Jelenleg 411 vendég és nincs tag online

2020. november 2. 06:50

Prémium ajánlat: ISU-122S - Tier VII szovjet prémium TD

Írta:
(13 szavazat)
8 hozzászólás

A kis csomag ára: 5.300 Ft (tank + garázshely + legénység)

Utoljára frissítve: 2020. november 3. 08:11
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Corvinrec · 6 hónapja
  Vilàgos az èrtèkelèsed , csakhogy statisztikailag nem relevàns, ugyanis 44 jatszma nem reprezentalja azt a szòràst amibôl hiteles kovetkeztetest lehet levonni. A wn 8 as statok sem 44 csata utan ertelmezôdnek . Tisztelet !
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Titi70 · 6 hónapja
   A kis monológom elején még eszemben volt, de mégis kimaradt, természetesen semmilyen messzemenő következtetést nem kívánok levonni, ez most ezzel a tankkal így sikerült, az elmúlt napokban bőven 50% feletti győzelmi arányom volt, az is lehet hogy korrigált egy kicsit a játék, a saját legénységét használtam némi képzési füzettel feljavítva nem 4-5 skilles csapatot, nem lényeges nem idegesítem rajta magam. A mai gyors metá-ban szerintem az ilyen típusú tankok erősen háttérbe szorultak, viszont a nulladik perk-ként kapott bia-s legénység jól jön és a későbbiek folyamán ha bent lesz shop-ban lehetőség lesz arany kompenzációval újból bia-s legényeket venni.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Titi70 · 6 hónapja
  Egy kis statisztika: meg se fordult a fejemben, hogy jegyzetelem az MM.-et. De: az első csata oké, saját tier, simán hoztuk. Második T9, a szokásos 3 perces 15-2-es bukó és ezzel elindult a lavina, csak T8, a 15-5-ös vereség már jónak számított. Összesen 44 csata, ebből: 4db. T7, 37db. T8 és 3db T9. A négy saját tiert nyertük, a három 9-est úgy buktuk mintha ott se lettünk volna, T8-ban 13 nyerő. A tank nagyon csapat és tier függő, mivel szinte állandóan lerohantak, kivétel nélkül t8-t9-es tankokkal kerültem szembe, így a jó DPM nem érvényesült. Ehhez jön a gyenge átütés és pontatlanság, nem tudsz gyenge pontot célozni, mert sokszor még a tankot se találod el, nemhogy a gyenge pontját. Puha célpontok ellen a repesz kiváló. A bias legénység megy más tankokba, a tankot leszereltem, megy porosodni a garázs sarkába. Addig amíg egy tier7-es tankkal 44 csatából 4 saját tiert kapsz, nem sok kedvem van t7-be játszani.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  EnuresisNocturna · 6 hónapja
  Ha még mindig 0. BIA-val adják hozzá a legényeket akkor bőven megéri
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Okynawa · 6 hónapja
  Anno volt nálam 10 csatára bérbe, nekem nagyon adta. 2900wn8 átlag, tank ász meg minden. Szerintem beruházok rá, jo kis tank ez.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   bhaalhun · 6 hónapja
   "Elmebeteg"DPM T7ben.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Roreno · 6 hónapja
    Helyzetfüggő, nehéz érvényesíteni (nincs torony, szűk lövegkitéríthetőség, viszonylag hosszú célzás, gyenge átütés). De azért a P44 Panthera megérezte nem is oly rég, hogy mi is az a 4000/perc feletti érték - olyan 3-at durrantottam bele pillanatok alatt közelharcban, hogy szerintem csak pislogott a srác (fejlesztett felszereléssel 5.6 a töltés).
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Roreno · 6 hónapja
   Szintúgy 10 csata és lila WN8, használhatónak tűnik a gép.

KERES
© 2021 WOTINFO. Minden jog fenntartva.