tankos
  · 1 éve
  elég funny,hogy a hóleányok fel lettek tolva 5-ös szintre és az egyik álcához kell még 8db 5-ös disz,de a ribanc minden nap ugyanazt a diszt adja,ami már réges rég megvolt a gyüjteményben
© 2022 WOTINFO. Minden jog fenntartva.